evo odgovorio ti je momak..ne ide tu nego u ovo gore sto je napisao...sad samo katiraj taj folder i stavi ga na pravo mjesto...Analic je napisao/la:Ne ide ti u Instalaciju update nego u folder
MyDocuments\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
eh konacno
BiH liga funkcionise, samo sam razocaran timovima, npr. visocka Bosna igra 1.Ligu FBiH, a svi jako dobro znamo da su oni ispali u 2.Ligu FBiH...to sam primjetio, vjerovatno ima jos nekih gresaka, mada meni to ne smeta, al ima ljudi koji bi igrali s timom iz 1.LFBiH, a netko je njihov tim izbacio i ubacio npr. Bosnu V. ...a ja cu ionako s Zeljom pocet
ova Yu liga nije ono sto sam ocekivao, al kako god, napravit cu ja nesto sebi u editoru ako se mogne...mislio sam da cu paralelno moc igrat nacionalnu ligu i regionalnu, a ne ovo, mogu igrat samo nacionalnu ligu Yugoslavije, dok su nacionalne lige iz drzava Yugoslavije unistene, HNL igraju Belisce, Marsonija, Vukovar i ostali...najzesce mi je bilo uc u Euro takmicenja i kad pogledam Ligu Prvaka kad tamo 6 klubova iz Yugoslavije, a u Europa Ligi 17 il 18
...pa strasna smo nogometna nacija
sad si moram dotjerat editore i onda krecem u nove pobjede
hvala svima na pomoci, posebno pintol_TM87

BiH liga funkcionise, samo sam razocaran timovima, npr. visocka Bosna igra 1.Ligu FBiH, a svi jako dobro znamo da su oni ispali u 2.Ligu FBiH...to sam primjetio, vjerovatno ima jos nekih gresaka, mada meni to ne smeta, al ima ljudi koji bi igrali s timom iz 1.LFBiH, a netko je njihov tim izbacio i ubacio npr. Bosnu V. ...a ja cu ionako s Zeljom pocet

ova Yu liga nije ono sto sam ocekivao, al kako god, napravit cu ja nesto sebi u editoru ako se mogne...mislio sam da cu paralelno moc igrat nacionalnu ligu i regionalnu, a ne ovo, mogu igrat samo nacionalnu ligu Yugoslavije, dok su nacionalne lige iz drzava Yugoslavije unistene, HNL igraju Belisce, Marsonija, Vukovar i ostali...najzesce mi je bilo uc u Euro takmicenja i kad pogledam Ligu Prvaka kad tamo 6 klubova iz Yugoslavije, a u Europa Ligi 17 il 18

- fanatic1991
- Kontakt:
druze znaci to je nesto kao ona prosla YU liga na 11.... uglavnom samo rpvu ti je sezonu toliko klubova u evropi a drugu je vec "normalno" mislim 3 ili 4 LP i 4 Euroliga.....gospodin Seljakovic je napisao/la:eh konacno![]()
BiH liga funkcionise, samo sam razocaran timovima, npr. visocka Bosna igra 1.Ligu FBiH, a svi jako dobro znamo da su oni ispali u 2.Ligu FBiH...to sam primjetio, vjerovatno ima jos nekih gresaka, mada meni to ne smeta, al ima ljudi koji bi igrali s timom iz 1.LFBiH, a netko je njihov tim izbacio i ubacio npr. Bosnu V. ...a ja cu ionako s Zeljom pocet![]()
ova Yu liga nije ono sto sam ocekivao, al kako god, napravit cu ja nesto sebi u editoru ako se mogne...mislio sam da cu paralelno moc igrat nacionalnu ligu i regionalnu, a ne ovo, mogu igrat samo nacionalnu ligu Yugoslavije, dok su nacionalne lige iz drzava Yugoslavije unistene, HNL igraju Belisce, Marsonija, Vukovar i ostali...najzesce mi je bilo uc u Euro takmicenja i kad pogledam Ligu Prvaka kad tamo 6 klubova iz Yugoslavije, a u Europa Ligi 17 il 18![]()
![]()
...pa strasna smo nogometna nacija
![]()
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma shvatio sam ja sta je tofanatic1991 je napisao/la: druze znaci to je nesto kao ona prosla YU liga na 11.... uglavnom samo rpvu ti je sezonu toliko klubova u evropi a drugu je vec "normalno" mislim 3 ili 4 LP i 4 Euroliga.....

- fanatic1991
- Kontakt:
Joj ima to napravljeno je kao LP ali samo EX YU timovi npr krenuo si sa Dinamom i u nekog datuma krene ovo takmicenje sa timovima iz EX YU drzava....mislim da idu prva 4 iz BiH iz CRO iz SRB ....imao sam negdje link...drug mi je slao vidicu sa njim da mi posalje opet pa cu staviti ovdegospodin Seljakovic je napisao/la:ma shvatio sam ja sta je tofanatic1991 je napisao/la: druze znaci to je nesto kao ona prosla YU liga na 11.... uglavnom samo rpvu ti je sezonu toliko klubova u evropi a drugu je vec "normalno" mislim 3 ili 4 LP i 4 Euroliga........samo mi je onako zanimljivo, pitam se koliko bi ih uslo u grupne faze, nekad cu pocet i to igrat...a mene zanima jel moguce namjestit regionalnu ligu, znaci paralelno da igram nasu Premijer i da ima regionalna liga s ovim balkanskim klubovima...tj. da npr. sa Zeljom na pocetku sezone igram Premijer Ligu BiH, Kup BiH, Europa Ligu i Reagionalnu Ligu...to je ono sto ja zelim

Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
@gospodin seljakovic
evo druze nadjoh link pa uzivaj
http://www.serbian-fm.net/jugoslovenska ... htm#102999" onclick="window.open(this.href);return false;
evo druze nadjoh link pa uzivaj

http://www.serbian-fm.net/jugoslovenska ... htm#102999" onclick="window.open(this.href);return false;
Can i have yours?
Can i have yours?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
e to kraljufanatic1991 je napisao/la:@gospodin seljakovic
evo druze nadjoh link pa uzivaj![]()

nadam se da ce radit...da te znam nebi ti platio pivu, vec gajbu

- fanatic1991
- Kontakt:
hahahahaha.....tu sam da pomognem koliko mogugospodin Seljakovic je napisao/la:e to kraljufanatic1991 je napisao/la:@gospodin seljakovic
evo druze nadjoh link pa uzivaj![]()
http://www.serbian-fm.net/jugoslovenska ... htm#102999" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
nadam se da ce radit...da te znam nebi ti platio pivu, vec gajbu

Can i have yours?
Can i have yours?
- pintol_TM87
- Kontakt:
U mom postu na prethodnoj strani imate jos nekih novina(dresovi,no workpermit,pehari,filteri za igrače i najnoviji update BOSANSKE LIGE od strane fmbosnia)
Nije da se hvalim, ali

http://www.dodaj.rs/?2y/8B/31tvolkJ/red ... -stats.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.dodaj.rs/?2y/8B/31tvolkJ/red ... -stats.png" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Mozes li mi reci gdje cu kopirati editor. Skinuo sam ga ali mi izbacuje neku gresku.pintol_TM87 je napisao/la:U mom postu na prethodnoj strani imate jos nekih novina(dresovi,no workpermit,pehari,filteri za igrače i najnoviji update BOSANSKE LIGE od strane fmbosnia)
- pintol_TM87
- Kontakt:
vjeruj mi da ne znam jer ne koristim taj editor...sheringham je napisao/la:Mozes li mi reci gdje cu kopirati editor. Skinuo sam ga ali mi izbacuje neku gresku.pintol_TM87 je napisao/la:U mom postu na prethodnoj strani imate jos nekih novina(dresovi,no workpermit,pehari,filteri za igrače i najnoviji update BOSANSKE LIGE od strane fmbosnia)
bolje ti je skini ovaj FMRT to ti je isto editor...
-
- Kontakt:
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
i ja imam problem s tim editorom, ne znam gdje s njimpintol_TM87 je napisao/la:vjeruj mi da ne znam jer ne koristim taj editor...sheringham je napisao/la:Mozes li mi reci gdje cu kopirati editor. Skinuo sam ga ali mi izbacuje neku gresku.pintol_TM87 je napisao/la:U mom postu na prethodnoj strani imate jos nekih novina(dresovi,no workpermit,pehari,filteri za igrače i najnoviji update BOSANSKE LIGE od strane fmbosnia)
bolje ti je skini ovaj FMRT to ti je isto editor...

al i problem s ovim FMRT, kad idem na Load Game izbaci mi 'FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running..'
kako ti rijesit??
- pintol_TM87
- Kontakt:
moras imat upaljen fm12 i pokrenut da igras...ako si uzeo zelju udjes na fm i igras i onda otvoris FMRT i tek onda odes load game...pintol_TM87 je napisao/la:sheringham je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:U mom postu na prethodnoj strani imate jos nekih novina(dresovi,no workpermit,pehari,filteri za igrače i najnoviji update BOSANSKE LIGE od strane fmbosnia)
i ja imam problem s tim editorom, ne znam gdje s njim![]()
al i problem s ovim FMRT, kad idem na Load Game izbaci mi 'FMRTE was unable to find Football Manager 2012 running..'
kako ti rijesit??
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas mi se ne da da igram ko covjek sa Lutonom taman krenem igrat kad izadje neki novi graficki dodatak ili nesto 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- pintol_TM87
- Kontakt:
pa samo nastavis...nema veze sto več igras s nekim timom...kad ubacis svu grafiku ili sta vec onda samo nastavis gdje si stao...Sarajlijc@ je napisao/la:Bas mi se ne da da igram ko covjek sa Lutonom taman krenem igrat kad izadje neki novi graficki dodatak ili nesto
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest al kad bi ubacio ovo no wp (mada je ovo glupost) ne bih mogao nastaviti ja mislimpintol_TM87 je napisao/la:pa samo nastavis...nema veze sto več igras s nekim timom...kad ubacis svu grafiku ili sta vec onda samo nastavis gdje si stao...Sarajlijc@ je napisao/la:Bas mi se ne da da igram ko covjek sa Lutonom taman krenem igrat kad izadje neki novi graficki dodatak ili nesto

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.