Evo Hrvatska povela protiv Francuske
Zenicanin Budmir ga zabi, jos Kramaric promasio penal
Nevjerovatno
Nije mjesto za pisati, ali eto da se nadovezem
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Evo Hrvatska povela protiv Francuske
Ova Hrvatska nije ni blizu ohne zlatne generacije sa Rakiticem Kovacicem Brozovicem Mandzukicem ali i dalje igraju odlicno jednostavno svako zna svoju ulogu..Mi smo bljesnuli u Brazilu i raspali se posle nakon jednih kvalifikacija
Vode i austrijanci
A jbg, to ti je proizvodnja igrača.zgembo89 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 21:31Ova Hrvatska nije ni blizu ohne zlatne generacije sa Rakiticem Kovacicem Brozovicem Mandzukicem ali i dalje igraju odlicno jednostavno svako zna svoju ulogu..Mi smo bljesnuli u Brazilu i raspali se posle nakon jednih kvalifikacija
Ma sta ce Austrijanci, pregazit ce mo ih kao plitak potok
Pratim Hr-Fr uporedo pa sam upravo razmišljao da bi više volio da igramo sa Francuzima nego Sa Austrijancima.Madal je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:07Mi bi vece sanse imali protiv tipa Italije, Nizozemske nego protiv ovih. Jedino sto ove druge reprezentacije pobjedjuju i prolaze i kad lose igraju za razliku od Austrije. Ali isto tako tipa da izvucemo kojim cudom 4b s Rumunima oni to mogu nadomjestiti boljim dvomecom protiv Austrije nego mi. Naravno moze i obrnuto.
Al evo iskreno sta god ko mislio na papiru mi i Rumunija 50/50...cak bi nama na papiru i mozda malu prednost dao..Francuska- Hrvatska trenutno realno 80/20 ...i Hrvati izadju najnormalnije ubiju ih, mi idemo u Bukurest vec se predalizgembo89 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 21:31Ova Hrvatska nije ni blizu ohne zlatne generacije sa Rakiticem Kovacicem Brozovicem Mandzukicem ali i dalje igraju odlicno jednostavno svako zna svoju ulogu..Mi smo bljesnuli u Brazilu i raspali se posle nakon jednih kvalifikacija
Ma nije isto jbg. Ti u Hrvatskoj sad imas par mega zvijezdi u odbrani i veznom redu, solidne ostale igrace i pristojne napadace. Onda se mozes nadati velikim stvarima protiv bilo koga.invincible1921 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:27
Al evo iskreno sta god ko mislio na papiru mi i Rumunija 50/50...cak bi nama na papiru i mozda malu prednost dao..Francuska- Hrvatska trenutno realno 80/20 ...i Hrvati izadju najnormalnije ubiju ih, mi idemo u Bukurest vec se predali![]()
Ko su naše mega zvijezde? Seo (do kojeg smo jučer molili se da bude zdrav) i Dedić koji se tek treba da izbori za prvih 11.. a pratili smo njegove igre i probleme u defanzivi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:40Ma ja, zato Rumuni imaju mega zvijezde. Najveća zvijezda igra za 17. ekipu Serie A.
perun je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:15Pratim Hr-Fr uporedo pa sam upravo razmišljao da bi više volio da igramo sa Francuzima nego Sa Austrijancima.Madal je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:07Mi bi vece sanse imali protiv tipa Italije, Nizozemske nego protiv ovih. Jedino sto ove druge reprezentacije pobjedjuju i prolaze i kad lose igraju za razliku od Austrije. Ali isto tako tipa da izvucemo kojim cudom 4b s Rumunima oni to mogu nadomjestiti boljim dvomecom protiv Austrije nego mi. Naravno moze i obrnuto.
Nikad nismo izgledali loše protiv njih i uvijek nam je sekunda falila da ih dobijemo a evo i susjedi ih razbijaju.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:40Ma ja, zato Rumuni imaju mega zvijezde. Najveća zvijezda igra za 17. ekipu Serie A.
Nisam ni rekao da imamo, već da je kada se pogleda "papir" koji potencira Barbarez i pojedinci, u ovom momentu 50/50. Loši mi, loši oni. Naši igrači nisu u formi, njihovi nisu u formi. Pa Demirović je sutra najbolji i najskuplji igrač iz obje reprezentacije ako se gleda "papir", a Seo igrač u najboljoj formi i koji igra u najboljem timu od svih.
Ma kod nas je vazda izgovor za neuspjeh "nemamo kvaliteta" i odma odustajanje. Sadaka nacija, hoće uspjeh a dovode polu-trenere na selektorsku poziciju i šutaju poslije 6 mjeseci/pola ciklusa, logično. Kakve sve reprezentacije ostvaruju uspjehe sa igračima iz Kecskemetija, Osijeka, CSKA Sofije i sličnih klubova dok mi ove iz Ferencvaroša npr. ne zovemofanatik19 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:43![]()
E cega se sve ovdje covjek nece nacitat Allahu dragi.
Gledam vezni red Slovenije i Gruzije. U Gruzije vezni red drze igraci Levantea i nekakvog kluba iz Madjarske prvi put u zivotu cujem za njega a kod Slovenaca Elsnik alfa i omega dok nama Rade ne valja jer je grohnuo u karijeri zbog dolaska u Zvezdu![]()
Razumijem sta hoces rec al jbg nema izgovora...do nas jeMadal je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:36Ma nije isto jbg. Ti u Hrvatskoj sad imas par mega zvijezdi u odbrani i veznom redu, solidne ostale igrace i pristojne napadace. Onda se mozes nadati velikim stvarima protiv bilo koga.invincible1921 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:27
Al evo iskreno sta god ko mislio na papiru mi i Rumunija 50/50...cak bi nama na papiru i mozda malu prednost dao..Francuska- Hrvatska trenutno realno 80/20 ...i Hrvati izadju najnormalnije ubiju ih, mi idemo u Bukurest vec se predali![]()
A mi ne znamo i ne umijemo loptu prevesti. Jer nema ko.
Na (ne)kvalitet se mozes vadit kad odigras top tekmu a peotivnik te pobjedi jer je ipak bolji. Tekme gdje je sve iskljuvivo so tebe nemaju veze s tim..dakle da odigras kako bi trebo neces kiksatbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:57Ma kod nas je vazda izgovor za neuspjeh "nemamo kvaliteta" i odma odustajanje. Sadaka nacija, hoće uspjeh a dovode polu-trenere na selektorsku poziciju i šutaju poslije 6 mjeseci/pola ciklusa, logično. Kakve sve reprezentacije ostvaruju uspjehe sa igračima iz Kecskemetija, Osijeka, CSKA Sofije i sličnih klubova dok mi ove iz Ferencvaroša npr. ne zovemofanatik19 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:43![]()
E cega se sve ovdje covjek nece nacitat Allahu dragi.
Gledam vezni red Slovenije i Gruzije. U Gruzije vezni red drze igraci Levantea i nekakvog kluba iz Madjarske prvi put u zivotu cujem za njega a kod Slovenaca Elsnik alfa i omega dok nama Rade ne valja jer je grohnuo u karijeri zbog dolaska u Zvezdu![]()
, ali to je tako kad imaš selektora sa planom i koji zna nešto o taktici i naravno, bez menadžerskih igrača koji moraju po svaku cijenu odma prvi prvom pozivu uskočiti i zacementirati svoje mjesto u prvih 11 jer u drugim reprezentacijama (svojim, matičnim) nisu mogli ni na spisku biti.
Ja bih ipak rekao, optimistično ili navijački, 60-40 u korist Rumuna. Imaju par povreda, tačno, ali su u mnogo boljoj formi i generalno kotiraju bolje od nas u posljednje vrijeme + domaći teren.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 22:44Nisam ni rekao da imamo, već da je kada se pogleda "papir" koji potencira Barbarez i pojedinci, u ovom momentu 50/50. Loši mi, loši oni. Naši igrači nisu u formi, njihovi nisu u formi. Pa Demirović je sutra najbolji i najskuplji igrač iz obje reprezentacije ako se gleda "papir", a Seo igrač u najboljoj formi i koji igra u najboljem timu od svih.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 4 gosta.