Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Rusi na poluvremenu vode 38-36.iako su **** ode ekipe opet mi izgledaju bliže pobjedi i vjerovatno prolasku u 2.krug ovde sa 4.pozicije.
Belgija me prijatno iznenadila.Igraju čvrsto.Mnogo im je donio Lodžeski u ofanzivi.
Belgija me prijatno iznenadila.Igraju čvrsto.Mnogo im je donio Lodžeski u ofanzivi.
Mens sana in corpore sano.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tek mi je sad žao što nismo u najjačem sastavu jer bi se ovom grupom prošetali, ali ovako daj Bože 2. krug uhvatit i tamo biti ponižen.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kalnietis 13 asista.
Kakva glupost Litvanaca.
Auuuuuuu Lojeski, ali mislim da ne važi.
Kakva glupost Litvanaca.

Auuuuuuu Lojeski, ali mislim da ne važi.
Simultanka Fridzona u trećoj četvrtini 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Važi ipak, svaka cast za Belgiju.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ipak važi!!! 
E svaka im čast,jest da sam okinuo na kladionici al nek su pobjedili!

E svaka im čast,jest da sam okinuo na kladionici al nek su pobjedili!

Belgija 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovo se definitivno nije trebalo priznat al u svakom slucaju svaka cast Belgijancima na pobjedi
Litva 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja ne znam da li sam u životu gledao meč Litvanije da su manje trojki šutnuli i manje dali!? 1/11 za "moćnih" 7,7 % 
Valančijunas 25p i 12 sk nije mogao sam
Sa druge strane najbolji igrači pogodili kada je trebalo.Ervel i Lodžeski.
P.S.Ova Litvanije je ku.rac od ekipe i sad me još više boli "nepravda" zbog grupe i žrijeba kakv su dobili.U B ili C grupi ne bi bili ni 3,da ne kažem da bi im bio u pitanju i prolaz pored npr Srbije,Njemačke,Turske i Italije,

Valančijunas 25p i 12 sk nije mogao sam
Sa druge strane najbolji igrači pogodili kada je trebalo.Ervel i Lodžeski.
P.S.Ova Litvanije je ku.rac od ekipe i sad me još više boli "nepravda" zbog grupe i žrijeba kakv su dobili.U B ili C grupi ne bi bili ni 3,da ne kažem da bi im bio u pitanju i prolaz pored npr Srbije,Njemačke,Turske i Italije,
Sta ostade od nekad kosarkaske velesile Rusije ...
- djoleprijedor
- Kontakt:
U košarci...pa u rukometu,vaterpolu.Srozali se skroz,u košarci ako ništa imaju zlato iz 2007. što i nije tako davno,te bronzu sa OI 2012.Druga dva sporta koja sam naveo a gdje su bili Velesila žali božeEpidaurus je napisao/la:Sta ostade od nekad kosarkaske velesile Rusije ...

Gle Koponena, ko Vestbruk yebote hahaha
Ma nije da mi ih je zao sto su propali u svim tim sportovima, j.e.b.o majku ako mi ima mrze nacije od njih i Turaka u svim sportovimadjoleprijedor je napisao/la:U košarci...pa u rukometu,vaterpolu.Srozali se skroz,u košarci ako ništa imaju zlato iz 2007. što i nije tako davno,te bronzu sa OI 2012.Druga dva sporta koja sam naveo a gdje su bili Velesila žali božeEpidaurus je napisao/la:Sta ostade od nekad kosarkaske velesile Rusije ...![]()

Koponen

- djoleprijedor
- Kontakt:
Kakva bezidejnost Rusa u trenucima kada mogu dobiti Fince jednim šutem.Akcije s koca i konopca u zadnja 2 minuta
I nisu za 2.fazu.
Koponen mud.onja.Pet puta u zadnja dva minuta šuta i maši,i na 3 sekunde do kraja se diže i daje koš za 81-79

Koponen mud.onja.Pet puta u zadnja dva minuta šuta i maši,i na 3 sekunde do kraja se diže i daje koš za 81-79

Žo Lovernj. Kidao cigane ko beba zvečku... čak ni bobi nije imao šanse. traume moj ti traume.. Žo kapiten naš!messilla je napisao/la:A ko je p3derčić?Tribalian je napisao/la:Nije samo vama bilo tesko ono da gledate, nego i meni, kad vidim da zalizani grobarijanski p*dercic prepisava Kikanovica.Nije ni meni svejedno, veruj mi. Ali ce taj momak nekome od narednih protivnika objasniti neke stvari.
![]()
Kikanović je jedna obična flopina. I mene da ubace, ne bih imao onako loše procente šuta.![]()

joj litvanije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Clutch manEpidaurus je napisao/la:Ma nije da mi ih je zao sto su propali u svim tim sportovima, j.e.b.o majku ako mi ima mrze nacije od njih i Turaka u svim sportovimadjoleprijedor je napisao/la:U košarci...pa u rukometu,vaterpolu.Srozali se skroz,u košarci ako ništa imaju zlato iz 2007. što i nije tako davno,te bronzu sa OI 2012.Druga dva sporta koja sam naveo a gdje su bili Velesila žali božeEpidaurus je napisao/la:Sta ostade od nekad kosarkaske velesile Rusije ...![]()
Koponen

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ubaci Koponen koš nekako
Dobra utakmica, Finci imaju solidnu ekipu sa 4 Amera čak, ako se ne varam

Dobra utakmica, Finci imaju solidnu ekipu sa 4 Amera čak, ako se ne varam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.