Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

delko
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la delko » 17 nov 2012, 18:45

cini se da ce Rennes uz 2 crvena kartona, uzeti puni plijen na parku princeva :D e svasta :D msm da ce vlasnici biti praov ljuti :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 18:51

delko je napisao/la:cini se da ce Rennes uz 2 crvena kartona, uzeti puni plijen na parku princeva :D e svasta :D msm da ce vlasnici biti praov ljuti :D
Odlicno se drze za sada,jalovi napadi psg-a dodju do 16 i nikako da probiju ovu odbranu.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 17 nov 2012, 21:14

delko je napisao/la:cini se da ce Rennes uz 2 crvena kartona, uzeti puni plijen na parku princeva :D e svasta :D msm da ce vlasnici biti praov ljuti :D
Trebaju im svima dati otkaz,džaba im njihove pare :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 nov 2012, 14:10

No Ibra, no Party :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2012, 01:21

Yeb'o Francusku ligu,kad bukvalno jedan igrac vedri i oblaci.
Ako Ibrahimsona nema PSG ova igra ni za goli qurac nije.Fasovati od ekipe na svom terenu i to sa dva igraca vise je bruka i sramota.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 nov 2012, 17:26

ma francuska liga je smeće, čak više ni ne spadaju u lige petice

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 nov 2012, 18:49

Nije na najvecem nivou danas, a 2 asistencije i 2 gola. Kao sto neko rece vedri i oblaci ovom ligom.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 nov 2012, 23:55

ako neko zna tačnu statistiku (golovi i asistencije) ove sezone u svim takmičenjima, i za klub i za reprezentaciju molio bih da postavi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 nov 2012, 00:04

muXmania je napisao/la:ako neko zna tačnu statistiku (golovi i asistencije) ove sezone u svim takmičenjima, i za klub i za reprezentaciju molio bih da postavi.
Ovo je statistika do ove tekme večeras, dakle još 2 gola i 2 asista dodaš ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 26 nov 2012, 17:56

azTer je napisao/la:ma francuska liga je smeće, čak više ni ne spadaju u lige petice
Žalosno, al istinito. Nekad je derbi izmedju Parisa i Marseille bio gledan veoma veoma sirokim masama, danas je to vrlo vrlo tanko. Da se nevracam u malo dalju proslost kad je St. Ettiene razvaljivao, neg eto samo do kad je derbi u Francuskoj bio zanimljiv ili recimo dok je Lyon bio stalan u ligi prvaka sa Juninhom i Pjanicem, i co. do tada inekako, vec danas, lose, bas lose...

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 26 nov 2012, 18:06

sonik24 je napisao/la:
azTer je napisao/la:ma francuska liga je smeće, čak više ni ne spadaju u lige petice
Žalosno, al istinito. Nekad je derbi izmedju Parisa i Marseille bio gledan veoma veoma sirokim masama, danas je to vrlo vrlo tanko. Da se nevracam u malo dalju proslost kad je St. Ettiene razvaljivao, neg eto samo do kad je derbi u Francuskoj bio zanimljiv ili recimo dok je Lyon bio stalan u ligi prvaka sa Juninhom i Pjanicem, i co. do tada inekako, vec danas, lose, bas lose...
Ne znam po čemu to zaključujete, očigledno ne pratite uživo ove mečeve. Daj mi navedite ijedan meč francuske lige gdje imate kvotu 1,20? :mrgreen: Neku noć gledam meč St.Ettiene-Valencienes. Strašan meč, pun tempa šansi na sve strane. St.Ettiene napokon pravo jak i mogao bi napokon igrati jednu od glavnih favorita za titulu. Po čemu je to Portugal uzeo njihovo mjesto u ligama petice?? Po Platiniju možda? Sve su to lobiji i gluposti razno razne. Liga gdje zadnji tabeli ladno uzima prvu ili drugu ligu na tabeli nikako nije slaba. Ok ako to pratis na teletextu ali ako uzivo pogledate kako igraju: Nancy, Evian, Troyes to svakako nije igra onako na sreću ili neki odbitak. Čomage trče a bogami igraju kvalitetan fudbal.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 26 nov 2012, 18:17

stomaklija je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:
Ne znam po čemu to zaključujete, očigledno ne pratite uživo ove mečeve. Daj mi navedite ijedan meč francuske lige gdje imate kvotu 1,20? :mrgreen: Neku noć gledam meč St.Ettiene-Valencienes. Strašan meč, pun tempa šansi na sve strane. St.Ettiene napokon pravo jak i mogao bi napokon igrati jednu od glavnih favorita za titulu. Po čemu je to Portugal uzeo njihovo mjesto u ligama petice?? Po Platiniju možda? Sve su to lobiji i gluposti razno razne. Liga gdje zadnji tabeli ladno uzima prvu ili drugu ligu na tabeli nikako nije slaba. Ok ako to pratis na teletextu ali ako uzivo pogledate kako igraju: Nancy, Evian, Troyes to svakako nije igra onako na sreću ili neki odbitak. Čomage trče a bogami igraju kvalitetan fudbal.
ja pratim na teletekstu, doduše nekad i na rezultatima.

kvota 1,20 na svaku drugu domaću utakmicu psg-a.

marsej dijeli prvo mjesto, a liga im je toliko konkurentna da ih je izdigla na viši nivo, pa u ligi uefe gube kod kuće od fenerbahčea, neće ni grupe proć.

nije liga jaka samo zato što su se sudarila dva tima koji igraju bez odbrana pa sijevaju napadi svaka dva minuta. po toj logici je holandska liga u rangu sa engleskom i španskom.

u francuskoj ligi se može pogledat dobra i zanimljiva utakmica... ali naspram onog što je nekad bila - trenutno je loša.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 26 nov 2012, 18:19

brate ja pratim francusku ligu, onoliko, koliko stignem na tv-u, sve mi je manje i manje znaimljiva vjeruj mi, ja sam fan Marseillea odavno, zato pratim i ostale tekme francuske lige, vjeruj mi da bi jedan Zenit, Anzhi, CSKA, bili sampioni stalno, tj. hocu reci da je ruska liga jaca trenutno od Francuske.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 nov 2012, 18:28

Jbg,ko god se pokaze u Francuskoj jednu ili dvije sezone(od igraca) ispaljuje se vecinom u Englesku,i eto razloga zbog kojeg opada kvalitet lige!Klubovi poput Lilla,Monta itd odigraju sezonu dobro i onda im klepe 2-3 najbolja igraca i normalno da ce pasti!Jedino sto sad Paris dovodi zvijezde,mada taj sistem(iskesirati ogromne svote i dovesti sto pozelis) ne gotivim tako da necu komentarisati!

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 28 nov 2012, 17:20

Realno, Galatasaray bi bio u samom vrhu francuskog nogometa. Evo sta Fener radi u ligi evrope od Marseja. Ova liga je stvarno sve slabija, jedino sto PSG, zbog novca kojim raspolaze, rapidno napreduje, makar na popularnosti.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 dec 2012, 18:49

patriot je napisao/la:Realno, Galatasaray bi bio u samom vrhu francuskog nogometa. Evo sta Fener radi u ligi evrope od Marseja. Ova liga je stvarno sve slabija, jedino sto PSG, zbog novca kojim raspolaze, rapidno napreduje, makar na popularnosti.
jedna organizacija SP-a il Ep-a bih im dobrdosla da se vrate koliko-toliko
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 dec 2012, 13:17

patriot je napisao/la:Realno, Galatasaray bi bio u samom vrhu francuskog nogometa. Evo sta Fener radi u ligi evrope od Marseja. Ova liga je stvarno sve slabija, jedino sto PSG, zbog novca kojim raspolaze, rapidno napreduje, makar na popularnosti.
ne budi lud galata je vise sretno prosla nego spretno,marsej, lyon redovno irgaju osminu lige prvaka,sad su malo pali,ali svati da evropska liga klubovima iz lige5 nije profitabilna vise potrose nego sto zarade.a ekipa galate bljesne svakih 10 godina onda ih nema 10 ne mogu u evropu izac,liga im je na niovu rumunije,bjelorusije

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 dec 2012, 20:53

Lagano 0:4 i 3 gola tate Ibrahimovica ..

Sljedeca sa Lyonom kuci.. bice pravi derbi 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 dec 2012, 12:50

Bice zanimljivo ukoliko Pep preuzme PSG. Navodno se sastaje sa celnicima tima. Govorim iz prostog razloga jer i nije bas u dobrim odnosima sa Zlatanom ( Koliko sam nacuo :mrgreen: ). Eto Mourinhu prilike da ispuni jos jedno obecanje, da ce Ibra kad tad zaigra u njegovom timu. A svi dobro znamo da Mou ocajnicki trazi partnera Benzemi. Poznavajuci Ibrahimovica, tesko ce se on zadrzavati u jednom timu. ( :D )

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 dec 2012, 20:46

PSG valjda mijenja grb...

slika

Kao sto se vidi iz prilozenog, Eiffelov toranj je sada u 3D-u, nema vise kolijevke iznad godine kada je klub osnovan, a nema vise ni godine. Sada je naziv grada Paris gore a Saint-Germain dolje.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.