man utd je dosta oslabljen odlaskom ronalda i teveza i svaki navijac man utd mora priznati da je ronaldo igrac koji je donio man utd naslov zadnje 2 sezone, a i tevez je imao dosta udjela u tome, ali i igra man utd je bila zasnovana samo na ronaldu ostali su radili za njega na terenu, sada ce vece breme na sebe morati uzeti ostali igraci prije svih rooney, iako mislim da on to ne moze, njemu svaka cast na na borbenosti ali to mu nece biti od koristi u sledecoj sezoni on mora davati golove, a i mnogo zavisi od owena(smece), tu se ferguson kocka i izgubit ce

znaci sledece sezone man utd se mora osloniti na timsku igru, ali timska igra ne odlucuje male takmice tj utakmice protiv ekipa koje parkiraju bus pred gol tipa stoke...to najbolje znamo mi iz liverpoola, te utakmice rjesavaju pojedinci i tu ce najvise faliti ronaldo, da odglumi koji penal ili faul te da da gol...
a i dosta utakmica man utd je rijesio u svoju korist jer su se neke ekipe predale vec prije pocetka susreta, i oni su tu utakmicu igrale samo zatos to moraju, ali mislim da tog straha u drugim ekipama vise nece biti
dali ce na kraju man utd osvojiti tituku to niko ne zna, jedni od favorita su sigurno, ja se nadam da nece

pred nama je duga sezona, bit ce mnogo povreda i mislim da ce najsretnija ekipa na kraju osvojiti ligu ipak su to klubovi pribliznog kvaliteta a sezona je duga i mnogo ce zavisiti i od ozljeda
nadam se da cete na kraju sezone cestitati liverpoolu na tituli kao smo mi vama na kraju ove