Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 06:18

Toni igra kao Kukoc.... :thumbup: :salut:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 okt 2014, 07:28

Igra bez rizika. Recimo, Spahić ne bi onu loptu izbio u korner; pokušao bi graditi Lukakua, izgubio loptu i primili bismo gol. Jedan od boljih u posljednje dvije utakmice. Možda njegovo ime i prezime ne znači ljudima koji ne prate toliko našu reprezentaciju, ali kada pogledaju kako lik igra protiv dvojice jakih, spremnih i brzih napadača - onda je sve jasno.

Za kraj, veoma dobra izjava na BHT-u nakon tekme. Ne znam, Toni je baš momak, što bi stariji rekli, "o sebi, pri sebi". :thumbup:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 okt 2014, 07:37

Jos od svjetskog pa ovamo, decko sasvim solidno igra poziciju stopera. Da je world class nije, ali za nse uslove jako dobar. Ono sto mi se svida kod njega jeste da igra na sigurno i da neigra previse agresivno. Nema bezpotrebne price sa sudijama,samara ovog onog. Nego zaustavi igraca i kraj price. Ja ne znam kad je ovaj decko uopste fasovo zuti karton u repki? Smiren, ali sasvim dovoljno jak da zaustavi napade.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2014, 08:23

Toni se znantno popravio u reprezentaciji. Njegove prve utakmice su bile blage katastrofe, a danas djeluje veoma siguran u sebe. Jedan od glavnih "krivaca" pored Begovica, sto smo u ove dvije utakmice ostali neporazeni. Svaka cast. :salut:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 okt 2014, 08:39

Vjerujem da to ima veze s tim što je "sve palo na njega". Zna da je on taj koji ne smije kiksati, odnosno da se svi oslanjaju na njega, u nedostatku Emira. Podsjeća me to na već jednu meni poznatu situaciju, i 100% sam sigurna da baš zbog toga momak igra ovako dobro.

Bravo, Toni! Hajmo još jače! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 okt 2014, 08:46

BaDa12 je napisao/la:Vjerujem da to ima veze s tim što je "sve palo na njega". Zna da je on taj koji ne smije kiksati, odnosno da se svi oslanjaju na njega, u nedostatku Emira. Podsjeća me to na već jednu meni poznatu situaciju, i 100% sam sigurna da baš zbog toga momak igra ovako dobro.

Bravo, Toni! Hajmo još jače! :bih:
Bas zbog toga su njemu ove dvije tekme dosle ko budali samar sto se kaze. Elem sve je na mojim plecima i moram napraviti sve sto mogu da nebi gol primili. Za njegovo samopouzdanje, odlicno.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 09:30

mirzatele je napisao/la:Kad se vrati kapiten, imat cemo sjajan stoperski par. Bravo Toni :thumbup:
Slazem se inace Toni je bio jako dobar u ovo dvije utakmice bar je dao 100% svojih mogucnosti a i vise a to se cijeni. Doduse bilo je par stinih greskica kao ono ispadanje kad je Begovic spasio gol samo sve u svemu dvije jako dobre partije :thumbup: :thumbup:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 okt 2014, 10:16

Monolog je napisao/la:Igra bez rizika. Recimo, Spahić ne bi onu loptu izbio u korner; pokušao bi graditi Lukakua, izgubio loptu i primili bismo gol. Jedan od boljih u posljednje dvije utakmice. Možda njegovo ime i prezime ne znači ljudima koji ne prate toliko našu reprezentaciju, ali kada pogledaju kako lik igra protiv dvojice jakih, spremnih i brzih napadača - onda je sve jasno.

Za kraj, veoma dobra izjava na BHT-u nakon tekme. Ne znam, Toni je baš momak, što bi stariji rekli, "o sebi, pri sebi". :thumbup:
Bravo monolog, kljuc svega, igra za stopera pametno, disciplinovano i puca od snage.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 13:12

Sunjicu :tokralju:

25 godina, igra u zivotnoj formi, otkad nema kapitena Sunjic se pokazao kao pravi lider odbrane i igrao 2 fantasticne utakmice i to bez greske.

Bravo momciluk :bow:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2014, 13:25

Ima visinu sto je dobro kad trebamo braniti kornere znamo da mso slabi tu jer smo poprilicno niski izuzev Dzeksona..Nije puno djelovo ni spor sinoc jer svi smo mislili protiv Origija da ce ispadati ali odlican je kad se sjetim kako je Samaras otresao Vranjesa :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 13:38

Mislim znao sam da je momak visok ali brate kad ga ovako gledas uzivo momak je kao stativa, bio je The Rock pred Lukakua. :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2014, 13:41

Najveća prednost mu je što se ne pravi pametan nego izbija čim može. :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2014, 13:45

FaraonTM je napisao/la:Najveća prednost mu je što se ne pravi pametan nego izbija čim može. :thumbup:
a SPahic ce gradi kad god moze :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2014, 13:56

zgembo89 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Najveća prednost mu je što se ne pravi pametan nego izbija čim može. :thumbup:
a SPahic ce gradi kad god moze :D
Istina, u većini slučajeva to bude uspješno ali eto dese se Nasri i Emenike pa se svi hvatamo za glavu zajedno sa sa Spahom, Šunjiću se to sa ovakvim razmišljanjem nikada neće desiti. :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 14 okt 2014, 15:26

Svaka čast momku, od rezervnog štopera kojem su neki i osporavali poziv uopšte u reprezentaciju do stuba odbrane u posljednjem dvomeču, svaka čast Toni i samo nastavi tako! :thumbup:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 14 okt 2014, 16:09

AmirBvB je napisao/la:Svaka čast momku, od rezervnog štopera kojem su neki i osporavali poziv uopšte u reprezentaciju do stuba odbrane u posljednjem dvomeču, svaka čast Toni i samo nastavi tako! :thumbup:
Susicu napolje i povedi Sunjica...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 okt 2014, 16:13

harixs je napisao/la:
AmirBvB je napisao/la:Svaka čast momku, od rezervnog štopera kojem su neki i osporavali poziv uopšte u reprezentaciju do stuba odbrane u posljednjem dvomeču, svaka čast Toni i samo nastavi tako! :thumbup:
Susicu napolje i povedi Sunjica...
Bila je ta prica do prije par mjeseci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 okt 2014, 16:14

Odloguj se iz života.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 14 okt 2014, 16:48

Moram priznati da sam također pogriješio i za ovog momka. Svojim igrama je dokazao da je trenutno najbolji štoper, ispred Biče, i ako sam smatrao da je Bičo bolji, ali Toni je pokazao da je izuzetno kvalitetan štoper i ako mu je mana brzina.
Toni, oprosti, zalsuženo si tu :tokralju: :bih:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 okt 2014, 16:52

Momak je drvo, nista specijalno, spor ko puz golac.
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.