Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Wolverine
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Wolverine » 17 nov 2009, 19:45

ma ne brine mene sutrasnja tekma sa portugalom. mene vise brine finale sa brazilom, e tu ce biti gusto.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 nov 2009, 19:45

Ruku na srce, igrali smo i u LIssabonu bez Misketa.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 19:48

Wolverine je napisao/la:ma ne brine mene sutrasnja tekma sa portugalom. mene vise brine finale sa brazilom, e tu ce biti gusto.
Što to brine Finale s Brazilom..pa jesi vidio da smo ih u grupnoj fazi "poderali" 3 : 0!!
a u finalu dosta i 1 : 0 :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 nov 2009, 19:48

Evo sad ce na Eurosportu 2 biti kako se pripremaju repke za uzvratne utakmice baraza :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 17 nov 2009, 19:49

NESH MI JE mutno sho se tice misimovica ima tu neceg vise....budite sigurni......pitanje sha je upitanju....ozlijeda....ne vjerujem......

???????

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 nov 2009, 19:50

Ma cinjenica je da je Misimovic u Portugalu na sebi imao flastera (Pepe) pa mu on nije dozvolio da se razmase kako zna. Oslabljeni smo puno neigranjem prvenstveno Misimovica i Spahica dok Rahimica i Muratovica nekako mogu i prezaliti jer sutra treba igrati brze i mnogo jace, pa tu vidim Medunjanina (zeljan dokazivanja) i Pjanica u ulozi playmakera... Sretno Zmajevi...

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 17 nov 2009, 19:51

Evo u Svedskoj kvota 3 na Bih a Portugal favorit 2,40!Ja stavio 50 eura na Bih bez obzira igro Miske ili ne.Ajmo Bosno ajmo Hercegovino. ;) :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 nov 2009, 19:52

samricak je napisao/la:NESH MI JE mutno sho se tice misimovica ima tu neceg vise....budite sigurni......pitanje sha je upitanju....ozlijeda....ne vjerujem......

???????
Slazem se i meni je nesto sumnjivo, jer da je koljeno u pitanju nebi on onako mogao ni trenirati kako je to danas radio. Nepravedno je osudjen za kartone koje su dobili Spahic, Muratovic i Rahimic, nepravedno mu se prepisuje mnogo stvari za koje nije kriv, i na kraju krajeva ne moze uvijek ovisiti sve o Misimovicu, jer je on samo jedna karika u lancu fudbalera, i svi moraju da igraju i daju 110 % svojih mogucnosti...

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 17 nov 2009, 19:53

Danas na poslu kontam da se prionem na rad tako da ne razmisljam o utakmici, ali ne ide. Nisam ni gledao komentara do sinoc, jer sam kont'o da ce forumasi (neki) krenuti prvo po Ciri, pa i onda po igracima. Uspostavilo se da sam u pravu.
Portugal je bio bolji, sto jest, jest, ali ipak nisu imali toliko velikih prilika. Mogu reci da me je nasa odbrana prilicno iznenadila i to pozitivno. Spahic je velesila, on ce nam stvarno nedostajati. A nase precke i stative su me kostale godina zivota.
Kako god da bude sutra, ja sam zadovoljan ovim sto smo to sada postigli. Sanse imamo, nadam se samo da cemo imati malo srece. Ko god bude izasao na teren igrace lavovski i to je sve sto mozemo traziti o igraca.
Ciro sa 3 spica u sred lisabona! Pa covjek stvarno zna prirediti iznenadjenje, sta nas ceka sutra? Ne znam koliko je nas, osim na youtube clipovima, gledalo Medunjanina , ali ako uspijemo sa njim u prvoj postavi da pobjedimo, onda je uspjeh stvarno vanserijski. Salihovih i Ibricic imaju puno defanzivnih zadataka, tako da napadi ne pocinju od njih, vec od sredine, sto znaci Pjanic i Medunjanin. Dva klinca, od kojih jedan nije odigrao niti jednu tekmu za reprezentaciju, a drugi samo jednu citavu. Ako uspijemo pobjediti, onda smo stvarno velesila koja ce imati stravu tim narednih 10 godina. U svakom slucaju ostvarili smo fantastican rezultat, i imamo prekrasnu buducnost. Sada trebamo da predjemo prag i eto nas u africi da ganjamo lavove i tigrove.
hebi ga, moram stvarno sada radit'

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 17 nov 2009, 19:53

Pa Portugalci uvijereni u prolaz u prvoj utakmici pocinju laksim tempom nakon prvih 20 min svataju da se BIH ne sali,zatim zapinju svim silama i greskom odbrane BIH postizu pogodak.Medzutim svataju da u zenici nemaju sta traziti daju usanovicu novcanu nagradu sto je ovaj prihvatio obje rucke :D:D i tako se miske povrijedio NARAVNO SALA 8-) ;)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 17 nov 2009, 19:54

Čuj taktička varka ? Iznenađenje ? :lol:

Ako već sumnjate,onda zadržite za sebe jer možda Queiroz ili neko od njegovih saradnika čita forum. ;) :lol:
Lijevo !

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 17 nov 2009, 19:54

kako li ce portugalci igrati sutra na biljinom? teren se toj gospodi ne svidja hahhahahah.....nasi su na svakavim igrali i imaju sigurno iskustva a porugal ne................. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2009, 19:55

Krojaci zavjera i bajki, spustite dozivljaj.
Ili je covjek povredjen ili se Ciro zeza. Sve drugo je uprazno blebetanje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 nov 2009, 19:55

U BIH kvote i to u SP 2,50 2,90 2,50

:mrgreen:

A so se tice Misketa moguce da je suplja prica kako trener portugala nebi mogao raditi na taktickom planu i dodjeliti flaster za Misketa i slicno ,ali sve ce mo vidjeti sutra.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 17 nov 2009, 19:57

Principatus je napisao/la:Krojaci zavjera i bajki, spustite dozivljaj.
Ili je covjek povredjen ili se Ciro zeza. Sve drugo je uprazno blebetanje.

sinoc na 60 minuta je imao nesh da kaze vezano za to....al rekao je moze to da saceka.....vjeruj nije to samo ozlijeda...barem ja tako mislim......

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 nov 2009, 19:57

samricak je napisao/la:NESH MI JE mutno sho se tice misimovica ima tu neceg vise....budite sigurni......pitanje sha je upitanju....ozlijeda....ne vjerujem......

???????
ma i meni je bilo sumnjivo ali gledam maloprije na hayatu danasnji trening , Miske se smije ...veseo ...sumnjam da se s nekim nesto svadjao ..., može biti da je sve pokusaj neke taktičke varke i da je ustvari sve ok sa njim ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 19:58

Sanjin je napisao/la:Evo u Svedskoj kvota 3 na Bih a Portugal favorit 2,40!Ja stavio 50 eura na Bih bez obzira igro Miske ili ne.Ajmo Bosno ajmo Hercegovino. ;) :)
a sto se tiće kvota..prav tekma na POR kvota 1,4...ta dolazi u 79% slucajeva u jedninicu..
na nas je bila..barem juce..2,65..a iz mog iskustva znam da ona dolazi u nekih 60% u jedinicu!!

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 17 nov 2009, 20:00

mostar_mo je napisao/la:

???????
ma i meni je bilo sumnjivo ali gledam maloprije na hayatu danasnji trening , Miske se smije ...veseo ...sumnjam da se s nekim nesto svadjao ..., može biti da je sve pokusaj neke taktičke varke i da je ustvari sve ok sa njim ...
moguce je i to.....nesh mi tu smrdi.....nadam se da cemo sutra sve dati od sebe.....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 17 nov 2009, 20:02

samricak je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

???????
moguce je i to.....nesh mi tu smrdi.....nadam se da cemo sutra sve dati od sebe.....
Nemojte se samo iznenaditi ako Miske bude taj koji ce prelomiti utakmicu, tipa kao dzoker sa klupe. U portugalu to nije islo, Ciro ce krenuti sa izmjenjenim sastavom, a onda ce se tu negdje naci Miske, koji ce po mom misljenju svjez, odmoran da jurca i pravi dar mar na svakom parcetu terena...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 nov 2009, 20:02

mostar_mo je napisao/la:

???????
to je sigurno :lol:
ne iznosi ba to u javnost, mozda portugezi citaju ovo :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.