Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 19 jan 2009, 19:07

Ovo su namjerno Njemci uradili mamu im pogledam sa prozora :D heheh da ga nisu povrjedili na pripremama onda bi na startu bundes.li a i nas narod ga ureko znas ti nas mi smo prokleti . . .
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 jan 2009, 22:50

csh je napisao/la:Amire zelje su zelje,a realnost je drugo!Ja vjerujem da bi edo najsretniji bio da se sutra vedo moze da vrati i9 pocne da igra.Ti nisi nista lose rekao,niti mislio kad si rekao da se vrati do aprila,ali mislim da je bolje realno razmisljati nego imati nerealne zelje.Nadam se da me neces pogresno shvatiti.Vedo vrati se sto brze i budi jos bolji!!
Ma znam ja to, ali ja sam samo rekao AKOBOGDA ce se vratiti, nisam rekao da ce se vratiti 100 %, jer znam da povreda nije nimalo laka, ali nadam se da ce trajati sto manje.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 jan 2009, 23:00

Hoffenhajm hoce sa Vedadom potpisati novi ugovor do 2014, to sve govori o Vedadu, kakav je i ko je Vedad, on povrijedjen i to na duzi period a oni hoce novi ugovor, znaci da im je zadovoljio ukuse i da ga nezaboravljaju bez obzira na povredu, svaka cast i Hoffenhajmu za ovaj potez, to je jedna velika podrska Ibisevicu.
Ibisevicu svaka cast za sve, zasluzio si sve najbolje.
Vedade, budi jak kao sto si bio jak u postizanju golova i eto te akoBogda na zelenom terenu prije nego sto ocekujemo

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 20 jan 2009, 01:32

edo07 je napisao/la:
csh je napisao/la:Pored nasih zelja moramo biti malo realni,vedo ima istu povredu kao sto je imao ronaldo,najgora moguca,nakon sest mjeseci ce rehabilitacije ce moci poceti trenirati igrati nikako...eto to su rijeci doktora,najse je da molimo boga da ozdravi i da se vrati jaci nego sto je bio u sto ja nesumnjam.

O tome i ja citavo vrijeme pisem al ovdje ima pojedinaca koji se prave pametni... Tek sa 6 mjeseci rehabilitacije moci ce tek poceti kako treba trcati..-a tek za nekih 7 mjeseci igrati... Neki frajer je ovdje napisao da Bogda se vratio u aprilu??? To je prosto nemoguce... A sta Ciro zna o toj povredi... Pogledaj te i Joe Cole je zadobio istu povredu i njega nece biti identicno vrijeme... Haman je ovdje samo ovaj momak csh normalan... Prije 7 mjeseci nema povratka a vi ostali sto tvrdite suprotne nemoj te dzaba pricati bajke...budite malo realni... Covjeku su otisli ligamenti... Eto toliko od mene i pozzz za csh-a
Ja sam neki dan citao prognozu nekog doktora u vezi povrede VEDADA IBISEIVCA...covjek kaze da je moguce da ce VEDO da se oporavi prije ali ne smije igrati prije 6 mjeseci, znaci mogao bi pocet trenirat npr.(ovo je primjer nemora znacit dace pocet trenirat) u 4 mjesecu, znaci et neka bude sredinom aprila, odradjivat laganije treninge, trckaranje, malo nesto sa loptom polako vracati osjecaj, al nikako nesmije igrat prije 6 mjeseci...Ovo nemora bit tacno, al profesionalac je rekao , mislim doktor, nisam ja... moguce da ce bit ovako a moguce da je ovo bilo samo da se popuni prazan text u novinama, na sajtu...

xavi666666
Kontakt:

Post Postao/la xavi666666 » 20 jan 2009, 13:57

spekulatius je napisao/la:vedo je imao polusezonu iz snova, povreda je sprijecila bajku, nazalost, i sad je svejedno hoce li se vratiti u aprilu, maju ili junu jer je nastavak sezone za njega gotov i jedino sto ne bi zelio je da se forsira bilo sta, najbitnije da on u potpunosti sanira tu povredu, zatim slijede pripreme za novu sezonu i tu ce vedo u miru moci radit na formi ali samo ako u potpunosti bude zdrav, i mjesec ili dva mu previshe ne znace, jedino sto mu treba biti bitno sad je zdravalje i ja se nadam da ce on i svi koji odlucuju o njegovom povratku tako razmisljat. ja vjerujem da ce se vedo vratit jaci nego je bio!!!
VEDO IMA SRCE

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 20 jan 2009, 15:11

Jel Gatuso ima takodjer ovakvu povredu. Eno neki dan gledao na tv njegov intervju (njemacki program je bio,pa nisam gotovo nista skontao),vec je poceo da trci,a operisan je prije 1,5 mjesec. I valjda bi se trebao vratiti za jos 3 mjeseca. Zamislite da se Vedo vrati pred kraj sezone (na zadnju utakmici protic Schalkea)i recimo da Hoofenheimu treba pobijeda od dva gola razlike za titulu. Vedo ulazi u 70 minuti,zabija gol za 2:1,a u sudijskoj nadoknadi zabije gol za 3:1 i to volejom,jos sa ovom nogom koju je operisao (iskreno,neznam koja je).

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 jan 2009, 22:54

majestic je napisao/la:Jel Gatuso ima takodjer ovakvu povredu. Eno neki dan gledao na tv njegov intervju (njemacki program je bio,pa nisam gotovo nista skontao),vec je poceo da trci,a operisan je prije 1,5 mjesec. I valjda bi se trebao vratiti za jos 3 mjeseca. Zamislite da se Vedo vrati pred kraj sezone (na zadnju utakmici protic Schalkea)i recimo da Hoofenheimu treba pobijeda od dva gola razlike za titulu. Vedo ulazi u 70 minuti,zabija gol za 2:1,a u sudijskoj nadoknadi zabije gol za 3:1 i to volejom,jos sa ovom nogom koju je operisao (iskreno,neznam koja je).
(desna je noga)
Uh, sto bi to valjalo kad bi to bilo tako, da Vedo jos koji put zatrese mrezu u ovoj sezoni

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 jan 2009, 16:00

Evo da vidite koliko Ibisevica postuju navijaci Hoffenheima...napravili Mail-Adressu na kojoj svako moze Vedadu pozeliti sve najbolje itd...pa ako hocete, mozete i vi tamo nesto pisati, ako vam je cejf..uglavnom ce oni preko fancluba poslati vedadu tu mail-adressu i password na koji moze uci i to citati..ako mu se bude dalo :lol:

Evo citat od clana sto je to organizovo!!!

"[email protected]

hab die verbesserung von sms auf email gelesen und dann mal eine adresse eingerichtet.

warum googelmail? ganz einfach es gibt nirgendwo mehr speicherplatz gratis wie bei googlemail und ist überall und extrem easy zu benutzen.

Jeder der möchte kann dann ab jetzt eine Email an ihn verfassen mit genesungswünschen.

Ob ich das ganze ausdrucken soll weiss ich nicht müsst ihr mir sagen , da ich ungern irgendwelche privatsphären verletzen möchte. aktuelle selbsteinschätzung: ich tippe nen brief inkl email die man dann irgendwie (wenn nicht mitm hubwagen dann halt als papierflieger^^) vedad zukommen lassen müsste - sollte aber glaub kein allzugroßes problem sein ich muss für meine nächsten heimtickets eh wieder richtung hoffenheim fahren und wenn man sowas in der geschäftsstelle abgibt wird sowas doch sicherlich weiter geleitet oder denkt ihr nicht?

also dann mal in die tasten hauen und seinen ordner füllen"
Zadnja izmjena: CheGuevara, dana/u 21 jan 2009, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 21 jan 2009, 16:01

Hos nam prevest to il sta? ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2009, 16:02

Jarane njemački i ja ko nebo i zemlja...nigdje veze :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 21 jan 2009, 16:03

DinceManijak je napisao/la:Hos nam prevest to il sta? ;)
ma nepise nista posebno..kao narikto tu adressu jer se mogu bezgranicni mailovi pisati..znaci nece otici server u k... ako najednom ulete po hiljadu mailova..i tako kao da se ostane kulturan, da se momku fino pise i nepita gluposti, nego kao samo da mu se pozeli sve najbolje itd...nista posebno!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 16:13

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 21 jan 2009, 16:13

Hvala na objasnjenu ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 16:37

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 jan 2009, 18:46

Drago mi je sto je izasao iz bolnice, znaci da je sve ok za sada jer sigurno nebi izasao da nije dobro, odmah se covijk osijca bolje kada zna da nas Vedad bar nije u bolnici, znaci sve je blizi njegov dan vracanja akoBogda, sad ce kod kuce odmarti i onda poceti vjezbati, trckarati, malo trenirati i onda povecaati tempo i onda na pocetak utakmice, uh sto bi valjalo da se to sve moze dogoditi preko jede noci.
Vratit ce se Vedad jos bolji i jos jaci, akoBogda

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 18:48

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 jan 2009, 16:24

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2009, 19:51

DinceManijak je napisao/la:Vedine Kopacke ;)

http://www.soccerbible.com/news/general ... 01-09.aspx

beton su
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 jan 2009, 20:04

Jel ovo imaju amortizere :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 jan 2009, 20:45

pogledajte veceras ovo http://www.san.ba/index.pxp?id=5088, bas me interesuje sta ce pisati o njegovoj povredi, neki kaze da bi Vedad zigrao za 3 mjeseca

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.