FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Jesu li kod vas odradjeni transferi ? ? ? Kod mene pola njih nije uradjeno
ja sam ih riješio instaliranjem cracka v3, a sad mi je belaj ovo oko karijere.invincible1921 je napisao/la:kako ba rijesiti ove crvene zna li iko na forumu :S

Odlazi Safete.
- invincible1921
- Kontakt:
aj daj link ziv bio pa cemo onda zajedno kontat tu karijeru XDAeGon099 je napisao/la:ja sam ih riješio instaliranjem cracka v3, a sad mi je belaj ovo oko karijere.invincible1921 je napisao/la:kako ba rijesiti ove crvene zna li iko na forumu :S
=\_1921_/=
http://ncrypt.in/folder-FxtDGKUN" onclick="window.open(this.href);return false; vjerovatno znaš šta trebaš uraditi kad skineš.invincible1921 je napisao/la:aj daj link ziv bio pa cemo onda zajedno kontat tu karijeru XDAeGon099 je napisao/la:ja sam ih riješio instaliranjem cracka v3, a sad mi je belaj ovo oko karijere.invincible1921 je napisao/la:kako ba rijesiti ove crvene zna li iko na forumu :S

Odlazi Safete.
Ja i da hocu crveni nemogu da ga dobijem, idem sa ledja kad igrac preskoci start..
Takodjer Arteta mi dobije zuti zbog prigovaranja #reality
No.. nema mi Ozila u Arsenalu sto im je najveca greska, a samo sam skinuo obican crack bez icega, bez problema sam odigrao evo prvi mec, dacu vam link mog cracka na PM ako hocete

No.. nema mi Ozila u Arsenalu sto im je najveca greska, a samo sam skinuo obican crack bez icega, bez problema sam odigrao evo prvi mec, dacu vam link mog cracka na PM ako hocete
Ajde bona meni sendajAA23 je napisao/la:Ja i da hocu crveni nemogu da ga dobijem, idem sa ledja kad igrac preskoci start..
![]()

Aj kako je strasna FIFA
Nema nista od dzamije za Bajram

Nema nista od dzamije za Bajram

Mene jos crveni kartoni jebu, ne smijem pogledat u protivnika crveni karton dobijem
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
kako ste se tog zemljotresa riješili haha i meni kamera luda nakon jedne tekme 

-
- Kontakt:
afa97 je napisao/la:Mene jos crveni kartoni jebu, ne smijem pogledat u protivnika crveni karton dobijem
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- invincible1921
- Kontakt:
bazeni je napisao/la:kako ste se tog zemljotresa riješili haha i meni kamera luda nakon jedne tekme
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Zayebavajul tebe crveni kartoni?VGS je napisao/la:Aj kako je strasna FIFA![]()
Nema nista od dzamije za Bajram![]()
neko zna kako otkloniti ?afa97 je napisao/la:nisi dobio otkaz, to je isto bug. Na 3 razlicite manager karijere mi se to javlja a pobjedjujem utakmiceAeGon099 je napisao/la:joj tuge, dobijem otkaz na klupi reala prije ijedne utakmice.

Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
AeGon099 je napisao/la:neko zna kako otkloniti ?afa97 je napisao/la:nisi dobio otkaz, to je isto bug. Na 3 razlicite manager karijere mi se to javlja a pobjedjujem utakmiceAeGon099 je napisao/la:joj tuge, dobijem otkaz na klupi reala prije ijedne utakmice.
Sačekati reloaded da izbaci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najkraci trenerski angazman si imaoAeGon099 je napisao/la:joj tuge, dobijem otkaz na klupi reala prije ijedne utakmice.

Ja evo opet skidam fifu i valjda proradi.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
jel kod tebe uredu ostalo??invincible1921 je napisao/la:bazeni je napisao/la:kako ste se tog zemljotresa riješili haha i meni kamera luda nakon jedne tekme
kod mene sve super,samo kamera

- invincible1921
- Kontakt:
ma brate nekad radi ok,nekad samo kad ulazim u tekmu upali mi se taj zemoljtres i cao moram izac :S ostalo je ok sad eo ove crvene nastimo preko V3 CRACKAbazeni je napisao/la:jel kod tebe uredu ostalo??invincible1921 je napisao/la:bazeni je napisao/la:kako ste se tog zemljotresa riješili haha i meni kamera luda nakon jedne tekme
kod mene sve super,samo kamera
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ma ja sam crackovo taj v3, ali opet isti problem sa crvenim dao bi sve da popravim to i da normalno žute daje
pomozite molim vas ako neko zna

ma jok, al sad u karijeri poceo prvu tekmu u izbaci me cccragazzidelsud1987 je napisao/la:Zayebavajul tebe crveni kartoni?VGS je napisao/la:Aj kako je strasna FIFA![]()
-
- Kontakt:
Ja uzeo Engleze Chesterfield ne mogu meda ljudiVGS je napisao/la:ma jok, al sad u karijeri poceo prvu tekmu u izbaci me cccragazzidelsud1987 je napisao/la:Zayebavajul tebe crveni kartoni?VGS je napisao/la:Aj kako je strasna FIFA![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.