Gojko Cimirot
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Gojko Cimirot
kao sto rekoh, Holandani ne zele prosjecne igrace,minimalac je pola miliona.Razlog je jasan,pruzaju sansu svojim talentima.
To nije istina da je GC ponudio to za Cimirota. Jeste bila ponuda ali znatno manja...
da je bio Milion (cega uopste, EUR jel? haha) pa Ibrakovic bi ga pjeske u Cirih doveo.
To znam 100%.
da je bio Milion (cega uopste, EUR jel? haha) pa Ibrakovic bi ga pjeske u Cirih doveo.
To znam 100%.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ma 100% upucen si,bravo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne pustajte ga nasamo sa Ibrakovicem , oderace momka uzece mu i njegov dio transfera.Amarinho je napisao/la:To nije istina da je GC ponudio to za Cimirota. Jeste bila ponuda ali znatno manja...
To znam 100%.

jesam cak 110%.MortemHz je napisao/la:ma 100% upucen si,bravo
ako te nesto zanima, pisi PN.
@blue36
I za tebe se to broji, ne lupetaj... mozda sam stvarno upucen
I za tebe se to broji, ne lupetaj... mozda sam stvarno upucen

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti poslao poruku a ti nista
Ko mali plavi s golubarnikalumani je napisao/la:kao sto rekoh, Holandani ne zele prosjecne igrace,minimalac je pola miliona.Razlog je jasan,pruzaju sansu svojim talentima.

odgovorio sam ti davno.MortemHz je napisao/la:Ja ti poslao poruku a ti nista

Back2Topic:
Sto se Cimirota tice... nije on vise mlad igrac da ide pod "talenat"... ja da sam neki klub, prije bi uzeo Radovca, ili recimo Hadziahmetovica.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bi pjeske nego na ledjim bi ga odnio....cuj odbili milionAmarinho je napisao/la:To nije istina da je GC ponudio to za Cimirota. Jeste bila ponuda ali znatno manja...
To znam 100%.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
vjeruj da ce Sarajevo to promjeniti u naredne 2-3 godine sigurno cemo prodati nekog igraca za 2-3 miliona ,zivi bili pa vidjeliinvincible1921 je napisao/la:Ne bi pjeske nego na ledjim bi ga odnio....cuj odbili milionAmarinho je napisao/la:To nije istina da je GC ponudio to za Cimirota. Jeste bila ponuda ali znatno manja...
To znam 100%.ponude od 400-500k eura su maksimum za koji igraci iz nase lige mogu ic negdje

- invincible1921
- Kontakt:
Ako uspijete svaka vam cast ja cu prvi cestitatbordobijeli je napisao/la:vjeruj da ce Sarajevo to promjeniti u naredne 2-3 godine sigurno cemo prodati nekog igraca za 2-3 miliona ,zivi bili pa vidjeliinvincible1921 je napisao/la:Ne bi pjeske nego na ledjim bi ga odnio....cuj odbili milionAmarinho je napisao/la:To nije istina da je GC ponudio to za Cimirota. Jeste bila ponuda ali znatno manja...
To znam 100%.ponude od 400-500k eura su maksimum za koji igraci iz nase lige mogu ic negdje
![]()

Kao sto rekoh ime lige ili kluba ti je 60% cijene. Pa eo ti slucaj kramaric...najbolji strijelac lige, medju najboljim u Evropa ligi ode na kraju za koliko ono 6 7 miliona ? Da je taj isti kramaric to uradio u Dinamu ako bi otiso ispod 30 mamic bi se ubio na trgu bana
Svraka...sezona iz snova: Medju vodecim asistentima i striejlicma lige, igra za sampiona drzave, u rep koja je tad medju 15 u svijetu dao go haman u svakom nastupu i sta ? Da smo se na galvu okrenuli nismo ga mogli prodat za vise od 500 hiljada
=\_1921_/=
Eh, druga su vremena bila tad. Vase vrijeme i ovo sto mi danas imamo je sasvim skroz druga prica.
Stvar u tome je da se ne pita Ibrakovic , nego amidza 
Nema vise mesetarenja kao prije, niti prodaje igraca za bagatelu. Mozda bi trcao Ibrakovic za milion eura, ali Tan sigurno nebi.
Zasto bi prihvatio 1 milion za mladog perspektivnog A reprezentativca BIH?

Nema vise mesetarenja kao prije, niti prodaje igraca za bagatelu. Mozda bi trcao Ibrakovic za milion eura, ali Tan sigurno nebi.
Zasto bi prihvatio 1 milion za mladog perspektivnog A reprezentativca BIH?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oo dobre nase gorazdanske komsije pa sta ima kako ste
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Evo je jedna za tebe rusevino,frisko od danas

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od najboljih fudbalera Bursaspora, Ozan Tufan, mogao bi napustiti turski klub, te su u Bursi već počeli razmišljati o njegovoj alternativi.
Prema informacijama iz Turske, vezni fudbaler FK Sarajevo Gojko Cimirot je prvi na listi želja nekadašnjeg šampiona ove zemlje. Ukoliko se Ozan proda, transfer neće biti manji od sedam miliona eura, a milion eura Bursa planira da ponudi Sarajevu za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
U Bursasporu ovu investiciju vide kao veoma povoljnu, te bi uskoro mogla stići i zvanična ponuda u Titovu 38b.
Prema informacijama iz Turske, vezni fudbaler FK Sarajevo Gojko Cimirot je prvi na listi želja nekadašnjeg šampiona ove zemlje. Ukoliko se Ozan proda, transfer neće biti manji od sedam miliona eura, a milion eura Bursa planira da ponudi Sarajevu za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
U Bursasporu ovu investiciju vide kao veoma povoljnu, te bi uskoro mogla stići i zvanična ponuda u Titovu 38b.
Nebi bilo lose. Gojko je miran i vrijedan kao i Visca. Sigurno da bi uspio u Turskoj.MortemHz je napisao/la:Jedan od najboljih fudbalera Bursaspora, Ozan Tufan, mogao bi napustiti turski klub, te su u Bursi već počeli razmišljati o njegovoj alternativi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.