To ćemo dobiti.Čim ja idem na utakmicu,dobijamo.
Šalu na stranu,sviđa mi se sastav koji legenda BH fudbala namjerava izvesti protiv Rumuna.Mujdža uvijek igra solidno,ne pravi nikakve greške.Bojim se Mravca i bojim se da bi se moglo ponoviti nešto slično kao protiv Albanije.Ko zna,možda nas ipak iznenadi dobrom partijom.Spaha će se ponašati kao i uvijek,kao pravi lider na terenu.Lulić je također veoma važan za nas,ima fine ubačke,samo se bojim neke nespretnosti i greške u defanzivi.Medunjanin je zadnje dvije utakmice za BiH odigrao fenomenalno,samo što je igrao malo defanzivnije.Tu je Pape pogodio što ga je malo povukao,momak zaista sjajno igra.Od Rahimića se očekuje presijecanje pasova na sredini terena,borba za svaku loptu jer ipak je najvažnije preuzeti incijativu na sredini.Pjana sa svojim nezgodnim slobodnim udarcima,sjajnim pregledom igre će najvjerovatnije pružiti još jednu dobru partiju.Od Misketa također očekujem dobre pasove ka napadačkom dvojcu kao i beskompromisnu borbu.Imam osjećaj da će to biti slaba partija Vedada Ibiševića,sa dosta njegovih grešaka,no,molim Boga da ovaj momak odigra dobro.Pak,on u Hoffenheimu igra u dobroj formi,zabio je i Dortmundu,pa se nadam da će me opovrgnuti.Džeko treba malo više da se bori,da traži loptu i to će biti ok.
Mislim da ćemo pobijediti 1:0 sa prijelazom x/1.Zabićemo oko 65.minute.

You'll never walk alone.