Mogu da shvatim ovog lika sto je postavio Mirzin video,sve u govori za koga navija,odma znas o kome se radi,i ovaj video sad prenose svi Srpski portali i ismijavaju se Mirzi,Ma bravo majstore koji si ovo uploadovoAdibhf88 je napisao/la:I James je James, pa ...hahahahh
[youtube][/youtube]
Al Mirza ...![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
da li će se mirza više naigrat u NBA pitanje je
. Volim čovjeka ko brata, ne pratim epl al znam trenere otprilike.
Ne smijem ni zamislit mirzin pritisak sad
Ne smijem ni zamislit mirzin pritisak sad
Vođa zna.
@ sanjingr
Neka, neka, smijaće se oni na jesen kad ih Mirza bude bušio.
Neka, neka, smijaće se oni na jesen kad ih Mirza bude bušio.
neka se srbi sprdaju, nema problema, pokazati ce im mirza ko je i sta je na prvenstvu kada bude, pokazao je mnogima tako
bilo bi samo cudno kada bi ga hrvatski mediji krenuli ismijavati znajuci sta je njima radio 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, sta vam je , koji vam je quratz. Ovo nece ostaviti ama bas nikakav uticaj ni na njega ni na njegovu karijeru. Jenog dana cemo se sjecati ovoga i bit ce nam simpaticno.
- skyisthelimit
Da je sad PJ neki strucnjak i hrabar covjek pustio bi namjerno Mirzu da u sljedecoj utakmici igra 25 minuta i baci 10 trojki.. Ubjedjen sam da bi najmanje 7 uslo..
I brate dragi, kad puca trojke ne znam sta se jos metar od linije udalji..
I brate dragi, kad puca trojke ne znam sta se jos metar od linije udalji..
15.10 - 15.06 ...
Ne razumijem kako se mogu ovim sladitit LEVATI:pa sta desi se al pokazat ce im MIRZA na EP makar sve utakmice izgubili samo da dobijemo ove pakase!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da je sramota jeste,al boze moj.Samo nek trenira pa i Drazen je imao isti problem.Pa.... 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- skyisthelimit
eno netsdaily proziva sportsport zato sto rijeci nisu napisali o ovome

15.10 - 15.06 ...
"Šta sad, mi glupi jel? To je klasična Bosna. Šta, trebamo pisati kad je loše? Ha ja. Niđe veze." - Prijatelj koji sjedi do mene.skyisthelimit je napisao/la:eno netsdaily proziva sportsport zato sto rijeci nisu napisali o ovome![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nabijem vas na tuki prdonje iz sobe koji sline nad tastaturom. Mirza je nas ponos i u dobru i u zlu.
sent via phone
sent via phone
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- legenda reala
- Kontakt:
Joj zakijametili reko šta je, preletim srpske medije i ništa strašno, na youtobe se par dječaćića svađa jbu jedni drugim majke, to je kod nas dio folklora 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
HAHAHAH ubi ih gazda na You Tubu argumentima,a sto se Mirze tice igro ne igro pratit cu ga.On je nas najbolji Kosarkas,dobar je covjek prije svega i VOLIM GA.Polahko doce sve na svoje samo kad bi mu PJ dao minutazu kakvu zasluzuje.
meni ne interesuju komentari bilo koga o sinoćnjem nastupu Mirze .. Ameri k'o Ameri, oni će ismijati svakog, bilo da je to LBJ, Kobe, Mirza, ku*ac, palac, itd .. što se tiče komentara susjeda, kao i kod Amera, ni oni me ne zanimaju .. kad Mirza igra dobro, nema pohvala, Mirza podbaci, pljuvanje, ismijavanje, čisti balkanski primitivizam, samo zato jer je "balija" .. čast izuzetcima koji ostave objektivan komentar .. SportKlub me razočarao jer su odmah požurili da to objave .. a nisu objavili kada je Mirza izdominirao Kingse i bio najbolji igrač na meču, ipak je to momak sa ovih prostora .. to im zamjerim .. da ne bude da ja to kao nešto kontra Srbijanaca, isto to važi i kada Đoković osvoji osvoji Grand Slam .. rijetki će čestitati na titulu, jer je Srbin .. ali ovo je balkan i tako je kako je .. sve će se oprostiti, samo uspjeh neće .. ne daj se Mirza, samo treniraj, svakome se desi loša noć .. on najbolja zna koliko može i brzo će se oporaviti i biti onaj pravi .. svi mogu samo da mu podudlaju neku stvar .. kad vi dođete iz Jablanice do NY, onda ćete moći nešto da komentarišite .. Mirza majstore, nacije je uz tebe .. očekujemo nove poene već sljedeću tekmu ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ako odete na netsdaily.com onda cete vidjeti da vecina ljudi tamo podrzava Mirzu.
I mi smo bili previse subjektivni..i pljuvali humpa redzu , bogija..al nema veze , ja mislim da ce se Mirza oporavit od ovog jer je on psihicki dosta jak..samo je pitanje dal ce mu sad PJ davat priliku ikakvu ... VOLIMO TE M.T
Bice bolje
Gledam Mirzu 10 godina,ne sjecam se da je ikada fulao vise od 1 X obruc.
ni Josip im nebi bolje rekao!Citizen-X je napisao/la:onim uhljupima sto pljuju po mirzi nema vas bolan ni u subi dje se djahkad hajvani zavlace znaci ni u ravnini gamadi...
Kao sto kaze ona izreka :"Nije bitno koliko puta padneš, nego koliko puta ustaneš"!
Loš dan ili loša noć ne znače i lošu svakodnevnicu ha ja .. Samo hrabro kraljino naša,zna se se ko je uvijek uz tebe !!
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nedzad Fazlija poslao Mirzi SMS: Ne daj se kralju, znam kako ti je!
p.s. Bice bolje, to je bila samo jedna losa noc...
p.s. Bice bolje, to je bila samo jedna losa noc...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.