fanatic je napisao/la:Ma izbacit ce CSKA![]()
UEFA kaznjava igraca ako je samo on u pitanju, međutim ovdje su uzeta 2 igraca nasumice i obojica sadrze te nedozvoljene supstance...sad vi razmislite kakve su sanse bile da su samo njih 2 koristilo to sr.anje i bas da njih nasumice...batalite tu pricu o ne davanju medicinskih papira od strane kluba UEFA-i, normalno da nece rec' jesmo mi smo ih dopingovali![]()
A sto se tice prolaska VFL-a dalje, opet su sanse minimalne, jer kako se pise po stranim forumima dalje ide najbolja 3.plasirana ekipa, a to je u ovom slucaju Juventus, odnosno Liverpool ako ne izgubi veceras .
Volio bi da Liverpool prodje vise neg' pare, samo da vidim reakciju svih ovih koji su se nasladjivali ispadanju iz Lige Prvaka![]()
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
CSKA ide dalje
CSKA Moskva neće biti izbačena iz takmičenja u Ligi prvaka, bez obzira što se njeni igrači Alexey Berezutski i Sergei Ignashevich bili dopingovani.
Kako javlja britanski Sky Sport, UEFA neće poduzeti tako drastične mjere protiv ruske ekipe. Doktor CSKA nije obavijestio UEFA-u da gore spomenuta dvojica igrača uzimaju lijekove za upalu grla.
Disciplinska komisija UEFA sastaće se naredne sedemice kako bi odlučila šta sa dvojcem CSKA, ali od izbacivanja Moskovljana iz Lige prvaka neće biti ništa.
I neka bilo bi nezasluzeno da neidu dalje
CSKA Moskva neće biti izbačena iz takmičenja u Ligi prvaka, bez obzira što se njeni igrači Alexey Berezutski i Sergei Ignashevich bili dopingovani.
Kako javlja britanski Sky Sport, UEFA neće poduzeti tako drastične mjere protiv ruske ekipe. Doktor CSKA nije obavijestio UEFA-u da gore spomenuta dvojica igrača uzimaju lijekove za upalu grla.
Disciplinska komisija UEFA sastaće se naredne sedemice kako bi odlučila šta sa dvojcem CSKA, ali od izbacivanja Moskovljana iz Lige prvaka neće biti ništa.
I neka bilo bi nezasluzeno da neidu dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- -Barcelona-
- Kontakt:
Jesu losi..CCCC..Ja se ne bi vise takmicio u BUNDESLIGI da sam na njihovom mjestu..
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eeeee moji vukovi, razočaran sam

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
Šta vam počini BVB.
Isto sto i vama Wolfsi u InstambuluBešiktaš XXL je napisao/la:Šta vam počini BVB.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma kakav Wolfsburg,prosjecna evropska ekipa koja nema snage da igra na 2 fronta(evropa i nacionalno prv.) izmoreni,bezidejni,šuplji u odbrani i jednom rijecju LOŠI.
...nisu mogli da te ugase!!!
Eh da hoce i u narednom kolu kiksati, pa da vec poljuljana stolica Armina Veha bude skroz izmaknuta ispred njegove dubure
Vukovi (citaj-nasi igraci) zasluzuju boljeg trenera, a ova zimska pauza bi bila idealna za upoznavanje
Vukovi (citaj-nasi igraci) zasluzuju boljeg trenera, a ova zimska pauza bi bila idealna za upoznavanje
Vom Jäger zum Gejagten
Ne znam za vas, ali ja ovaj Wolf ne bih podcjenjivao. Kad je Gaal mogao da sredi Bayern (bar zasad), ne vidim razloga da to Veh ne moze uraditi. Razlika je vise nego dostizna, a pogotovo uzimajuci u obzir nacin na koji su dosli do titule prosle sezone. Ja ih nikad necu otpisati. Wolf i Schalke, samo naprijed! 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
E jbg TrasTrasimaco je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja ovaj Wolf ne bih podcjenjivao. Kad je Gaal mogao da sredi Bayern (bar zasad), ne vidim razloga da to Veh ne moze uraditi. Razlika je vise nego dostizna, a pogotovo uzimajuci u obzir nacin na koji su dosli do titule prosle sezone. Ja ih nikad necu otpisati. Wolf i Schalke, samo naprijed!
Dovoljno ti je vidjeti Edina kako se seta po terenu i kako je bezvoljan, da znas koliko je sati. Ili uporediti Kuranyija proslu sezonu i ovu. Ja bih prije, zbog svega ovoga navedenog, tipovao za Schalke da moze nesto uraditi.
Zato jos jedan kiks Vukova, pa da nasi idoli dobiju novog-boljeg trenera, pa se i na njih moze racunati u proljetnom dijelu sezone.
P.S. Sto si to obrisao potpis?
Vom Jäger zum Gejagten
Ma jednostavno vjerujem da se Wolf moze vratiti. Zelim to! Pa makar i sa ovim Vehom.
Vec su svi vidjeli i shvatili poruku, tako da nema potrebe da se potpis zadrzava. A nekako i vjerujem da ce ti se zelja ispuniti.
Potpis je odsluzio svoje! 
Vec su svi vidjeli i shvatili poruku, tako da nema potrebe da se potpis zadrzava. A nekako i vjerujem da ce ti se zelja ispuniti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Mogu u borbu za LS. ali za titulu sumnjam.
ako se dobro sjecam i prosle sezone su odigrali lose prvi dio sezone a onda u drugom iz treceg plana dosli do titule...ali tada je vodio wolfsburg magat stari lisac...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- majestic24
- Kontakt:
Nema sanse da se docepaju LP iduce dogodine. Pa katastrofa su,Miske ne asistira,Dzeko i Grafite presebicni,obrana suplja ko rešeto... i na klupi trener KLOC NAD KLOCEVIMA!!!19TM87 je napisao/la:ako se dobro sjecam i prosle sezone su odigrali lose prvi dio sezone a onda u drugom iz treceg plana dosli do titule...ali tada je vodio wolfsburg magat stari lisac...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ovako i ja gledam na vukove ove sezone... Jednostavno, Džeko i Grafite nisu ona stara "braća" nego, više gledaju da oni pogode nego da asistiraju. Miske, ne znam, ne može sam sve... a ostalo je talašika svakako i bilamajestic24 je napisao/la:Nema sanse da se docepaju LP iduce dogodine. Pa katastrofa su,Miske ne asistira,Dzeko i Grafite presebicni,obrana suplja ko rešeto... i na klupi trener KLOC NAD KLOCEVIMA!!!19TM87 je napisao/la:ako se dobro sjecam i prosle sezone su odigrali lose prvi dio sezone a onda u drugom iz treceg plana dosli do titule...ali tada je vodio wolfsburg magat stari lisac...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
I od talaskih se moze napraviti sampionski tim. Prosle godineje to magath uradio s vukovima,ove godine s schalkeom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Steta najvise za Dzeku, mogao je dati jos jedan gool umjesto one stative, i onda bi ja dao gool u ss.ba ligi
al hajde dzeko bice bolje drugi put, dogovorit cemo se kolko trebas golova dati da ja zabijem gool na forumu
Dobra igra nasih, kao i uvijek...al ohrabrujuce je stvarno vidjeti DZEKSONA kako sica i seva protivnicke odbrane, idemo mi na EURO 2012 aBd
Dobra igra nasih, kao i uvijek...al ohrabrujuce je stvarno vidjeti DZEKSONA kako sica i seva protivnicke odbrane, idemo mi na EURO 2012 aBd
mB!
Eno Wolfsburg se interesuje za mladog bosanca Anesa Haurdica.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Mislim da je to igrač kojeg ćemo uskoro zvati "Bosanski Mesi", jer po stilu igre, brzini, tehnici i fizičkim karakteristikama mnogo podsjeća na Mesija.
Igrao je ja U21 BiH repku protiv Velsa, sam ih je pobjedio...
Mislim da je to igrač kojeg ćemo uskoro zvati "Bosanski Mesi", jer po stilu igre, brzini, tehnici i fizičkim karakteristikama mnogo podsjeća na Mesija.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- alan_kardec
- Kontakt:
Jest,zabio je oba gola protiv Velsa.Gledao sam snimak te utakmice i mogu reći da dečko uopšte nije loš.AYAN je napisao/la:Eno Wolfsburg se interesuje za mladog bosanca Anesa Haurdica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.