Memi nema niko ravan za Adidas

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Onda nadji sebi drugu drzavu i navijaj za Nike.szlaja je napisao/la:Kako mozes danas trazit sebi dres reprezentacije. Danas se svima gade![]()
A dresovi su nam smijesni. Kakva drzava, takva reprezentacija, takav i dres. Legea sponzor samo nama i Sjevernoj Koreji
Tek sada ovo pročitah, stvarno sramotabosanac035 je napisao/la:http://www.****/top-vijest ... dresu.html
Ja bi opet vise volio Nike, to mi je nekako vise sminka nego adidas, kad uporedim zadnje garniture fancuske i spanije nekaku puno ljepse mi izgledaju ti dresovi francuske, pa i dresovi srbije il hrvatske, nekako adidasovi dresovi su mi svi nesto klasicni dok nike designe puno vise vuce necemu modernijem, bar po menibadblueboylivno je napisao/la:Ja bih Adidas. Je'bote, Kuba nosa njihove dresove, mogu i naši. Kakav mrtvi Makron i Leđea
Ma dobro, samo se riješiti ovih šugavih talijanskih dresovaclassic je napisao/la:Ja bi opet vise volio Nike, to mi je nekako vise sminka nego adidas, kad uporedim zadnje garniture fancuske i spanije nekaku puno ljepse mi izgledaju ti dresovi francuske, pa i dresovi srbije il hrvatske, nekako adidasovi dresovi su mi svi nesto klasicni dok nike designe puno vise vuce necemu modernijem, bar po menibadblueboylivno je napisao/la:Ja bih Adidas. Je'bote, Kuba nosa njihove dresove, mogu i naši. Kakav mrtvi Makron i Leđea
ma ebo kubu, kad andorra !?!? (wtf) nosi adidas...badblueboylivno je napisao/la:Ja bih Adidas. Je'bote, Kuba nosa njihove dresove, mogu i naši. Kakav mrtvi Makron i Leđea