haj razguli sa teme majketi,idi gledaj one pacenike na celu sa Parezaninom itd.dudlas74 je napisao/la:Neko se zadovoljava titulama, neko takmicenjem u NLB ligi a neko u pariranju sirokom, bosni i igokei.
Sloboda Dita Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Sloboda Dita Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zaboravio si i gorostasa Grgata koji je takođe pogađdao trojke i kreirao akcije.ultrasstyle_tz je napisao/la:kao sto sam rekao ,nisam previse ni ocekivao u smisl rezultata.
Inace dobra utakmica,siroki dobio 7 razlike,a inace citava tekma se vrtila negdje izmedju tih 5-7 razlike,to nismo mogli da prelomimo.Dobra atmosfera u dvorani,3500-4000 ljudi,otkad se nismo onako skupili.Fukara je moglo bit malo vise al opet nije lose,dobra podrska citavu tekmu.Na par momenata Mejdan drama zagrmio posebno kad smo dosli na 1 razlike(63-64),ali onda kao da su se nasi izgubili u tome i siroki za 20-30 sekundi pravi 6 razlike.Nismo imali rjesenja za Spralju ,Puljka i Stembergera koji nas presjeku tricom cim uhvatimo neku seriju,i ofanzivni skok sirokog nas je dobro zezao.U napadu smo mogli pametnijeu zadnjoj cetvrtini,Siroki je izasao iz bonusa 5 minuta prije kraja,umjesto da lagano idemo na slobodna na Albijanica pod kos ili Persicev prodor i da ih kaznjavamo bacanjima Halilbegovic,Halilovic i Adamovic isforsirase par napada i ode sve u q...
Sinoc sam se opet iznervirao upravom,ona ekipa je dobra,momci se bore,znaju igrat,ali im fali jedan igrac.Ne fali njima jedan igrac koji je klasa u ovoj ligi,nego jedan koji moze dat 10-ak poena po utakmici,ne treba vise.Neko da malo uskoci kad se Persic,Albijanic i Adamovic umore il kad ih ljudi skontaju.
Da je ona ekipa imala igraca tipa Stembergera ili Puljka(ne moraju ni bit na tom nivou),znaci igraca sposobnog za 10-ak poena na tekmi,ili Colaka da tuce pod kosem i zatvori skok mi bi dobili onaj Siroki.A niko me ne moze ubijedit da se za neke male pare u Srbiji nije mogao nac neki suter koji bi odradio 2 mjeseca u Slobodi i davao tih 10-ak poena po mecu ili neki grmalj da tuce pod kosem.Sve se to za sitnu lovu po Srbiji ili Hrvatskoj moglo nac u timovima koji su ispali iz njihovog play off-a.Onoj ekipi ne treba puno i to je bas ono sto me nervira.
Sto se tice Sirokog,jaki su dobro poslozeni,iskusne igrace imaju,definitivno najjaci u ligi,sirinu u napadu,igraca spremnog da preuzme odgovornost,sutere ,imaju sve sto cini jednu jaku ekipu.Jos da je Mejson bio...
Sudije su po meni lose odradile posao,bilo je losih odluka i na jednoj i na drugoj strani,ali su vise ostetili nas misli.radili su ono najgore ,dosude loptu evidentno na stetu slobode i onda ih publika pritisne pa kompenziraju na drugoj strani.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Danas press Slobode: Mogu li Tuzlaci drugi put savladati Igokeu?
Mogu li košarkaši Slobode drugi put u Ligi za prvaka savladati Igokeu, ovoga puta u Aleksandrovcu?
Na ovo i druga zanimljiva pitanja, vezana za predstojeći derbi Lige 6, novinari će saznati na konferenciji za novinare KK Slobode, koja je zakazana za danas u 9,30 sati.
Presica će se održati u prosotorijama kluba, u Ul Patriotske lige (kod Kapije).
Utakmica Igokea – Sloboda igra se u Aleksandrovcu, u subotu 17. aprila u 20,15 sati. U prvoj utakmici, u Mejdanu, Sloboda je “demontirala” Igose 87:71.
Mogu li košarkaši Slobode drugi put u Ligi za prvaka savladati Igokeu, ovoga puta u Aleksandrovcu?
Na ovo i druga zanimljiva pitanja, vezana za predstojeći derbi Lige 6, novinari će saznati na konferenciji za novinare KK Slobode, koja je zakazana za danas u 9,30 sati.
Presica će se održati u prosotorijama kluba, u Ul Patriotske lige (kod Kapije).
Utakmica Igokea – Sloboda igra se u Aleksandrovcu, u subotu 17. aprila u 20,15 sati. U prvoj utakmici, u Mejdanu, Sloboda je “demontirala” Igose 87:71.
Vujović: Nekima Maljković i Repeša služe za ličnu promociju!
Redovita konferencija za novinare Slobode, pred derbi Igokee i Tuzlaka u Aleksandrovcu, pretvorila se danas u raspravu o moguće izborniku BiH. Tema je zanimljiva i zbog činjenice da je jedan od kandidata Senad Muminović, trener tuzlanske momčadi i doskorašnji pomoćnik u reporezentaciji BiH smijenjenoga Mensura Bajramovića.
- Moje se ime vrti u medijima, ali samnom nitko iz Saveza nije o tome razgovarao. Ako me pozovu, spreman sam preuzeti najbolju vrstu – izjavio je Senad Muminović.
U medijima su se spominjala mnoga imena, a na kraju su, barem prema tvrdnjama predsjednika UO KS BiH, Nihada Imamovića, ostala trojica kandidata: Božo Maljković, Jasmin Repeša i Emir Mutapčić.
Direktor Slobode, Žarko Vujović, drži da spominjanje slavnih trenerskih imena nekima u Savezu služi za osobnu promociju.
- Jasno mi je zašto zvaničnici ne spominju Muminovića, mada je on zreo za mjesto izbornika. Tuzla je za Sarajevo posljednja opcija i to je veliki problem. Hoćemo za selektora Maljkovića ili Repešu, a prošle godine KS BiH zbog manjka novca nije poslao Kadetsku reprezentaciju na EP u Portugal. Pa, o čemu onda to pričamo? – ustvrdio je Vujović.
On je uvjeren da niti Maljković, a ni Repeša, premda je rodom iz Čapljine, neće sjesti na izbornički stolac BiH.
- Ukoliko Maljković ili Repeša postanu izbornici reprezentacije BiH, ja ću ljetovati na mjesecu. Eto koliko je to realna opcija – rekao je Vujović i izazvao smijeh predstavnika sedme sile.
Na napomenu kako su u medjima i Maljković i Repeša, a osim njih i Aco Petrović, Svetislav Pešić, pa i Ivica Burić, tvrdili kako su razgovarali sa zvaničnicima o mjestu izbornika reprezentacije BiH, Vujović je rekao:
- To su sve iskusni, diplomaciji vješti ljudi i uljudni stručnjaci. Pa nitko neće odbiti razgovore, a druga je stvar da li su izrazili spremnost voditi najbolju vrstu BiH i da li je to uopće realna opcija – stajalište je Vujovića.
Što se sraza Slobode i Igokee tiče, Senad Muminović i košarkaš Zlatan Halilbegović su kazali kako će pokušati još jednom pobijediti Igokeu, mada će to biti teško, jer se „legija stranaca“ uigrala i na svom parketu djeluju močno.
- Nama je bitnija utakmica sa Zrinjskim, jer ako je dobijemo, siguran smo sudionik play offa – kazao je Halilbegović.
Osvrčući se na utakmicu sa Širokim TT Kabelom, Muminović je rekao kako treba imati najmanje 4-5 raspoloženih igrača da bi se dobio protivnik kakav su Širokobiježani.
- Nismo podbacili, ali smo napravili nekoliko pogrešaka koje su oni iskoristili, posebno Šime Špralja, i pobijedili. Pogodili su skoro sve što su poslali prema našem obruču – rekao je Muminović.
Žarko Vujović je u ime uprave i cijelog kluba zahvalio navijačima, publici i medijima na podršci u stvaranju fantastične atmosfere u Mejdanu.
- Želimo takvu atmosferu na svim utakmicama – dodao je Halilbegović.
Utakmica Igokea – Sloboda igra se u subotu, 17. aprila u Aleksandrovcu sa početkom u 20,15 (snimak na TV RS oko 22 sata), a sude: Haris Bijedić, Saša Babić i Aco Okuka.
Redovita konferencija za novinare Slobode, pred derbi Igokee i Tuzlaka u Aleksandrovcu, pretvorila se danas u raspravu o moguće izborniku BiH. Tema je zanimljiva i zbog činjenice da je jedan od kandidata Senad Muminović, trener tuzlanske momčadi i doskorašnji pomoćnik u reporezentaciji BiH smijenjenoga Mensura Bajramovića.
- Moje se ime vrti u medijima, ali samnom nitko iz Saveza nije o tome razgovarao. Ako me pozovu, spreman sam preuzeti najbolju vrstu – izjavio je Senad Muminović.
U medijima su se spominjala mnoga imena, a na kraju su, barem prema tvrdnjama predsjednika UO KS BiH, Nihada Imamovića, ostala trojica kandidata: Božo Maljković, Jasmin Repeša i Emir Mutapčić.
Direktor Slobode, Žarko Vujović, drži da spominjanje slavnih trenerskih imena nekima u Savezu služi za osobnu promociju.
- Jasno mi je zašto zvaničnici ne spominju Muminovića, mada je on zreo za mjesto izbornika. Tuzla je za Sarajevo posljednja opcija i to je veliki problem. Hoćemo za selektora Maljkovića ili Repešu, a prošle godine KS BiH zbog manjka novca nije poslao Kadetsku reprezentaciju na EP u Portugal. Pa, o čemu onda to pričamo? – ustvrdio je Vujović.
On je uvjeren da niti Maljković, a ni Repeša, premda je rodom iz Čapljine, neće sjesti na izbornički stolac BiH.
- Ukoliko Maljković ili Repeša postanu izbornici reprezentacije BiH, ja ću ljetovati na mjesecu. Eto koliko je to realna opcija – rekao je Vujović i izazvao smijeh predstavnika sedme sile.
Na napomenu kako su u medjima i Maljković i Repeša, a osim njih i Aco Petrović, Svetislav Pešić, pa i Ivica Burić, tvrdili kako su razgovarali sa zvaničnicima o mjestu izbornika reprezentacije BiH, Vujović je rekao:
- To su sve iskusni, diplomaciji vješti ljudi i uljudni stručnjaci. Pa nitko neće odbiti razgovore, a druga je stvar da li su izrazili spremnost voditi najbolju vrstu BiH i da li je to uopće realna opcija – stajalište je Vujovića.
Što se sraza Slobode i Igokee tiče, Senad Muminović i košarkaš Zlatan Halilbegović su kazali kako će pokušati još jednom pobijediti Igokeu, mada će to biti teško, jer se „legija stranaca“ uigrala i na svom parketu djeluju močno.
- Nama je bitnija utakmica sa Zrinjskim, jer ako je dobijemo, siguran smo sudionik play offa – kazao je Halilbegović.
Osvrčući se na utakmicu sa Širokim TT Kabelom, Muminović je rekao kako treba imati najmanje 4-5 raspoloženih igrača da bi se dobio protivnik kakav su Širokobiježani.
- Nismo podbacili, ali smo napravili nekoliko pogrešaka koje su oni iskoristili, posebno Šime Špralja, i pobijedili. Pogodili su skoro sve što su poslali prema našem obruču – rekao je Muminović.
Žarko Vujović je u ime uprave i cijelog kluba zahvalio navijačima, publici i medijima na podršci u stvaranju fantastične atmosfere u Mejdanu.
- Želimo takvu atmosferu na svim utakmicama – dodao je Halilbegović.
Utakmica Igokea – Sloboda igra se u subotu, 17. aprila u Aleksandrovcu sa početkom u 20,15 (snimak na TV RS oko 22 sata), a sude: Haris Bijedić, Saša Babić i Aco Okuka.
- Probisvjet
- Kontakt:
KOJI JE TO MARIFETLUK! sI MI PLACAMO KK BOSNU I ONDA NEKO PAMETUJE STO NE KUPIMO NEKE IGRACE ISKUSNE! ZA KK BOSNU ODVAJAJU:SARAJLIJE, TUZLACI, MAGLAJLIJE, ZAVIDOVICANI, GRADACACANI, OLOVLJANI, KLADNJACI, VISOCANI, JABLANICANI, KONJICANI.... SVI KOJI UTROSE I JEDAN IMPULS U BHT. KAKO TO DA BHT FINANSIRA SAMO BOSNU, A NAMICU PARE IZ CITAVE DRZAVE. HAJ DA JE TO PRIVATNA FIRMA. KOJI TO KEROVI ODLUCISE DA SE DAJU SAMO KK BOSNI PARE, A STA JE SA OSTALIMA? TO SE ZOVE OTMI OD DRUGIH DAJ SVOME. FUUUUUUUUJ

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
harry_90 je napisao/la:haj razguli sa teme majketi,idi gledaj one pacenike na celu sa Parezaninom itd.dudlas74 je napisao/la:Neko se zadovoljava titulama, neko takmicenjem u NLB ligi a neko u pariranju sirokom, bosni i igokei.
Ma pacenici mogu biti samo oni koji su zadovoljni i kad gube , vi cete biti zadovoljni i kad izgubite u alkesandrovcu pogotovo ako izgubite manjom razlikom od 17 poena , jer cete tad reci da ste vi njih dobili sa 17 a izgubili npr samo sa 16 i bicete zadovoljni odlicnom predstavom vase djece i 4 mjesto opet plafon nad plafonima.

- slani grad
- Kontakt:
jel to provaljujesdudlas74 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:haj razguli sa teme majketi,idi gledaj one pacenike na celu sa Parezaninom itd.dudlas74 je napisao/la:Neko se zadovoljava titulama, neko takmicenjem u NLB ligi a neko u pariranju sirokom, bosni i igokei.
Ma pacenici mogu biti samo oni koji su zadovoljni i kad gube , vi cete biti zadovoljni i kad izgubite u alkesandrovcu pogotovo ako izgubite manjom razlikom od 17 poena , jer cete tad reci da ste vi njih dobili sa 17 a izgubili npr samo sa 16 i bicete zadovoljni odlicnom predstavom vase djece i 4 mjesto opet plafon nad plafonima.

sta mislis da odes kakvu tabletu popit

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igokea jeste apsolutni favorit, ali bili su favoriti i u prvoj utakmici, i sta je bilo?? Sloboda ih je nadigrala u svim segmentima igre, i upravo zbog takve igre svi se nadamo da se moze izvuci pobjeda u Aleksandrovcu. Koliko god bilo nerealno sa moje strane, ja ipak mislim da imamo sansu.
Treba negdje nadoknaditi izgubljene bodove protiv Sirokog.
Treba negdje nadoknaditi izgubljene bodove protiv Sirokog.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
slani grad je napisao/la:jel to provaljujesdudlas74 je napisao/la:
Ma pacenici mogu biti samo oni koji su zadovoljni i kad gube , vi cete biti zadovoljni i kad izgubite u alkesandrovcu pogotovo ako izgubite manjom razlikom od 17 poena , jer cete tad reci da ste vi njih dobili sa 17 a izgubili npr samo sa 16 i bicete zadovoljni odlicnom predstavom vase djece i 4 mjesto opet plafon nad plafonima.![]()
![]()
sta mislis da odes kakvu tabletu popit![]()
Ma ti se provaljujes ako mislis da ce sloboda izgubiti manje od 15 razlike.Usput popices ti ne tabletu jednu nego citav paket kad vas i zrinjski uzme onako cisto reda radi.

dudlas74 je napisao/la:slani grad je napisao/la:jel to provaljujesdudlas74 je napisao/la:
Ma pacenici mogu biti samo oni koji su zadovoljni i kad gube , vi cete biti zadovoljni i kad izgubite u alkesandrovcu pogotovo ako izgubite manjom razlikom od 17 poena , jer cete tad reci da ste vi njih dobili sa 17 a izgubili npr samo sa 16 i bicete zadovoljni odlicnom predstavom vase djece i 4 mjesto opet plafon nad plafonima.![]()
![]()
sta mislis da odes kakvu tabletu popit![]()
Ma ti se provaljujes ako mislis da ce sloboda izgubiti manje od 15 razlike.Usput popices ti ne tabletu jednu nego citav paket kad vas i zrinjski uzme onako cisto reda radi.
Koga je veceras Zrinjski uzeo

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ne znam samo koliko covjek mora biti glupan pa da stvara sam neke zakljucke i meni nabacuje to sto je bosna izgubila od zrinjskog misleci valjda da sam ja navijac bosne a niti sam se tako gdje izjasnio niti rekao.Nego eto takvi tipcni bosanski malogradjanski mentalitet se uvjek nesto prave pametni , najpametnijim na svjetu pa eto tako i zakljucuju.Kamo srece da smo tako pametni pa da sve znamo bez pitanja, ne bi bili sad tu gdje smo, citava drzava.Nego eto valjda cim ja kritikujem slobodu ditu moram biti bosni navijac, tipican seljacki nacin razmisljanja , neprimjeren u civilizovanom svjetu osim kod nas.Pa pametni moj boli me taki od koga je i koliko je bosna izgubila , nego jesil ti zadovoljan sa porazom od 30 razlike od selendre da ne moze biti veca.Licno znam kolika je ta vukojebina od aleksandrovca jer sam pocetkom 80 tih licno igrao protiv ekipe Potkozarje iz Bosanskog Aleksandrovca, tada nisu ni dvorane imali nego u kukurznom polju igraliste bilo.E moj tuzlak ko vas i koliko guzi, dabogsacuva.Al vasa je mladost bitna i to sto ste ih dobili u tuzli cak 17 razlike a mozda opet b udete cetvrti, i to je odlican uspjeh.Bosna je bar izgubila od mostaraca ipak je Mostar bas Mostar a aleksandrovac dere li tuzlu ko jarca uf brate mili
selendre cuda cine danas u BiH.

- Probisvjet
- Kontakt:
E jesi batru pa jel to Bosna izgubila u kukuruzistu!dudlas74 je napisao/la:Ne znam samo koliko covjek mora biti glupan pa da stvara sam neke zakljucke i meni nabacuje to sto je bosna izgubila od zrinjskog misleci valjda da sam ja navijac bosne a niti sam se tako gdje izjasnio niti rekao.Nego eto takvi tipcni bosanski malogradjanski mentalitet se uvjek nesto prave pametni , najpametnijim na svjetu pa eto tako i zakljucuju.Kamo srece da smo tako pametni pa da sve znamo bez pitanja, ne bi bili sad tu gdje smo, citava drzava.Nego eto valjda cim ja kritikujem slobodu ditu moram biti bosni navijac, tipican seljacki nacin razmisljanja , neprimjeren u civilizovanom svjetu osim kod nas.Pa pametni moj boli me taki od koga je i koliko je bosna izgubila , nego jesil ti zadovoljan sa porazom od 30 razlike od selendre da ne moze biti veca.Licno znam kolika je ta vukojebina od aleksandrovca jer sam pocetkom 80 tih licno igrao protiv ekipe Potkozarje iz Bosanskog Aleksandrovca, tada nisu ni dvorane imali nego u kukurznom polju igraliste bilo.E moj tuzlak ko vas i koliko guzi, dabogsacuva.Al vasa je mladost bitna i to sto ste ih dobili u tuzli cak 17 razlike a mozda opet b udete cetvrti, i to je odlican uspjeh.Bosna je bar izgubila od mostaraca ipak je Mostar bas Mostar a aleksandrovac dere li tuzlu ko jarca uf brate miliselendre cuda cine danas u BiH.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:E jesi batru pa jel to Bosna izgubila u kukuruzistu!dudlas74 je napisao/la:Ne znam samo koliko covjek mora biti glupan pa da stvara sam neke zakljucke i meni nabacuje to sto je bosna izgubila od zrinjskog misleci valjda da sam ja navijac bosne a niti sam se tako gdje izjasnio niti rekao.Nego eto takvi tipcni bosanski malogradjanski mentalitet se uvjek nesto prave pametni , najpametnijim na svjetu pa eto tako i zakljucuju.Kamo srece da smo tako pametni pa da sve znamo bez pitanja, ne bi bili sad tu gdje smo, citava drzava.Nego eto valjda cim ja kritikujem slobodu ditu moram biti bosni navijac, tipican seljacki nacin razmisljanja , neprimjeren u civilizovanom svjetu osim kod nas.Pa pametni moj boli me taki od koga je i koliko je bosna izgubila , nego jesil ti zadovoljan sa porazom od 30 razlike od selendre da ne moze biti veca.Licno znam kolika je ta vukojebina od aleksandrovca jer sam pocetkom 80 tih licno igrao protiv ekipe Potkozarje iz Bosanskog Aleksandrovca, tada nisu ni dvorane imali nego u kukurznom polju igraliste bilo.E moj tuzlak ko vas i koliko guzi, dabogsacuva.Al vasa je mladost bitna i to sto ste ih dobili u tuzli cak 17 razlike a mozda opet b udete cetvrti, i to je odlican uspjeh.Bosna je bar izgubila od mostaraca ipak je Mostar bas Mostar a aleksandrovac dere li tuzlu ko jarca uf brate miliselendre cuda cine danas u BiH.
Pa koje rekao ili napisao da je bosna igrala pocetkom 80 tih protiv Potkozarja iz Aleksandrovca?Decko tebi citanje izgleda nije bas jaca strana ili mozda razumjevanje onog sto procitas.
Ljudi pustite ovog sto livo da dudla nego da kad se sjetim ovog
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
sa sirenomFrutek je napisao/la:Ljudi pustite ovog sto livo da dudla nego da kad se sjetim ovog
[youtube][/youtube]

tuzlanska Sloboda
...dudlas74 je napisao/la:Ne znam samo koliko covjek mora biti glupan pa da stvara sam neke zakljucke i meni nabacuje to sto je bosna izgubila od zrinjskog misleci valjda da sam ja navijac bosne a niti sam se tako gdje izjasnio niti rekao.Nego eto takvi tipcni bosanski malogradjanski mentalitet se uvjek nesto prave pametni , najpametnijim na svjetu pa eto tako i zakljucuju.Kamo srece da smo tako pametni pa da sve znamo bez pitanja, ne bi bili sad tu gdje smo, citava drzava.Nego eto valjda cim ja kritikujem slobodu ditu moram biti bosni navijac, tipican seljacki nacin razmisljanja , neprimjeren u civilizovanom svjetu osim kod nas.Pa pametni moj boli me taki od koga je i koliko je bosna izgubila , nego jesil ti zadovoljan sa porazom od 30 razlike od selendre da ne moze biti veca.Licno znam kolika je ta vukojebina od aleksandrovca jer sam pocetkom 80 tih licno igrao protiv ekipe Potkozarje iz Bosanskog Aleksandrovca, tada nisu ni dvorane imali nego u kukurznom polju igraliste bilo.E moj tuzlak ko vas i koliko guzi, dabogsacuva.Al vasa je mladost bitna i to sto ste ih dobili u tuzli cak 17 razlike a mozda opet b udete cetvrti, i to je odlican uspjeh.Bosna je bar izgubila od mostaraca ipak je Mostar bas Mostar a aleksandrovac dere li tuzlu ko jarca uf brate miliselendre cuda cine danas u BiH.
Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 07 sep 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
zlajci je napisao/la:ti si covjece pukodudlas74 je napisao/la:Ne znam samo koliko covjek mora biti glupan pa da stvara sam neke zakljucke i meni nabacuje to sto je bosna izgubila od zrinjskog misleci valjda da sam ja navijac bosne a niti sam se tako gdje izjasnio niti rekao.Nego eto takvi tipcni bosanski malogradjanski mentalitet se uvjek nesto prave pametni , najpametnijim na svjetu pa eto tako i zakljucuju.Kamo srece da smo tako pametni pa da sve znamo bez pitanja, ne bi bili sad tu gdje smo, citava drzava.Nego eto valjda cim ja kritikujem slobodu ditu moram biti bosni navijac, tipican seljacki nacin razmisljanja , neprimjeren u civilizovanom svjetu osim kod nas.Pa pametni moj boli me taki od koga je i koliko je bosna izgubila , nego jesil ti zadovoljan sa porazom od 30 razlike od selendre da ne moze biti veca.Licno znam kolika je ta vukojebina od aleksandrovca jer sam pocetkom 80 tih licno igrao protiv ekipe Potkozarje iz Bosanskog Aleksandrovca, tada nisu ni dvorane imali nego u kukurznom polju igraliste bilo.E moj tuzlak ko vas i koliko guzi, dabogsacuva.Al vasa je mladost bitna i to sto ste ih dobili u tuzli cak 17 razlike a mozda opet b udete cetvrti, i to je odlican uspjeh.Bosna je bar izgubila od mostaraca ipak je Mostar bas Mostar a aleksandrovac dere li tuzlu ko jarca uf brate miliselendre cuda cine danas u BiH.
![]()
ako si stvarno jos 80-tih igro pa u sta ti godine prodjose da bar malo pameti ne safatas..pa makar u troli il tramvaju![]()
jer ako fakat imas tolko godina,a jos si se bavio kosarkom...pratio bih post ratnu kosarku i da si covjek imao bi postovanje prema tuzlanskoj skoli basketa i uopce prema slobodi i mejdanu...Al ocito da nisi covjek, tvoj problem u svakom slucaju![]()
Razguli s teme ako nemas ista konstruktivno pisat...
Bosna je od sebe napravila cirkus da je mozemo provaljivat sljedecih 10 godina...ove sezone -50 u zadru, dva put po -30 u listici, mucenja kuci i sa zrinjom i sa capljinom...ovaj poraz od zrinje kao slag...
I fakat ne znam jel provaljujes u vezi Igoke-e i poraza Slobode...isto kao da ni Bosna nije dobila dusu u Alexandrovcu,a jeste...Ocekivan poraz, previsoko brat bratu..al to je slobodi prva slaba partija u doigravanju.Pitanje uopce hocetel vi dobit Igokeu i Sirokog u SA, a sa tim porazima u pitanje ce biti ovo vase 4.mjestoJer vi u zlatu gubite laganica, nama 3.mjesto dosta za sad...
I nego..ne mogu a da ne osjetim ljubomoru prema tuzlanskoj publici i mejdanu unazad 10 godina..
Sjecam se kvala za Evr.prvenstvo u basketu kad smo bili s hrvatskom u grupi...tekma u SA, gazi ustase cijelu tekmu, jednog dinu radju..koji je legenda ovih prostora i jedan od prvih ex yu igraca koji je otisao u nba pocetkom 90-tih, se gadja korom od banana, kisobranima, burecima ...to u zlaTu da se desilo ja od sramote ne bih smio zucnut nikome ni rijeci,a kamoli neke druge gradove nazivati seljaklucima ili sl.
Nas te iste godine Split dobio u jadranskoj u Mejdanu...igraci gostiju dobili aplauz na njihovo opce zaprepastenje, sad Siroki dobio aplauz...to ti je dudlas prava kosarkaska atmosfera
Ali...nisti ti c od covjeka pa nemozes to si skontat...
"Vi imate glumce i novce, mi srce i borce"
Eto citiras me i u mom postu u prvoj recenici lijepo se vidi kako se j cudim glupanima koji me svrstavaju medju necije navijace iako ja to nisam niti sam bilo ciji navijac bio i on meni opet u ovom postu odgovara sa vi ovo ili vi ono i jos ispadam po ovom zlaciju sarajlija

@ dudlas74
Predosadan si vise,neznas nista napisat,osim provokacije .
Predosadan si vise,neznas nista napisat,osim provokacije .
@ zlajci
Ja neznam zasto obracas paznju na njega,vidis da pise nebuloze itd.covjek uziva da provocira,al znam kad mu je zivot sveden na tast.i mis.
Ja neznam zasto obracas paznju na njega,vidis da pise nebuloze itd.covjek uziva da provocira,al znam kad mu je zivot sveden na tast.i mis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.