Zahvaljujem puno....majestic24 je napisao/la:Aha. Ev sad cu je potraziti na racunaru. Imam ja to negdje 100%
Ne znas ni sam koliko si me obradovao...
Svidja mi se tekst itekako...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Zahvaljujem puno....majestic24 je napisao/la:Aha. Ev sad cu je potraziti na racunaru. Imam ja to negdje 100%
Nis jarane...nadam se da ce ti pomoci.neno#4 je napisao/la:Zahvaljujem puno....majestic24 je napisao/la:Aha. Ev sad cu je potraziti na racunaru. Imam ja to negdje 100%
Ne znas ni sam koliko si me obradovao...
Svidja mi se tekst itekako...
neno#4 je napisao/la:Ja cu pustiti @adnana da napise nesto, pa cu onda jaamerosm je napisao/la:@ adnan24 i neno#4
zamolio bi Vas za jednu detaljnu analizu pred pocetak sezone sto se tice igrackog kadra ocekivanja itd. Ja imam neki osjecaj da opet ocekuju Wade-a, s "karljicom" Jamesom u finalu, pa ciljano dovode pojacanja koja ce njih zaustaviti, no ukoliko se opet ponovi Boston, imam osjecaja da cemo nahebati, pogotovo sto se pozicija cetiri i pet tice. Jedino sto znam da cemo se prosetati zapadom i jedina opasnost ce biti Oklahoma City Thunder.![]()
..
nema sanse minnesota za PO ovo su LAL bez ikakve odbrane odigrali ako ne bude Minnesota zadnja bice joj uspjehneno#4 je napisao/la:Webster je odlican igrac, ali Phil ovo kulira, bez ikakvih napora, zna i sam da je ovo totalno nebitan period...Ne bi me iznenadilo ni da izgubi u cetvrtak u BlauGrani....
Gledao sam samo prvo poluvrijeme i ocito po izmjenama koje je Phil radio da ce napaljena Minesota da ovo uzme..
Sklopili su finu ekipicu, eventualno mozda se budu mogli umijesati u borbu za play - off.....
dema je napisao/la:nema sanse minnesota za PO ovo su LAL bez ikakve odbrane odigrali ako ne bude Minnesota zadnja bice joj uspjehneno#4 je napisao/la:Webster je odlican igrac, ali Phil ovo kulira, bez ikakvih napora, zna i sam da je ovo totalno nebitan period...Ne bi me iznenadilo ni da izgubi u cetvrtak u BlauGrani....
Gledao sam samo prvo poluvrijeme i ocito po izmjenama koje je Phil radio da ce napaljena Minesota da ovo uzme..
Sklopili su finu ekipicu, eventualno mozda se budu mogli umijesati u borbu za play - off.....
neno#4 je napisao/la:A tek su svi poceli da se uigravaju....
Realno Pekovic prve godine ce imati velikih problema sa odbranom, jer i u EL je znao da pravi bas glupe faule....
Minesota nije nista posebno, ali su malo bolji u odnosu na proslu sezonu...
Sutra je spektakl u BlauGrani, sutra igraju meni dva najdraza igraca jedan protiv drugog![]()
Vujačić i Laković, zar ne?neno#4 je napisao/la:
Sutra je spektakl u BlauGrani, sutra igraju meni dva najdraza igraca jedan protiv drugog![]()
majestic24 je napisao/la:Evo ga...prvi poeni Kobeja iz igre u pre-season utakmica. Lakersi imaju +11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.