Za Prevljaka znaš koliko ne može. Telalovicu jeste rano za repku ali Tabakovicu nije. Tabakovic je u formi i dok god redovno zabija treba ga držati oko reprezentacije. Pa nama s klupe ulaze napadači koji zabijaju 5-6 golova u sezoni.
Zar nije Prevljak u Mattersburgu, imao sličan učinak kao i Tabaković? U lošijoj ekipi, a bio je 5-6 godina mlađi.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Red bi bio. Nije baš da je on premlad da mu se trenutni status može opravdati. Naći neki angažman u pristojnom klubu u Nizozemskoj bi bila odlična vijest, ali mi Poljska zvuči realnije. Kako god, minute.
Steta sto nije usla. Mislim da bi se prica promjenila totalno oko njega. Cak su i sami navijaci Borussie pricali da je trebao dobiti vise minuta da se pokaze.
Eo Adi Nalic pogodio u prijateljskom vraca se u formu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Red bi bio. Nije baš da je on premlad da mu se trenutni status može opravdati. Naći neki angažman u pristojnom klubu u Nizozemskoj bi bila odlična vijest, ali mi Poljska zvuči realnije. Kako god, minute.
Zar nije Prevljak u Mattersburgu, imao sličan učinak kao i Tabaković? U lošijoj ekipi, a bio je 5-6 godina mlađi.
Upravo to.
Prevljak je prekuco tu ligu davno, a ovome je Austrija vrhunac karijere.
A sta je Prevljaku vrhunac, majke ti? U Eupenu da se bori za opstanak i zabije 6 golova na 30 utakmica? Tabakovic reseta trenutno, i logicno da zasluzuje poziv dok god igra u tako dobroj formi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako sam nesluzbeno saznao, rijec je o Pogonu. Zavrsili cetvrti prethodne sezone u Poljskoj. Mali mi to predobro zvuci da bi bilo istinito iskreno.
Nije čudno, Pogon je ekipa koja igrače dovodi za par stotina hiljada eura ili džaba. Telalović je mlad, u rosteru A tima Borusije M, redovno zabija za amatere i napreduje. Nije čudno da ga dovedu. Mali rizik, a mogu dobro profitirati.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Šta je ovo vizavi Gigovića na tw? Zagonetan si ko Pape pred Izrael