Jakih kanala u pm. Više gledam Igman od Nove Sport.
Sve u svemu, Arena se u nekom skorijem periodu neće vraćati na Telemach.
Jakih kanala u pm. Više gledam Igman od Nove Sport.
Znaju nekada staviti dobru tekmu na Novu Sport čisto da sjebu korisnike Moje TV, to rade redovito sa košarkaškom repkom, a i mislim da recimo El Klasiko uvijek stave na taj kanal.
A znas ko ce prenositi EP u nogometu ovo ljeto Nova BH tako da i ovi u M:telu nisu ludi sto su to trazili,ali ovdje nije toliko o novcu vec o politickom ratu u Srbiji izmedu UM i Telekoma Srbije koji ispastaju samo korisniciRaonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:18Znaju nekada staviti dobru tekmu na Novu Sport čisto da sjebu korisnike Moje TV, to rade redovito sa košarkaškom repkom, a i mislim da recimo El Klasiko uvijek stave na taj kanal.
Nova BH je glupost, može je svako hvatati na riblju kost ako mu je toliko stalo.
NovaBH i SK.almir2018 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 16:41A znas ko ce prenositi EP u nogometu ovo ljeto Nova BH tako da i ovi u M:telu nisu ludi sto su to trazili,ali ovdje nije toliko o novcu vec o politickom ratu u Srbiji izmedu UM i Telekoma Srbije koji ispastaju samo korisniciRaonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:18Znaju nekada staviti dobru tekmu na Novu Sport čisto da sjebu korisnike Moje TV, to rade redovito sa košarkaškom repkom, a i mislim da recimo El Klasiko uvijek stave na taj kanal.
Nova BH je glupost, može je svako hvatati na riblju kost ako mu je toliko stalo.
A de mi reci posto vidim da znas mnogo oko ovih prenosa ko bi mogao Italijane prenositi naredne sezone da li zavrsen tender ostaju li na Areni ili?tm01hzne je napisao/la: ↑04 jan 2021, 19:02NovaBH i SK.almir2018 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 16:41A znas ko ce prenositi EP u nogometu ovo ljeto Nova BH tako da i ovi u M:telu nisu ludi sto su to trazili,ali ovdje nije toliko o novcu vec o politickom ratu u Srbiji izmedu UM i Telekoma Srbije koji ispastaju samo korisniciRaonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:18
Znaju nekada staviti dobru tekmu na Novu Sport čisto da sjebu korisnike Moje TV, to rade redovito sa košarkaškom repkom, a i mislim da recimo El Klasiko uvijek stave na taj kanal.
Aha vidjet cemo,a do kada ima SK Engleze?
Što je najjače, to je SAMO nogometni program (izuzev NBA)Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:13Ali ako Arena kompletira CL, EPL, Seriu A, Primeru, NBA... a još i PLBiH, pa to će biti čista perverzija
![]()
BL i L1 slobodno neka budu na SK till the end of the world što se mene tiče...
Ja imam ugovor do jeseni 2022 godine ako izgube Engleze onda cu stvarno morati ici na nekog drugog operatera koji ima Arene
Nije to džaba, ljudi su ojačali programsku šemu sa Špancima, NBA, ex Ju ligama, kupili sav rukomet narednih pet godina, vjerovatno će zadržati i Talijane i Francuze, a na ljeto će ići sigurno svim silama na Engleze, i sve to ostane po istoj cijeni od prije 2 godine kad nisu imali pola ovoga ako ustupite po realnoj cijeni našim korisnicima Novu BH i Novu Sport i oni neće, po meni je ovo skroz korektno od TS i Arene
U čitavoj priči, Arena i TS su oduvijek bili mnogo korektniji od SK i UM...legenda reala je napisao/la: ↑05 jan 2021, 20:28Nije to džaba, ljudi su ojačali programsku šemu sa Špancima, NBA, ex Ju ligama, kupili sav rukomet narednih pet godina, vjerovatno će zadržati i Talijane i Francuze, a na ljeto će ići sigurno svim silama na Engleze, i sve to ostane po istoj cijeni od prije 2 godine kad nisu imali pola ovoga ako ustupite po realnoj cijeni našim korisnicima Novu BH i Novu Sport i oni neće, po meni je ovo skroz korektno od TS i Arene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.