Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Koja je zahtjevnija igra, PES ili FIFA 14?
pre neki dan sam igrao novi soker na PS3,k.urcina velika..ko da orem njivu da dam gol
sve su shebali.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nikada gori pes, tesko ovdje patch moze biti od pomoci. Pa vise se ne moze iz trka opucati po golu, niti jednog igraca predriblati osim ako upravljate messijem, a da ne govorim o krajnje ocajnom kontrolom-prijemom lopte I dodavanjima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Može li mi neko poslati link CRACK-a bez virusa?? Svaki što skinem AVG ga izbriše.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Iskljuci AVG kad pokreces PES, svaki crack ce ti AVG izbrisati..hanniz je napisao/la:Može li mi neko poslati link CRACK-a bez virusa?? Svaki što skinem AVG ga izbriše.
Ok, hvala.Belmin6 je napisao/la:Iskljuci AVG kad pokreces PES, svaki crack ce ti AVG izbrisati..hanniz je napisao/la:Može li mi neko poslati link CRACK-a bez virusa?? Svaki što skinem AVG ga izbriše.
Preglupa igra, žao mi onih 15h skidanja. Još da isključujem antivirus kad god pokrenem igru?

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ako izadje klip PES-a 14 za PS2, sa gameplayom bilo bi fino kad bi postavili.
Hvala.
P.S. Znam da se vjerovatno nista nece promjeniti ali eto ...

Hvala.
P.S. Znam da se vjerovatno nista nece promjeniti ali eto ...

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- HazardEden
- Kontakt:
stavi na listu izuzetaka ne moras uvijek iskljucivat AVhanniz je napisao/la:Ok, hvala.Belmin6 je napisao/la:Iskljuci AVG kad pokreces PES, svaki crack ce ti AVG izbrisati..hanniz je napisao/la:Može li mi neko poslati link CRACK-a bez virusa?? Svaki što skinem AVG ga izbriše.
Preglupa igra, žao mi onih 15h skidanja. Još da isključujem antivirus kad god pokrenem igru?Ne dolazi u obzir.

Jbg, što mi nisi rekao prije neg' sam izbrisao.HazardEden je napisao/la:stavi na listu izuzetaka ne moras uvijek iskljucivat AV

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- HazardEden
- Kontakt:
ja koristim microsoft seciurity essentials pa cu ti reci na njemu kako ide, a za ostale guglajhanniz je napisao/la:Jbg, što mi nisi rekao prije neg' sam izbrisao.HazardEden je napisao/la:stavi na listu izuzetaka ne moras uvijek iskljucivat AVKad si već to spomenuo, možeš li mi objasniti kako to uraditi? hvala

Postavke - izuzete datotek i mjesta - mjesta datoteke (u to polje kliknes i pronadjes mjesto koje zelis da ne dira AV) kad zavrsis kliknes dodaj i spremis na kraju i to je to

kako ovo ispraviti ?
i moze li provjeren link pesa u inbox
gledao sam gameplay, i malo je reć da je užasan, neigriv totalno.
naprijed rejal
Skineš ovaj file (http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_43" onclick="window.open(this.href);return false; - Download ZIP File), raspakuješ i ubaciš taj file iz WinRar-a u C:\Windows\System32. That's it.RSBL je napisao/la:
kako ovo ispraviti ?
i moze li provjeren link pesa u inbox
Ljudi je li ko skidao onaj pathc PES EDIT 1.0? Iskustva, poboljšava li išta igricu,msm na gameplay? (za ostao manje više znam)
Zna li se išta kada će biti neki patch sa domaćim klubovima?!
p.s. Skinuo sam i novu FIFU prije tri dana, ma i ovakav PES 14 je dva koraka ispred...
p.s. Skinuo sam i novu FIFU prije tri dana, ma i ovakav PES 14 je dva koraka ispred...
A sta napisa na kraju i oste zivNeshaFCB je napisao/la:Ljudi je li ko skidao onaj pathc PES EDIT 1.0? Iskustva, poboljšava li išta igricu,msm na gameplay? (za ostao manje više znam)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HazardEden
- Kontakt:
Okačio sam djojstik o dudOtelo je napisao/la:A sta napisa na kraju i oste zivNeshaFCB je napisao/la:Ljudi je li ko skidao onaj pathc PES EDIT 1.0? Iskustva, poboljšava li išta igricu,msm na gameplay? (za ostao manje više znam)
p.s. Skinuo sam i novu FIFU prije tri dana, ma i ovakav PES 14 je dva koraka ispred...![]()
![]()

Sta ljudi uradise od onakve igre

- HazardEden
- Kontakt:
Ono kad si profić

NeshaFCB je napisao/la:Ljudi je li ko skidao onaj pathc PES EDIT 1.0? Iskustva, poboljšava li išta igricu,msm na gameplay? (za ostao manje više znam)

Neutral je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:Ljudi je li ko skidao onaj pathc PES EDIT 1.0? Iskustva, poboljšava li išta igricu,msm na gameplay? (za ostao manje više znam)
p.s. Skinuo sam i novu FIFU prije tri dana, ma i ovakav PES 14 je dva koraka ispred...![]()
![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
Skinem PES 14 i reko da vidim da li je raja upravu kad kazu da je prelos i moram se nazalost sloziti sa ostalima. Ovo izdanje je stvarno odron imam osjecaja ko da sam igrao Fifu a ne PES. Za mene kao dugogodisnjeg igraca sokera je ovo razocarenje.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.