To,toDonnie Darko je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
To,toDonnie Darko je napisao/la:

Hemijske, hemijske.Sissoko je napisao/la: Prihvati se mješalice.
Sad se sjetio....terabajt je napisao/la:“Moram se izviniti. Ono na kraju nije bio penal, ali jeste u prvom poluvremenu, kada nisam glumio. Ne bih smio to raditi, svjestan sam toga”, rekao je Robben.
Koji kralj. I dan danas se sjecam jedne radijske emisije, mislim na RSG-u prije par godina, dva sata provala do suza.Janez je napisao/la:Nikola Nikić![]()
Kakva su ovo sranja i **** po temi. Ne bi za grke navijao kad bi mi placali. Nadam se da ce te neko banovati.Till je napisao/la:Utakmica koju za razliku od ostalih sedam u osmini finala ne mozes pratiti ravnodusno...![]()
[youtube][/youtube]Pogba je napisao/la:Koji kralj. I dan danas se sjecam jedne radijske emisije, mislim na RSG-u prije par godina, dva sata provala do suza.Janez je napisao/la:Nikola Nikić![]()
#GRE LINE-UP: Karnezis, Maniatis, Manolas, Samaras, Karagounis (c), Salpingidis, Torosidis, Lazaros, Sokratis, Cholevas, Samaris
#CRC LINE-UP: Navas, Gonzalez, Umana, Borges, Duarte, Bolanos, Campbell, Ruiz (c), Diaz, Gamboa, Tejeda
Ne treba ti to ovdjeTill je napisao/la:Utakmica koju za razliku od ostalih sedam u osmini finala ne mozes pratiti ravnodusno...![]()
terabajt je napisao/la:Ovo ako moderator ne skine treba bojkotovati forum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.