Fabregas444 je napisao/la:Tri igraca Borca su bila u zatvoru. Dvojica zbog ubistva , a jedan zbog oruzane pljacke haha. Signore , zar stvarno vjerujes u te kafanske , nebulozne price da je neki igrac Borca nedavno izasao iz zatvora ?
Rekoh da sam cuo. Zato i pitam
Fabregas444 je napisao/la:Iskreno mislio sam da nas malo furas kada si govorio o vasoj neefikasnosti , ali sam se uvjerio i sam u to
Ja ti kazem da po utakmici stvorimo 20 izglednih prilika od kojih je 7-8 cistih mrtvaca. Protivnik zna da ne predje centra. Primjer Napretka koji je trebao biti ispracen s pet komada. Ljudi nam daju gol sa svoje polovice i onda u zadnjoj minuti nas stoper nakon kornera izjednacuje.
Primjer Mladosti u Kupu FBiH koja je trebala dobiti 10 komada. Dovoljno je rec da su se ljudi grlili i slavili kad je sudac svirao kraj. I kad sve to promasis onda ispadnes na penale.
Jedina utakmica gdje nismo stvarali prilike je bila protiv Kosmosa. Bilo je mucno za gledat. Kontstantno napadanje, lopta na 20m, al prave prilike nema. Jednom je onaj 80 pred kraj poluvremena fulao mrtvaca i to je bilo to. U drugom poluvremenu smo mozda 2-3 prilike napravili, jednu zabili i tako dobili.
Ono kantanje Proletera i 12-0 je rezultat tog da su nasi bili u prilici svake minute. Onaj 80 im je tad zabio 5 komada uz to da mi prijatelj koji je bio dole kaze da je Proleter jos i dobro prosao s obzirom da su nasi i dole promasivali kao na traci.
Fabregas444 je napisao/la:Napadac je Samir Skomorac. Nisam ja dzaba napisao da je on El Fenomeno

Ima sigurno kvalitet za Premijer ligu. I da znas da i dalje stojim iza toga da je nas golman najbolji u ligi. Protiv Zepca je branio uprkos velikim bolovima u ledjima i odradio je dobar posao bez obzira sto je imao onu gresku

Ma znam za njeg kad mu ime spomenes, al ponekad ga se sam ne mogu sjetit. Znam da je igrao u Borcu prije 2-3 sezone kad ste se borili za vrh. Poslije bio u TOSK-u, al ne znam zasto ga ne uzme netko bar iz Prve Federalne ako vec toliko zabija.
Sto se golmana tice. Gledao sam ga samo sad i nije me impresionirao, al nije bas ni da u ovoj ligi imamo nekih golmana
Fabregas444 je napisao/la: Moram ti priznat da me u opste nije impresionirao vas kapiten. Nista posebno nije odigrao. Ocigledno je da je imao dobru stelu dok je igrao u premijer ligi

. 10-tka vam je najbolji igrac , pravi veznjak

Nas kapetan je odlican igrac, ali ove sezone ne znam jel odigrao 2 dobre utakmice. Vecina igraca je u losijoj formi nego prosle sezone. Primjer tog kapetana. Primjer Hadzica koji vise i ne trenira, a i nema ga zadnjih utakmica. Valjda se zaposlio negdje. Rekoh vec da su se pripreme dobro odradile, uzeo se taj kantonalni kup i vjerujem da je 12-0 protiv Proletera rezultat slabijih igara. Nakon tog se vjerojatno mislilo da ce se setat ligom. Mislio sam i ja, al nisam ja igrac, igraci moraju uc ozbiljno u svaku utakmicu, iako je sve uglavnom sje*ala vec milijun puta spomenuta realizacija
Sto se desetke tice. To je u juniorima bio jedan od najperspektivnijih igraca. Te sezone je Zepce imalo jednu od najboljih generacija ikad, bili su prvi na polusezoni, sjecam se da su ovdje Celika dobili 3-0. Gazili su sve pred sobom. Nazalost, te sezone je Zepce ispadalo iz PL i na polusezoni se otjeralo igraca i vecina juniora je prebacena u prvi tim. Juniori na kraju nisu osvojili nista u svojoj ligi, a ovi sto su prebaceni u seniore su vecinom bili na klupi. Ta desetka je igrao poslije jos dvije sezone u Prvoj Federalnoj za nas i onda otisao negdje u Hrvatsku. Sjecam se nekog turnira u gradu kad on nije igrao za svoje, jer je trebao na probu u Svicarsku. Tamo je valjda prosao, ali su mu nakon tog ponudili mizerne uvjete i on je odustao i otisao u Hrvatsku. Valjda je bio na fakultetu i igrao nogomet u cetvrtoj ligi. Ne znam koji klub. Cini mi se da sad studira u Sarajevu i igra ovdje. Ja vjerujem da on sad moze igrat u bilo kojem klubu u Prvoj Federalnoj i kroz jednu ozbiljnu sezonu bi bio igrac za PL.
I jos samo da napomenem da je taj destka prvih 4-5 utakmica igrao stopera i igrao odlicno. Onaj 14 je bio pod suspenzijom(mlatio suce nakon Rudara

), a u cijeloj ekipi imamo dva stopera pa ga je netko morao nadomjestit.
Mene samo zanima kakvi cemo mi bit na proljece, jer nam ode 4-5 igraca. Sreca nasa pa imamo siroki klupu. Nije veci kvalitet, ali ima dobrih igraca. Vjerojatno se sjecas onog malog sto je usao pred sam kraj. Netko je vikao 'odakle vam ovaj, vidite kolisni je'. On je odlican igrac, igrac koji bi trebao biti u prvih 11, ali jednostavno imamo previse veznih i on tu ispada. Nekako se nadam da ce se i u Borca malo rasut tim i da ce popustit. Naravno, ne treba ni Napredak otpisat. Uzeli su bod i u Zepcu i u Tetovu. U drugoj polusezoni ako stisnu mogu i oni bit prvi, ali mislim da Sije jednostavno nemaju mogucnosti za visi rang. Prodat ce prvim koji ponude, bas kao i Rudaru u zadnjem kolu prosle sezone. Na upit nasih koliko traze da im otkinu bod dobijemo odgovor 'vec smo s Rudarom dogovorili'