Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Cekala se samo Zukina rijec da ga se nogira,naivni ste ako mislite da se ovo desilo slucajno.
Zuka drzi se Zmaju.
Zuka drzi se Zmaju.
RiverPlate je napisao/la:Pravda za Bošnjake u reprezentaciji
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pripreme repke odrađenemirzatele je napisao/la:Momak otpisan zbog izjave da se treba provjeriti ko je kriv što nije dobio vizu.. SRAMI SE SAFETE
Safet je seljak obicni.bio i ostao...pravi primjer seljaka kad dodje na vlast...
Skart roba..al samo kako petlja bagra i laze..covjek rekao da neko mora odg ,sta je tu problem...
PAPE JE KONJ
Spahic i Dzeko su isto hinje,**** ga i Senijad.
Skart roba..al samo kako petlja bagra i laze..covjek rekao da neko mora odg ,sta je tu problem...
PAPE JE KONJ
Spahic i Dzeko su isto hinje,**** ga i Senijad.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
E ovo bi moglo biti zadnje od Papeta.Poštenije je momku reći ne putuješ i vozdra..ovako praviti cirkus..stvarno velika sramota.I na kraju ako je i kriv Zukan,izganjaj papire i bujrum u Brazil ako stigneš ,ako ne sam si kriv ,preskoči Ameriku..ovo im zaista nije trebalo..zamisli kako se Zukanović osjeća...Avdija ide a on još na ovakav način da dobije nogu u d u p e...
Ima sigurno još mnogo toga da kaže, al' je momak kulturan, ne želi zlo reprezentaciji, zna da ovo nije pravo vrijeme za pametovat' svašta, aferim momčino."Šokiran sam zaista, ne znam šta da kažem. Glupo je sada bilo šta pričati. Želim samo poželjeti sreću momcima u Brazilu, da prođu grupu i naprave što bolji rezultat,"
A poslije Brazila, ima da propjevaju svi.
- JackTheStripper
- Kontakt:
A po meni ste osuli paljbu kada sam predlagao bojkot jos za vrijeme pustanja sramnog spiska. Eto vam ga sad.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ali bezveze lupate. 100% nije bez razloga odaljen iz tima.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jel dobio taj lik nogu od saveza ili selektora
Mislim ako nekada Susic napusti klupu rep. mozda ponovo uleti na spisak a ako ga je savez banovao onda ce se nacekati... kad ce promjene u savezu
Mislim ako nekada Susic napusti klupu rep. mozda ponovo uleti na spisak a ako ga je savez banovao onda ce se nacekati... kad ce promjene u savezu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Toliko sam se radovao SP i vecerasnjoj utakmici, ali poslije ovog nema sanse da je pogledam vcrs..Zuka kralju nedaj se.
Nije bez razloga, razlog je Sven Sušić.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ali bezveze lupate. 100% nije bez razloga odaljen iz tima.
+1DonCorleone je napisao/la:HzSM je napisao/la:Na rezervnom spisku nema stopera.Belmin6 je napisao/la:Sranje u Ruandi.![]()
Ko bi trebao umjesto Zukana ici ?![]()
![]()
![]()
![]()
Pandza VRATI SE, sve ti je oprosteno.
Osim činjenice da je neko morao otpasti sa spiska, a ova šuplja priča je najbolji čaršaf za to.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ali bezveze lupate. 100% nije bez razloga odaljen iz tima.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa nije bez razloga, razlog je sto Bratic mora na SP i sto se Sunjic mora prodati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vjerujte, ako lose odigramo na SP i ispadnemo u grupi, te ce bit rat i nije iskljucena totalna kriza u reprezentaciji. Mogli bi dovest na izgled siguran plasman na EP u pitanje. Brazil to drzi sve pod tepihom za sada, ali sve ce to eksplodirat ako krene niz brdo.mandraX je napisao/la:Ima sigurno još mnogo toga da kaže, al' je momak kulturan, ne želi zlo reprezentaciji, zna da ovo nije pravo vrijeme za pametovat' svašta, aferim momčino."Šokiran sam zaista, ne znam šta da kažem. Glupo je sada bilo šta pričati. Želim samo poželjeti sreću momcima u Brazilu, da prođu grupu i naprave što bolji rezultat,"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jos sam u soku.. Mogu misliti kako se sad osjeca momak..
Zuka majstore uz tebe smo..Zanimljivo je da jedino on nije dobio ni minute protiv Egipta.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
To je zato sto je bosnjak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Međutim, poslije neosnovanih optužbi ovog igrača i pored njegovih neubjedljivih naknadnih izjava, te nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima, selektor Sušić neće računati na Zukanovića za Mundijal u Brazilu"

Fuj kakav mi cirkus pravimo sada kad smo se plasirali I kad trebamo samo napredovati.
Ovo je preamijeano I ofirno od strane susica.
Valjda moraju tino I hadzic na prvenstvo,pa se na ovako podmukao nacin rijesavaju zukanovica.
Volio bih svim srce da odemo sto dalje,ali ovo mi tako mirise debakl I bruku naseg tima.
Pa picko jedna sto nisi odstranio dzeku,ibricica ili spahica.koji ti se u facu kurce.
Sto nisi odstranio edina kad ti je.njegov stari srao.
Safete picko usrana i podmukla,sram vas bilo kako ste se ponijeli prema momku.
Fuj smetljari.
Ovo je preamijeano I ofirno od strane susica.
Valjda moraju tino I hadzic na prvenstvo,pa se na ovako podmukao nacin rijesavaju zukanovica.
Volio bih svim srce da odemo sto dalje,ali ovo mi tako mirise debakl I bruku naseg tima.
Pa picko jedna sto nisi odstranio dzeku,ibricica ili spahica.koji ti se u facu kurce.
Sto nisi odstranio edina kad ti je.njegov stari srao.
Safete picko usrana i podmukla,sram vas bilo kako ste se ponijeli prema momku.
Fuj smetljari.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kako god odigramo Safetu je noga,ne spasi ga ni Osim skupa sa japanskim carom.Cartman je napisao/la:Vjerujte, ako lose odigramo na SP i ispadnemo u grupi, te ce bit rat i nije iskljucena totalna kriza u reprezentaciji. Mogli bi dovest na izgled siguran plasman na EP u pitanje. Brazil to drzi sve pod tepihom za sada, ali sve ce to eksplodirat ako krene niz brdo.mandraX je napisao/la:Ima sigurno još mnogo toga da kaže, al' je momak kulturan, ne želi zlo reprezentaciji, zna da ovo nije pravo vrijeme za pametovat' svašta, aferim momčino."Šokiran sam zaista, ne znam šta da kažem. Glupo je sada bilo šta pričati. Želim samo poželjeti sreću momcima u Brazilu, da prođu grupu i naprave što bolji rezultat,"