puno mu je 6...pa sa sesticom se moze i proci na fax-u..

tog covjeka sto je pogodio je novinar BHT1 sto je sa osimom radio interviju na poluvremenucsh je napisao/la:Evo sta sam ja vidio.U skoku lazar je zakacio levata i on pada,ostaje lezati i nakon par sekundi prilazi mu lazar i pruza ruku,ovaj i dalje lezi,i onda odjednom kao eksplozija...skace i pokusava da napadne lazara ali ga u tome sprecavaju dva igraca slavije,on jednog udara po licu drugog u prsa u tom trenutku sa ledja ga hvata celavi cova(valjda fiziterapeut)i njega udara po rukama ,ovaj odmice odmah on se oslobadja i udara sudiju....kad dolazi do linije suta flasu i pogadja covjeka koji je stajao pored zeljine klupe ali mislim da niko nije nas nego neko od radnika ili nekog pandura u civilu,uskoro ga uspjevaju ''smiriti'..ccc...Schlager je napisao/la:ima li igdje video za regoju..znam da su novinari senzacionalisti a zeljovci uvijek ugrozeni i pokradeni,zelim svojim ocima da vidim scenu...nekako mi nadrealno djeluje sve ovo sto pise a da covjek pritom ne dobije ni zuti....cuj udario protivnika,zatim udario sudiju,pa udario doktora,zatim sutao inventar....
MT87TM je napisao/la:tog covjeka sto je pogodio je novinar BHT1 sto je sa osimom radio interviju na poluvremenucsh je napisao/la:Evo sta sam ja vidio.U skoku lazar je zakacio levata i on pada,ostaje lezati i nakon par sekundi prilazi mu lazar i pruza ruku,ovaj i dalje lezi,i onda odjednom kao eksplozija...skace i pokusava da napadne lazara ali ga u tome sprecavaju dva igraca slavije,on jednog udara po licu drugog u prsa u tom trenutku sa ledja ga hvata celavi cova(valjda fiziterapeut)i njega udara po rukama ,ovaj odmice odmah on se oslobadja i udara sudiju....kad dolazi do linije suta flasu i pogadja covjeka koji je stajao pored zeljine klupe ali mislim da niko nije nas nego neko od radnika ili nekog pandura u civilu,uskoro ga uspjevaju ''smiriti'..ccc...Schlager je napisao/la:ima li igdje video za regoju..znam da su novinari senzacionalisti a zeljovci uvijek ugrozeni i pokradeni,zelim svojim ocima da vidim scenu...nekako mi nadrealno djeluje sve ovo sto pise a da covjek pritom ne dobije ni zuti....cuj udario protivnika,zatim udario sudiju,pa udario doktora,zatim sutao inventar....
A da mozda to nije ocjena za tolerisanje onakvog ponasanja Regoji?Pigi13 je napisao/la:sudija za, kako vi kazete, pravedno ponisten pogodak i nesviranje penala za slaviju od delegata dobio veeeeliku ocjenu...okruglo 5....
pa se onda vi pravite pametni i pricajte da je opravdano ponisten gol i da je to sto je dva puta odbrambeni igrac rukom zaustavio sut prema golu regularno...vi bolje znate od nadleznih
Ima u novinama . Kutalia se vratio neznam zasto a Jova raskinuo ugovor sa Mannisom.Pitacu ja rodjaka iz Slavije pa cu vam reci nesta vise.Bombas105 je napisao/la:Gdje si to nasao.....Kutalija je rekao da nece vide igrat za Slaviju a zar ovanovic nije u turskoj
malo vam je LP,sta je to za vas...Bombas105 je napisao/la:Ok pa nam javi......Sada cemo imati ekipu za LP....
samo krupnim koracima naprijed...Samo Zeljo je napisao/la:malo vam je LP,sta je to za vas...Bombas105 je napisao/la:Ok pa nam javi......Sada cemo imati ekipu za LP....
čepirali stadion...juniori i kadeti sutra igraju na stadionu Famosa...Devil je napisao/la:Sta se to pravi na stadionu.Malopre pricao sa drugom iz kadeta kaze igraju u Vojkovicima ligasku protiv Sirokog Brijega jer se glavni pravi.Zna li neko nesta vise?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.