Mladi rukometni asovi BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Mladi rukometni asovi BiH
podrška nije izostala 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Čuo sam da su bili sjajno prihvaćeni od strane naše navijačke skupine (bar u nečemu smo bili jedinstveni) !
Isto tako ne treba zanemariti igru naših mladih pivota, od kojih je Đurić igrač koji igra odbranu možda i najbolje u svojoj generaciji. Bekovima fali malo više fokusiranja, a ne da promaše čitav gol.. al još su mladi naučiće.
U svakom slučaju čeka ih još mnogo rada, a potencijala imaju.
Isto tako ne treba zanemariti igru naših mladih pivota, od kojih je Đurić igrač koji igra odbranu možda i najbolje u svojoj generaciji. Bekovima fali malo više fokusiranja, a ne da promaše čitav gol.. al još su mladi naučiće.
U svakom slučaju čeka ih još mnogo rada, a potencijala imaju.
-
- Kontakt:
primitivci su ipak ovako na tu sjajnu podrsku reagovali
http://postimg.org/image/bg10ajlc1/d05d32a8/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: nasim igracima svaka cast!

http://postimg.org/image/bg10ajlc1/d05d32a8/" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: nasim igracima svaka cast!
Pusti te gluposti. Koji Skauti? Pa njih nema ima vec dugo godina. To mozda par maloumnih likova se obraca u ime navijaca tog kluba. Bljak!
A momcima je ipak ostao neki zal jer su vidjeli da su bili u bilo kojoj drugoj skupini da bi prosli. Ali glavno da oni izrastaju u prave igrace, ostalo ej nebitno.
A momcima je ipak ostao neki zal jer su vidjeli da su bili u bilo kojoj drugoj skupini da bi prosli. Ali glavno da oni izrastaju u prave igrace, ostalo ej nebitno.
RIP CITY!
-
- Kontakt:
potpuno tacno, ali "ostalo" nije nebitno, naprotiv jako je bitno (nazalost), jer se ovdje radi o direktnoj prijetnji nasim mladim reprezentativcima...Lillard0 je napisao/la:Pusti te gluposti. Koji Skauti? Pa njih nema ima vec dugo godina. To mozda par maloumnih likova se obraca u ime navijaca tog kluba. Bljak!
Ovo u Bugojnu opet smotra mladih talenata,a najbolji će naravno završiti u Qatru.
Pusti ti budalu koja vodi tu grupu ili nekoliko njih. Mogu se samo naklonit tim momcima koji igraju za njihov klub i to u ovak oturobnim vremenima daju sve od sebe za taj klub. Pa kad bi taj netko samo nesto pokusao vjeruj mi da bi bio brzo onemogucen u najmanju ruku. Nekoliko maloumnih tinejdzera bi prijetilo vrsnjacima, daj molim teedinjo-bih je napisao/la:potpuno tacno, ali "ostalo" nije nebitno, naprotiv jako je bitno (nazalost), jer se ovdje radi o direktnoj prijetnji nasim mladim reprezentativcima...Lillard0 je napisao/la:Pusti te gluposti. Koji Skauti? Pa njih nema ima vec dugo godina. To mozda par maloumnih likova se obraca u ime navijaca tog kluba. Bljak!

RIP CITY!
-
- Kontakt:
Ako je tako (a ja sam optimistican da jeste) onda niko sretniji od mene drug moj.Lillard0 je napisao/la:Pusti ti budalu koja vodi tu grupu ili nekoliko njih. Mogu se samo naklonit tim momcima koji igraju za njihov klub i to u ovak oturobnim vremenima daju sve od sebe za taj klub. Pa kad bi taj netko samo nesto pokusao vjeruj mi da bi bio brzo onemogucen u najmanju ruku. Nekoliko maloumnih tinejdzera bi prijetilo vrsnjacima, daj molim teedinjo-bih je napisao/la:potpuno tacno, ali "ostalo" nije nebitno, naprotiv jako je bitno (nazalost), jer se ovdje radi o direktnoj prijetnji nasim mladim reprezentativcima...Lillard0 je napisao/la:Pusti te gluposti. Koji Skauti? Pa njih nema ima vec dugo godina. To mozda par maloumnih likova se obraca u ime navijaca tog kluba. Bljak!
A momcima je ipak ostao neki zal jer su vidjeli da su bili u bilo kojoj drugoj skupini da bi prosli. Ali glavno da oni izrastaju u prave igrace, ostalo ej nebitno....
Koliko čujem krajem januara će "Katarski turnir u Bugojnom" , zna li iko od Vas iša? Kad počinje? Koliko traje? Ko su učesnici ? Jel Mrkonja objavio spisak naših kadeta ?
- TeamHandBall
- Kontakt:
EVO INFO O TURNIRU U BUGOJNU I JEDNA GLUPOST TIPICNA ZA BIH RUKOMET.U KATEGORIJI DJECAKA 1998-1999 godište BOSNA I HERCEGOVINA NE UCESTVUJE IAKO SE IGRA U BOSNI I HERCEGOVINI. RAZLOG NEZNAM ALI MOGUCE JE DA NEMAMO TOG UZRASTA DJECE ILI ORGANIZATORI(KATARCI) NE ZELE NAS NA TURNIRU.GLUPO DA NEMOZE BITI GLUPLJE ........
BUGOJNO - Pogledajte raspored utakmica za II. Međunarodni rukometni turnir “Rukomet je moja budućnost” koji će se ponovo igrati u Bugojnu od 31.01. do 02.02.2014. godine. Sudjelovanje na turniru i ove godine potvrdile su jake reprezentacije, turnir se igra u dvije starosne kategorije igrači rođeni 1996-1997 i 1998-1999.
Turnir 1996-1997 godište
Skupina "A": BiH, Hrvatska i Slovačka.
Skupina "B": Slovenija, Makedonija i Katar.
Raspored utakmica:
Petak, 31.1.2014. godine
10:00 Slovačka - BiH
11:30 Katar - Slovenija
18:00 Hrvatska - Slovačka
19:30 Katar - Makedonija
Subota, 1.2.2014. godine
10:00 BiH - Hrvatska
11:30 Slovenija - Makedonija
18:00 polufinale "A"1 - "B"2
19:30 polufinale "B"1 - "A"2
Nedjelja, 2.2.2014. godine
09:00 utakmica za 5. mjesto "A"3 - "B"3
14:00 utakmica za 3. mjesto
16:00 finalna utakmica
Turnir 1998-1999 godište
Sudionici: Slovenija, Katar, Hrvatska i Makedonija.
Petak, 31.1.2014. godine
13:00 Katar - Hrvatska
16:30 Slovenija - Makedonija
Subota, 1.2.2014. godine
13:00 Katar - Slovenija
16:30 Hrvatska - Makedonija
10:30 Katar - Makedonija
12:00 Hrvatska - Slovenija
Otvaranje turnira planirano je 31.1.2014. godine u 15:45, a zatvaranje 2.2.2014. godine u 17:30. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta i RS Katra.

BUGOJNO - Pogledajte raspored utakmica za II. Međunarodni rukometni turnir “Rukomet je moja budućnost” koji će se ponovo igrati u Bugojnu od 31.01. do 02.02.2014. godine. Sudjelovanje na turniru i ove godine potvrdile su jake reprezentacije, turnir se igra u dvije starosne kategorije igrači rođeni 1996-1997 i 1998-1999.
Turnir 1996-1997 godište
Skupina "A": BiH, Hrvatska i Slovačka.
Skupina "B": Slovenija, Makedonija i Katar.
Raspored utakmica:
Petak, 31.1.2014. godine
10:00 Slovačka - BiH
11:30 Katar - Slovenija
18:00 Hrvatska - Slovačka
19:30 Katar - Makedonija
Subota, 1.2.2014. godine
10:00 BiH - Hrvatska
11:30 Slovenija - Makedonija
18:00 polufinale "A"1 - "B"2
19:30 polufinale "B"1 - "A"2
09:00 utakmica za 5. mjesto "A"3 - "B"3
14:00 utakmica za 3. mjesto
16:00 finalna utakmica
Turnir 1998-1999 godište
Sudionici: Slovenija, Katar, Hrvatska i Makedonija.
Petak, 31.1.2014. godine
13:00 Katar - Hrvatska
16:30 Slovenija - Makedonija
Subota, 1.2.2014. godine
13:00 Katar - Slovenija
16:30 Hrvatska - Makedonija
10:30 Katar - Makedonija
12:00 Hrvatska - Slovenija
Otvaranje turnira planirano je 31.1.2014. godine u 15:45, a zatvaranje 2.2.2014. godine u 17:30. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta i RS Katra.
-
- Kontakt:
sta je sa mateom nizicem, bio je u izvidjacu i po, meni je bas obecavao, sta je sa njim i gdje je on?
Ja ne znam koji ce klubovi pustiti igrače 96-97 na turnir a počinje liga 31.01. Mislim da savez mora malo razmisliti ako uvazava ovaj turnir i pomjeriti ligu jer sigurno nece imati sve u reprezentaciji. Nije nista novo da se ubaci srijeda i do sada se desavalo bezbroj puta, ne radi klubova, nego radi te djece koju klubovi nece pustiti na turnir.
- TeamHandBall
- Kontakt:
A zasto bi se liga pomjerala, zasto se nebi mogao pomjeriti turnir........ ako netko gleda interese BiH rukometa u sta sumnjam kad pogledam neucesce mladjih kategorija (1998-1999) Bosne i Hercegovine na turniru ....
Potpis. A i koji to igrači iz godišta 96/97 imaju bitne role u klubovima.TeamHandBall je napisao/la:A zasto bi se liga pomjerala, zasto se nebi mogao pomjeriti turnir........ ako netko gleda interese BiH rukometa u sta sumnjam kad pogledam neucesce mladjih kategorija (1998-1999) Bosne i Hercegovine na turniru ....
Hrstić, Đurđević, Jarak
Danas naši kadeti putuju za Bugojno !
Dajmo im podršku
Dajmo im podršku

Dali se negdje može vidjeti sastav.
Nisam uspio pronaći sastav naših kadeta, al mišljenja sam da će ih biti dovoljno i to kvalitetnih igrača, ne znam ko od njih je baš preko potreban klubu u ovo vrijeme, uostalom sezona je tek počela, al... svega ima.. pa čujem da su u nekim klubovima namjerno zabranili djeci da idu iz nekih drugih "pobuda" a ne što su im potrebno... al..
iz Sloge dvojici je trener zabranio da idu...podrska je napisao/la:Nisam uspio pronaći sastav naših kadeta, al mišljenja sam da će ih biti dovoljno i to kvalitetnih igrača, ne znam ko od njih je baš preko potreban klubu u ovo vrijeme, uostalom sezona je tek počela, al... svega ima.. pa čujem da su u nekim klubovima namjerno zabranili djeci da idu iz nekih drugih "pobuda" a ne što su im potrebno... al..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.