Jes' al' džabe mu sve kad se ne zove Pedri.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kad bolje razmislim, hladne glave, možda se čuvaju za KO fazu s obzirom da su ranije izborili plasman, tako da je ovo revijalna utakmica 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Puiq je bas dobar igrac, njegiva minutaza pokazuje svo neznanje trenera.
Nur der FCB
Povlacim sve sto sam rekao proslu za Messija,da je mudonja ko sto nije isamarao bi sve i jednog i sam bi izasao koji ce ti k.urac ovo u zivotu.Mene stid koliko oni neznaju,pa ljudi osnove neznaju,kakvi su im ovo sutevi
Tacno me stid dok ih gledam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakav je zutan neznalica da Puig pored ovakve splacine od ekipe ne moze dobit sansu ni jednu tekmu da odigra.
27.10.2020
Priča se da će Puig da proba legalno promjeniti ime u Pedri.
Messijeva realizacija od početka 2020. je na razini ispodprosječnog golmana bh premijer lige.
Wandelanoite je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:36Mene bi bilo stid uzeti ispred Pjanica ovo.
Idi i PSG pizdo argentinska.
Pjanić najlošiji na terenu
Znači potencijalni protivnici: Bayern, Chelsea, Liverpool, Dortmund, City, PSG(?)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zato i hoce da ide iz ovog cirkusa.
I ne znam na koju foru ga Laporta ili Font mogu zadržati
Pojedinci smaraju sa Busquetsom. A onda na drugoj strani si ti, jel' pokušavaš zanimljiv ispasti il' šta?Rajaz je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:58Wandelanoite je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:36Mene bi bilo stid uzeti ispred Pjanica ovo.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Da igrac sa najvise pasova i najvise pretrcanih kilometara na utakmici, najlosiji igrac.Rajaz je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:58Wandelanoite je napisao/la: ↑08 dec 2020, 22:36Mene bi bilo stid uzeti ispred Pjanica ovo.
Reko sam ti nemoj ba komentarisat kad ti i na fizickom nisu dali igrat lopte, a ti i dalje uporan.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
E jeste sad usra.li ovo što ste izgubili od Juveta. Sad Barca može izvući Bayern. Realno Bayern nije ni sjena onog Bayerna od prošle sezone, moglo bi nam se obiti o glavu ako budemo sa Barcom igrali, bojim se realno neke odmazde.
Messiju se ovdje ne moze puno zamjeriti. Za razliku od nekih utakmica ovdje se trudio, izvlacio, pokusavao, ulazio u sanse, ali jednostavno nije islo. Problem je prvenstveno u ostatku tima. Jednostavno previse pizda na jednom mjestu. Pojedini igraci mi djeluju kao da nikad nece izaci iz ove forme. Djeluje kao da ih je pojeo pritisak.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Neka ba Koeljo, odmori malo od tog lošeg trolanja.
Ne ide, drug
izgubio sam se, toliko ste loši da ne znam šta više da napišem
Kakva kakonada slijedi u osmini finala nismo svjesni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.