Amar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
joj face isti onaj ludi u zakonu braceHead je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura
Bgm kod ovih mladjih jeste. Al kod ovih malo ozbiljnijih i nije basAmar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura
fakatastra1922 je napisao/la:joj face isti onaj ludi u zakonu braceHead je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura
Asmir Begovicsoccerfan je napisao/la:Bgm kod ovih mladjih jeste. Al kod ovih malo ozbiljnijih i nije basAmar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura![]()
![]()
O cemu ja raspravljam majko moja
![]()
Ja sa sestrom se juce zezam nesto i gledamo repku nasu kad u po frke ona meni kaze ma mi jednostavno moramo u Brazil. Ako ni zbog cega drugog, onda da svijet vidi kako su nam reprezentativi lijepiBosniacum Lilium je napisao/la:Asmir Begovicsoccerfan je napisao/la:Bgm kod ovih mladjih jeste. Al kod ovih malo ozbiljnijih i nije basAmar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nemoj asmira , ozenjen cojkBosniacum Lilium je napisao/la:Asmir Begovicsoccerfan je napisao/la:Bgm kod ovih mladjih jeste. Al kod ovih malo ozbiljnijih i nije basAmar Dzeko je napisao/la:Ja koliko znam Mire je broj 1 kod cura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja lično taj Safetov osmijeh nisam shvatila kao ismijavanje zbog njegovog govora. I meni je osmijeh bio cijelo vrijeme kad sam gledala ovu snimku, zbog radosti ovog momka i njegovog konačnog debija.Jordan23 je napisao/la:Jedno pitanje:soccerfan je napisao/la:Ne znam bas puno o ovom momku tako da ne znam kad je otisao iz BiH al dobro barata sa Bosanskim jezikom![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bicakcic ... jam/111227
Ja licno imam isti problem sto se tice slova "R" i to vec od malena. Nasi ko nasi, uvjek su me ismijavali tako da sam se brzo postidio i nikad nisam imao snagu da nekog pitam da me nauci da izgovorrrim slovo kako trrreba![]()
Jel ima ko imalo foneticke predispozicije da objasni?![]()
P.S. Safet Susic jos malo pa ce puci od smijeha
Nije niko ni rekao da je zbog togaBaDa12 je napisao/la:Ja lično taj Safetov osmijeh nisam shvatila kao ismijavanje zbog njegovog govora. I meni je osmijeh bio cijelo vrijeme kad sam gledala ovu snimku, zbog radosti ovog momka i njegovog konačnog debija.Jordan23 je napisao/la:Jedno pitanje:soccerfan je napisao/la:Ne znam bas puno o ovom momku tako da ne znam kad je otisao iz BiH al dobro barata sa Bosanskim jezikom![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bicakcic ... jam/111227
Ja licno imam isti problem sto se tice slova "R" i to vec od malena. Nasi ko nasi, uvjek su me ismijavali tako da sam se brzo postidio i nikad nisam imao snagu da nekog pitam da me nauci da izgovorrrim slovo kako trrreba![]()
A, što se tiče tog problema, ne obaziri se na to.
pa istina, nisam derpe, ali lijepa reprezentacija pravosoccerfan je napisao/la:Ja sa sestrom se juce zezam nesto i gledamo repku nasu kad u po frke ona meni kaze ma mi jednostavno moramo u Brazil. Ako ni zbog cega drugog, onda da svijet vidi kako su nam reprezentativi lijepiBosniacum Lilium je napisao/la:Asmir Begovicsoccerfan je napisao/la: Bgm kod ovih mladjih jeste. Al kod ovih malo ozbiljnijih i nije bas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja pao sa stolice
![]()
![]()
Ne znam kakav je zavodnik, ali ona zena mu je bomba.Rockefeller je napisao/la:Ibričić je najveći zavodnik.

Ma to ima samo kod nas sto se tice tog ismijavanja. I mene malo zeza R, ali ja to ne bendam (niti mi je iko spominjao to bas) a nebi trebao ni ti, a pogotovo da te bude stid toga. Sto se kaze kod nas "Ne budi dijete"Jordan23 je napisao/la: Jedno pitanje:
Ma nije sigurno covjek nista lose mislio nego iznenadjen stavom Bicakcica i vidi koliko mu je drago. Iskreno nakon izjave koju je dao Ermin, u kojoj fakat istice koliko mu je drago sto je tu gdje jeste, ja da sam mu trener bi ustao i izgrlio ga i izljubio ko da mi je dijete rodjenoMurga je napisao/la:Ma to ima samo kod nas sto se tice tog ismijavanja. I mene malo zeza R, ali ja to ne bendam (niti mi je iko spominjao to bas) a nebi trebao ni ti, a pogotovo da te bude stid toga. Sto se kaze kod nas "Ne budi dijete"Jordan23 je napisao/la: Jedno pitanje:
U svakom slucaju, Bicakcicu dobrodosao i puno uspijeha u karijeri. Mislim da je Pape samo veseo sto je momak naponon dosao da igra za repku, nije Pape takav da ismijava a pogotovo svoje igrace. Nasmijan je bio i kad je Bicakcic prestao da prica.
adisice je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, meecko, Mostarska i 17 gostiju.