NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Baloncicu, ne mozete zavrsiti kao Cleveland, jer imate srecu da ste na velikom trzistu, ali ni Kobe ne moze citavu vjecnost igrati, kao ni Gasol, a vidjecemo za ove free agente kako cete to posloziti, samo jedno je jasno, kad vam ode Kobe, ako kakvu zvijezdu vec napravljenu ne dovedete onda ste u belaju. Sada ste u belaju sa Kobeom i Gasolom, sta ce biti kasnije. Da ste dozivjeli sudbinu Clevelanda, onda bi mi mogao nesto reci, a ovako, poklopi se i cuti. Cleveland je godinama pravio Jamesa, dok vi dovodite gotove igrace, samo sto vam sada nije uspjelo, a sumnjam i u buducnosti da ce uspjeti. Do tada, Metta World Peace.
Neno da, u Jamesa sam se kleo, ali Cavse vise volim od Jamesa, a to nisam shvatio dok nije otisao. Zasto smo pateticni?
Podsjecate me na Real jer hocete sve parama i vec gotovo. Taj najtrofejniji klub na svijetu je osvojio trofeje kada ni ti ni ja nismo rodjeni, tako da okaci te trofeje u muzej i divi se njima i gledaj ih dok Barca kara.
Neno da, u Jamesa sam se kleo, ali Cavse vise volim od Jamesa, a to nisam shvatio dok nije otisao. Zasto smo pateticni?
Podsjecate me na Real jer hocete sve parama i vec gotovo. Taj najtrofejniji klub na svijetu je osvojio trofeje kada ni ti ni ja nismo rodjeni, tako da okaci te trofeje u muzej i divi se njima i gledaj ih dok Barca kara.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.nba.com/live1/" onclick="window.open(this.href);return false; evo ko zeli moze vidjeti CP3 na konferenciji u Los Angelesu, uzivo.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
E ti ces mi reci da sutimadriano_leite je napisao/la:Baloncicu, ne mozete zavrsiti kao Cleveland, jer imate srecu da ste na velikom trzistu, ali ni Kobe ne moze citavu vjecnost igrati, kao ni Gasol, a vidjecemo za ove free agente kako cete to posloziti, samo jedno je jasno, kad vam ode Kobe, ako kakvu zvijezdu vec napravljenu ne dovedete onda ste u belaju. Sada ste u belaju sa Kobeom i Gasolom, sta ce biti kasnije. Da ste dozivjeli sudbinu Clevelanda, onda bi mi mogao nesto reci, a ovako, poklopi se i cuti. Cleveland je godinama pravio Jamesa, dok vi dovodite gotove igrace, samo sto vam sada nije uspjelo, a sumnjam i u buducnosti da ce uspjeti. Do tada, Metta World Peace.
I nek je San Antonio na velikom trzistu pa ljudi godinama melju, dokaz sta dobra uprava moze uraditi od kluba a da je u vas uprava upola dobra kao u njih (kao sto nije) vi bi danas gledali Cavse i LeBrona u borbi za titulu.
Pa sta otici ce Kobe nekad kao sto su otisli i drugi veliki igraci ali su te fransize nastavile, otici ce on doci vjerovatno neki novi superstar i to je to i sta sad? Ja imam povjerenje u ove ljude Lakersa, 3 finala u zadnje 4 godine su valjda dokaz da se dobro radi.
Kakav "belaj" ti vidis u Kobeu i Gasolu je vjerovatno samo tebi poznato, Kobe jos 2 godine moze igrati na visokom nivou kao i Pau a dotad no sikiriki, poslije sta ce biti niko nezna.
Pa vise je James dao Clevelandu nego obrnuto ako cemo iskreno, od prosjecnog tima je napravio zamalo sampionsku ekipu jer je skoro sve islo preko njega, cuj Cleveland njega pravio
I da sumnjaj ti i dalje, sumnjali su i mnogi prije tebe pa su pali na guz, do tad sretno sa onim isfrustriranim papkom na celu tvog kluba koji ce osvojiti titulu prije Jamesa, u to smo naravno svi uvjereni.
Kljucni dio si rekao. Pogledaj da su Lakersi itekako uzimali trofeja u posljednje vrijeme. Ja pamtim te titule. Sto se tice Reala, boli me briga za njih, ali stoji cinjenica da su najtrofejniji i to je to.Neno da, u Jamesa sam se kleo, ali Cavse vise volim od Jamesa, a to nisam shvatio dok nije otisao. Zasto smo pateticni?
Lakersi nisu uzimali te titule prije stotinu godinu, nego u posljednje vrijeme.
Da, tim su "velikog trzista", oporavili su se od Jabbara, Magica, Worthy - a, i ostalih. Oporavit ce se i kada se Kobe penzionise.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa kako je Kobe dosao u Lakerse!? Nije sigurno bio zvijezda kad je stigao, nego je prvo neko bio dovoljno pametan (ili vidovit) da skonta da je bolje poslati tada dosta dobrog Divca za malog nedokazanog zutokljunca. Druga pametna stvar je bila dovesti dokazanu zvijezdu, uz koju je mogao izrasti i pravog igraca.
E tu je razlika izmedju Cavsa i Lakersa.
Da su razmisljali kako treba, Cavsi su trebali LBJ pridruziti neku pravu kosarkasku vecinu, makar uz to zrtvujuci neke bitne igrace, da od njega uci (recimo Allena ili Garnetta, kojih su se mogli sjetiti prije Bostona). To je onda vrlo lako moglo dovesti do titule, a onda bi i LBJ bio zadovoljan i oko njega bi se gradila svijetla buducnost ekipe.
Da su razmisljali kako treba, Cavsi su trebali LBJ pridruziti neku pravu kosarkasku vecinu, makar uz to zrtvujuci neke bitne igrace, da od njega uci (recimo Allena ili Garnetta, kojih su se mogli sjetiti prije Bostona). To je onda vrlo lako moglo dovesti do titule, a onda bi i LBJ bio zadovoljan i oko njega bi se gradila svijetla buducnost ekipe.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nisam siguran, al mislim da je Bryant trazio da bude tradeovan u "velikotrzisni" tim. Mislim da je cak i prije samog drafta davao izjave u tom fazonu i da je to razlog sto je bio tek 13. pick.jose je napisao/la:Pa kako je Kobe dosao u Lakerse!? Nije sigurno bio zvijezda kad je stigao, nego je prvo neko bio dovoljno pametan (ili vidovit) da skonta da je bolje poslati tada dosta dobrog Divca za malog nedokazanog zutokljunca. Druga pametna stvar je bila dovesti dokazanu zvijezdu, uz koju je mogao izrasti i pravog igraca.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Eto nek je i trazio, trebalo je biti dovoljno "vidovit" da rizikujes sa nekim 18-godisnjakom.
P.S. Josh Howard prelazi u Utah Jazz. Ovo mi nekako zvuci da su Kirilenka vec otpisali.
P.S. Josh Howard prelazi u Utah Jazz. Ovo mi nekako zvuci da su Kirilenka vec otpisali.
- Paraglajder
- Kontakt:
Večeras 4 utakmice u predsezoni.
Washington - Philadelphia
Detroit - Cleveland
Memphis - New Orleans
Indiana - Chicago
Washington - Philadelphia
Detroit - Cleveland
Memphis - New Orleans
Indiana - Chicago
YNWA
Zasto navijaca Lakersa misle da ih svi mrze i da jedva ceka da budu losiji nego inace.Ok poslije uspona slijedi pad problem je sto vi ne pamtite LAL koji su bili daleko od titula,ja pamtim tako da je to normalno.Koliko smo mi navijaci Bullsa cekali e sad ce mnogi od vas vidjet koliko su odani.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato sto su najumisljeniji navijaci u sportu. Mislim, ne mislim nista lose, ali je tako.dema je napisao/la:Zasto navijaca Lakersa misle da ih svi mrze i da jedva ceka da budu losiji nego inace.Ok poslije uspona slijedi pad problem je sto vi ne pamtite LAL koji su bili daleko od titula,ja pamtim tako da je to normalno.Koliko smo mi navijaci Bullsa cekali e sad ce mnogi od vas vidjet koliko su odani.
Donnie Darko je napisao/la:Zato sto su najumisljeniji navijaci u sportu. Mislim, ne mislim nista lose, ali je tako.dema je napisao/la:Zasto navijaca Lakersa misle da ih svi mrze i da jedva ceka da budu losiji nego inace.Ok poslije uspona slijedi pad problem je sto vi ne pamtite LAL koji su bili daleko od titula,ja pamtim tako da je to normalno.Koliko smo mi navijaci Bullsa cekali e sad ce mnogi od vas vidjet koliko su odani.
A nije najumisljeniji...nego navikli Lakersi na maksimum i na uspjeh,samim tim samopouzdanje je uvijek visoko.
Ali isto tako cinjenica je da ljudi u zadnjih 10 godina malo koji klub toliko "ne vole" kao sto je slucaj s Lakersima.(uzimajuci sve sportove).
@dema
Nisu bas toliko davno Lakersi bili tim koji je ispadao u prvoj rundi play offa(pa cak jednu sezonu nisu ni otisli u play off...2005.-e cini mi se)
Adnane nisam mislio na te neupjehe to je nista vec na one prije dolaska Kobe-a vi se njih ne sjecate.To sto ste bili uspjesni ok bilo i vec uveliko prolazi,odlaskom Kobe-a mora doc pad i on se nece bas tako lako prebrodit.Nije mrznja ako se kaze da niste vise ekipa koja moze do titule.Mozete bit medju 7-8 ekipa u NBA ali titula tesko.Razlog ostarjela ekipa bez svog lidera ,Phila vise nema tu a znate koliko ste titula od 1998 uzeli bez njeg.
Slazem se,za ocekivati je jedan tezak period psolije Bryanta,trebat ce vremena da se stvore neki novi Lakersi.dema je napisao/la:Adnane nisam mislio na te neupjehe to je nista vec na one prije dolaska Kobe-a vi se njih ne sjecate.To sto ste bili uspjesni ok bilo i vec uveliko prolazi,odlaskom Kobe-a mora doc pad i on se nece bas tako lako prebrodit.Nije mrznja ako se kaze da niste vise ekipa koja moze do titule.Mozete bit medju 7-8 ekipa u NBA ali titula tesko.Razlog ostarjela ekipa bez svog lidera ,Phila vise nema tu a znate koliko ste titula od 1998 uzeli bez njeg.
E sad problem je u tome sto je Kobe i dalje tu bez obzira sto su ga mnogi vec otpisali zbog njegovih godina iako je covjek i prosle godine igrao odlicno(cini mi se peti na MVP listi).Uz njega,Gasola i Bynuma lakersi i dalje imaju veoma jak kostur i uz par sitnih trejdova mogu biti itekako opasni i ove sezone...mislim da su mnogi prerano otpisali ovaj tim ali vidjet cemo ubrzo sta ce se desavati...
- adriano_leite
- Kontakt:
Fazon je sto bilo ko da kaze neto protiv Lakersa, neku realnost tipa da su **** zbog rostera kakav je danas, vi napadate da ih svi mrze, tj. da ih mrzi taj sto kaze nesto protiv Lakersa. Ja govorim glupo da CP3 ode u onakvom trejdu u LAL, mene napadaju kako ja mrzim Lakerse, da je ono trejd najbolji koji mogu izvuci Hornetsi. Onda ja zatucan mrznjom prema Lakersima, to mi baloncic kaze, a ustvari ko je zatucan i slijep? Sve sto se tice Lakersa treba biti najbolje, sve sto neko iole realnije gleda, taj mrzi Lakerse. Jah eto ko kaze da je ovo roster za titulu taj je slijep, pa onaj amerosm cini mi se da je jedini momak koji se sturi od huje sto Kupchak nista ne poduzima, ali neki govore kako treba vjerovati potezima kluba, da bi nakon toga dosao Green i McRoberts. Cudi me samo sto mu nisu ti navijaci rekli da je zatucan i slijep zbog uticaja nas koji navijamo za male klubove i Dana Gilberta i Marka Cubana. Jedva cekam za 4 5 godina ako budemo zivi i zdravi pa da vidimo te silne nickove i avatare, gdje je ko i sta je ko. Mnogi navijaci su vidjeli sjaj i doticanje dna svojih ekipa, da li cete vi moci? Ili je to super fransiza koja ne moze nikada dotaknuti dno? Ostaje da vidimo, do tada Metta World Peace, Luke Walton, Pau, Kobe, predsjednik unije igraca, sretno vam u pohodu na prsten.
Btw. ima li neko da postavi linkove za vecerasnje tekme?
Btw. ima li neko da postavi linkove za vecerasnje tekme?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
imas na league pass do 9.1.2012 gratis utakmice
Thomas Müller - Fußballgott
Jel moram biti regan?don_burza je napisao/la:imas na league pass do 9.1.2012 gratis utakmice
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@dema: ima nas jos koji smo pratili NBA prije ovog milenija. Mogu Lakersi dozivjeti pad, ali nikad dosad nisu dotakli dno kao sto su to radili Chicago ili sad Cleveland. Ja te Lakerse pratim od 1988. kad je showtime bio na zalasku. I tad se govorilo da je njihovo vrijeme proslo, narocito nakon metle od Pistonsa 1989. g. Pa su se opet digli i dosli do finala 1991. Nakon toga, otisao Magic, opet razno prognozirali dno, koje i ti spominjes. A to "dno" je u stvari znacilo jednu jedinu godinu bez playoffa (mislim 1994.). Dakle ni blizu onog sramocenja kakvo je dozivio Chicago kad je Jordan otisao. Koliko sam a upratio, Lakersi su od kraja osamdesetih pa do danas propustili samo 2 playoffa, 1994. i 2005. To dovoljno govori da ni u narednom periodu Lakersi nece biti kanta za napucavanje kao neki.
naravno da morasLBJ MVP je napisao/la:Jel moram biti regan?don_burza je napisao/la:imas na league pass do 9.1.2012 gratis utakmice
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.