BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
meni je samo bilo bitno da vidim da cemo igrati s jednim napadacem... 
Ovu formaciju sam prizeljkivao..Sa dva krila konacno,def. vezni,play,poluspic i jedan spic..Eh da vidimo koliko mozemo tako..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa hajde,da vidimo i to cudo.Ovo je potpuno drugacije od onoga sto smo igrali do sada i formacijski je identicno vecini misljenja forumasa,def.vezni,dva prava krila i jedan napadac.Moram priznati da sam ne malo iznenadjen.
Pa dobro,da vidimo to.
Idemo Zmajevi
Pa dobro,da vidimo to.
Idemo Zmajevi
Ja bi prije Vranjesa sa Spahom a Sunjica na bekaexbabilon je napisao/la:BIH: Begović, Spahić, Šunjić, Kolašinac, Vranješ, Bešić, Pjanić, Hajrović, Misimović, Džeko, Višća.
...................Begovic..................
Vranjes...Spaha......Sunjic...Kolasinac
.........Besic........Pjanic................
Hajrovic............Miske...........Visca
.................Dzeko......................
Zanimljiv sastav, bit ce izmjena jos, pa cemo vidjeti. Definitivno cemo igrati s 4 stopera, ovi bekovi nece puno pomoci u napadu. Hajde Besicu, Visca i Hajrovicu, nametnite se!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
kakav šunjić na beku...??? meni spor igrač totalnosoccerfan je napisao/la:Ja bi prije Vranjesa sa Spahom a Sunjica na bekaexbabilon je napisao/la:BIH: Begović, Spahić, Šunjić, Kolašinac, Vranješ, Bešić, Pjanić, Hajrović, Misimović, Džeko, Višća.
...................Begovic..................
Vranjes...Spaha......Sunjic...Kolasinac
.........Besic........Pjanic................
Hajrovic............Miske...........Visca
.................Dzeko......................
Zanimljiv sastav, bit ce izmjena jos, pa cemo vidjeti. Definitivno cemo igrati s 4 stopera, ovi bekovi nece puno pomoci u napadu. Hajde Besicu, Visca i Hajrovicu, nametnite se!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- JackTheStripper
- Kontakt:
O Zukanoviću ni rijeci. Koji su to agitatori propagande. Pa i Goebbels bi im zavidio.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
majke mi tebe prenosi pucaju, pa sad si se smijo što nema Medunjanina i Ibiševića, a sad si pozitivno iznenađendrummer je napisao/la:Pa hajde,da vidimo i to cudo.Ovo je potpuno drugacije od onoga sto smo igrali do sada i formacijski je identicno vecini misljenja forumasa,def.vezni,dva prava krila i jedan napadac.Moram priznati da sam ne malo iznenadjen.
Pa dobro,da vidimo to.
Idemo Zmajevi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sunjic za beka...pa Sunjic je prespor, trom ne zna lopte kakav on bek. 
Ervin Zukanovic
OBALA SLONOVAČE: Bgouhouo, Zokora, Bolly, Tiote, Gradel, Traore, Sio, Bamba (C), Akpa Akpro, Diomande, Djakpa

SAMO ČELIK !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ovo je odlicna prilika da vidimo Sunjica u jakoj utakmici protiv top napadaca.
Konacno prilika ili da mnogi pogaze svoje rijeci ili da se ispostavi da stvarno nema kvalitet.
Mogao bi se on sa Drogbom gurati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konacno prilika ili da mnogi pogaze svoje rijeci ili da se ispostavi da stvarno nema kvalitet.
Mogao bi se on sa Drogbom gurati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
legenda reala je napisao/la:majke mi tebe prenosi pucaju, pa sad si se smijo što nema Medunjanina i Ibiševića, a sad si pozitivno iznenađendrummer je napisao/la:Pa hajde,da vidimo i to cudo.Ovo je potpuno drugacije od onoga sto smo igrali do sada i formacijski je identicno vecini misljenja forumasa,def.vezni,dva prava krila i jedan napadac.Moram priznati da sam ne malo iznenadjen.
Pa dobro,da vidimo to.
Idemo Zmajevi![]()
![]()
1946
-
džakailibu
- Kontakt:
meni ovo nije lose. jedina slaba karika uopste je nedostatak stopera na klupi ali je prijateljska pa i jace rokade nisu toliko problematicne. zelja mi je bila da od pocetka gledam dzeku i hajrovica i moze biti veoma zanimljivo. takoder sta hajrovic moze u odbrani. i napokon da vidimo sunjica sa spahicem u zadnjoj liniji.
Zadnja izmjena: džakailibu, dana/u 31 maj 2014, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Protiv Argentine ce biti ista formacija, umjesto Vranjesa upada Mujdza, umjesto Sunjica Bico, a umjesto Visce Lula. To je to, svi smo prizeljkivali ovu formaciju, ne znam zasto se nekima ne svidja, bolje je da se ne riskira sa povrijedjenim igracima nego da ih izgubimo za svjetsko. Idemo momci 
I konacno Pjanic igra svoju poziciju organizatora igre,nema Medunjanina da ga gusi.
Koga Gervinjo napada,Vranjesa?
Koga Gervinjo napada,Vranjesa?
Zanimljiv sastav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
baš takoJackTheStripper je napisao/la:O Zukanoviću ni rijeci. Koji su to agitatori propagande. Pa i Goebbels bi im zavidio.
btw. Marijan mi ogadi sve, kako mi je postao arogantan, nevjerovatno, previše pametuje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Joj šprdancije ovo s dresom neko 20k ponudio 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ovdje ce svi "novi" dokazati da mogu . Samo ce jedan pokazat da nezna necemo mu reci ime 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sta si ocekivaoJackTheStripper je napisao/la:O Zukanoviću ni rijeci. Koji su to agitatori propagande. Pa i Goebbels bi im zavidio.
bh novinari
Marjan
Ervin Zukanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.