Jel istina o cifri od 30 000 koja j odbijena, pa je dogovor pao na 40 000

" $ је то све &, ?.Bijeljina055 je napisao/la: $, & % $ " $ " ? за & $ $ ¥ ,? су ? $ $ ? зна се & $ у ? ,$ те у " $!Ово је ? " управе ?,? $ & се не " " " & је ",$ ' новца за $ & су $ за ?!Е то је ? & " $ ¥!' % " су ? ' " $ ",? су ? " $ ' пара у ? ," $ се ' $ $ остану & ? " рата уговора $ ¥ " & $ "!На овај " " " & " " овце на &,тј.управа " $ паре за ",$ ? не ? ?,а " ? $!
$ $ се у " све & /,? у " 2005-06 & " " је $ своју ? " " " " са " ? "," ' $ се " & " је $ $ & $ " ван $ ".
" & $," ' & $ ",? $ њега ".
uvijek pouzdane informacije sa fksinfahtcxone je napisao/la:bijeljina55@
Jel istina o cifri od 30 000 koja j odbijena, pa je dogovor pao na 40 000
JA OD STIDA NEBIH SLAVIO KUPLJENE UTAKMICESB90 je napisao/la:uvijek pouzdane informacije sa fksinfahtcxone je napisao/la:bijeljina55@
Jel istina o cifri od 30 000 koja j odbijena, pa je dogovor pao na 40 000![]()
![]()
jesi li se oporavio bar malo? da sam pitar ja, ne bi im'o sna...
Ne bh .... kako ne bih kad ste stavili dodjeljene titule a kamoli da ne spominjemo Travnik (samo kupiste u pogresno vrijeme )htcxone je napisao/la:JA OD STIDA NEBIH SLAVIO KUPLJENE UTAKMICESB90 je napisao/la:uvijek pouzdane informacije sa fksinfahtcxone je napisao/la:bijeljina55@
![]()
a ti si žalostanMancini je napisao/la:Što vam se ono direktor pravda?E baš je smješan!
cuj nije ga niko pitaohtcxone je napisao/la:cim sam ovaj tekst vidio sve mi je bilo jasno
to ono ko kada sam ukrao iz ladice cokoladicu, pa kad mama pita ko je pjeo ja se pocnem pravdati a nije ni pomislila da sam ja to uradio![]()
tako i ovaj direktor kluba, opravdava se a niko ga nista pitao nije ,... sad se bas prosuo
A mi smo vam vise nego zahvalni,samo ako moze sljedeci put da bude bez para kriza je hahaha.IB2000 je napisao/la:Ma neka smo mi izborili opstanak u PL.. a nema veze sto smo dali 3 boda Zeljeznicaru haha
Imate vi pare, opustenoterabajt je napisao/la:A mi smo vam vise nego zahvalni,samo ako moze sljedeci put da bude bez para kriza je hahaha.IB2000 je napisao/la:Ma neka smo mi izborili opstanak u PL.. a nema veze sto smo dali 3 boda Zeljeznicaru haha
Onda nemoj slaviti tekme protiv goska,rudara,olimpica,predprosli derbi 2:2,ono drugo mjesto kad vas je frizurica vodio,titulu 2006/2007 i jos gomilu temi da ne nabrajam. i nemoj onda ni navijati za svoj klub jer je nastao kradjom i otimacinom...htcxone je napisao/la:JA OD STIDA NEBIH SLAVIO KUPLJENE UTAKMICESB90 je napisao/la:uvijek pouzdane informacije sa fksinfahtcxone je napisao/la:bijeljina55@
![]()
Neka si Moderator, ali cu napisati da pises klasicne gluposti i uporedjujes neuporedivo. Pricas stvari u koje niko ziv ne vjeruje, i to na tako los nacin pokusavas braniti nesto, da sve skupa izgleda jos ociglednije i smjesnije.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ja ti kazem da pricas gluposti i ne samo ti, nego i mnogi drugi. Znaju to ovi iz Bijeljine, znaju i njihovi igraci, pa nek se malo raspitaju kod njih. Samo kod nas je kupljeno kada ekipa koja godinama dominira podere ekipu koja je tek usla u ligu. Da odemo malo do tabele Premiershipa pa da vidimo koliko je United kupio utakmica. Okanite se corava posla ljudi, razumijem vas ja, posebno navijace najveceg Zeljinog protivnika, ali ako cemo za svaku pobjedu bh. velikana u gostima reci da je kupljena, onda smo kolektivno dotakli dno. Jbg, kupi li Sarajevo u Gabeli ili Zeljo u Mostaru Kup. Suplja nam je prica, onako kolektivno, ali ovo nije tema, pa cemo se nakon ovog posta kolektivno vratiti istoj.