Za prvU komunikaciju Nijaza sa navijacima moze se dati najveca ocjena. Mislim do sada najbolja, mogu komotno reci od 1919! Iskrena i otvorena, sa obje strane.Claus je napisao/la:Otprilike i ja vidim tako situaciju. Vidi, nemam ništa protiv da se preslika situacija iz Dinama i da lik bude naš Zdravko Mamić. Nek uzima pare, nije problem, al' nek dovede Slobodu u vrh i borbu za te yebene trofeje. Ako bude zaslužio, neka ubire plodove svog rada. Eh sad, kad smo kod Dinama, jedino ne bih volio da budu Fukare počnu slijediti primjer BBB-a po pitanju odnosa s predsjednikom. Mada, daleko od toga da su navijači u lošim odnosima s Nijazom.velez_mostar je napisao/la:Moja prognoza je da ce ovaj lik napraviti od Slobode europski klub, da ce se dosta investirati, da ce se marketinski Sloboda dici, ali i da ce on "pokupiti" dobar dio sredstava.
Vjerujem kako su mu misli usmjerene na omladinske pogone, na pravljenje igraca od talenata koji se radjaju u i oko Tuzle, i svakako mislim da su obadvije strane u plusu.
Kad bi imali vise ovakvih primjera, mozda bi nam i liga bila kvalitetnija, ovako dobar dio klubova je pred gasenjem, a dobar dio zivi u zabludi da je kvalitet.
Olimpik Sarajevo
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šta ti znaš ko sam ja, ko tipka za tastaturom isto tako sta ja znam ko si ti !? :ugeek: pola sadasnjih igraca je protiv fuzije sa propalom Slobodom, da se dva kluba nalaze u istoj situaciji pa i ok. ali jedan klub koji je nakon Želje i Širokog najstabilniji i najorganizovaniji klub u državi da se spaja sa propalim i bankrotiranim drugoligašem eh to je vec previse, ljudi kad su potpisivali ugovore tipa Muharemović i Škoro kao jedan od glavnih razloga su Olimpic izabrali zbog blizine kuće da budu bliže svojim porodicama, isto tako i Regoje, uglavnom sve stoji kao sto sam rekao a u to ces se i uvjeriti u narednim danima i sedmicamaProbisvjet je napisao/la:Kao da si razgovarao sa njima. Tako si to dobro rekao.Cisco je napisao/la:Neki ne žele u Tuzlu zbog familije a neki su i protiv fuzije i svega ovoga iz prostog razloga jer nisu ugovore potpisivali sa sadasnjom situacijom, najbolji igraci bi mogli dici zato sidro, mali Duljević bi vrlo lako mogao u Želju, dok su glavni buntovnici bolje receno oni koji žele da postanu višak zbog novonastale situacije Regoje,Salčinović i Škoro.AlemC85 je napisao/la:je li istina da su neki igrači OLIMPICA postali višak, ili je to patka?

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
- Probisvjet
- Kontakt:
@Cisco
Vjerujem da je svakome draze raditi blizu kuce. Mislim da to nije zbog blizine nego zbog novca koji su dobivali od Olimpica tj. Gracica.
Vidjecemo hoce li preci u FK Dobrinju, Pofalicki ili npr. Butmir? I to im je blizu.
Nece, jer svi mi radimo radi novca.
Dobro bi bilo da predju u neki Sarajevski klub koji nudi dobre novce al' postavlja se pitanje ima li zainetresovanih. Nije mrka kapa biti udaljen stotinjak kilometara ako imas dobre uslove i platu. Uslove ce imati bolje na Tusnju, a siguran sam da ni primanja nece biti manja.
Uostalom znaju oni dobro isplatili im se ici ili ne, pod uslovom da imaju kod Gracica mjesto u novom-starom klubu.
Vjerujem da je svakome draze raditi blizu kuce. Mislim da to nije zbog blizine nego zbog novca koji su dobivali od Olimpica tj. Gracica.
Vidjecemo hoce li preci u FK Dobrinju, Pofalicki ili npr. Butmir? I to im je blizu.
Nece, jer svi mi radimo radi novca.
Dobro bi bilo da predju u neki Sarajevski klub koji nudi dobre novce al' postavlja se pitanje ima li zainetresovanih. Nije mrka kapa biti udaljen stotinjak kilometara ako imas dobre uslove i platu. Uslove ce imati bolje na Tusnju, a siguran sam da ni primanja nece biti manja.
Uostalom znaju oni dobro isplatili im se ici ili ne, pod uslovom da imaju kod Gracica mjesto u novom-starom klubu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ova surogat ako se ostvari sto cisto sumnjam (drzava se nece odreci svojih para a i drugim klubovima bi se morali dugovi oprostiti na ovaj ili onaj nacin sto za sobom onda povlaci razno razne firme itd da ne idem dalje, u biti nije to tako lako kako se cini) sve bi moglo na kraju zavrsiti kao Đerzelez Zenica klub koji bi bio ti godinu dvije i puf.
Onako s moje tacke gledista ovo je neka Nijazova patka da ispita teren kako ce drzava reagovat na sve ovo i te zavrzlame oko brisanja dugova, tj nebi me iznenadilo ako ostane hladna na to da na ljeto osvane Sarajevo1946 sto je njegova pritajena zelja vec odavno
Onako s moje tacke gledista ovo je neka Nijazova patka da ispita teren kako ce drzava reagovat na sve ovo i te zavrzlame oko brisanja dugova, tj nebi me iznenadilo ako ostane hladna na to da na ljeto osvane Sarajevo1946 sto je njegova pritajena zelja vec odavno

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mislim da je dobro za Olimpic ova fuzija sa Slobodom, ima ce mnogo bolje uvjete za rad u Tuzli a pritom će imati veliki broj navijaca i lakse izboriti evropu. Samo naprijed!
Ma kad bolje skontaš shvatiš da je Olimpiku svakako bolje da ide u Tuzlu nego da ostaje ovdje. Gore će imati pažnju javnosti tuzlanske, imaće sam jedan portal iza sebe (koliko se čita manje je bitno sada), omađijat će navijače pridobiti ih uza se i to će mu trajati dok traje. Sigurno duže nego što bi opstao u Sarajevu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Olimpic Sarajevo
Ljudi u Sarajevu treba da shvate da za dvije godine skoro da neće biti profesionalnog sporta u Sarajevu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Amateri i na tribinama i u upravamaMancini je napisao/la:Ljudi u Sarajevu treba da shvate da za dvije godine skoro da neće biti profesionalnog sporta u Sarajevu!

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Mancini je napisao/la:Ljudi u Sarajevu treba da shvate da za dvije godine skoro da neće biti profesionalnog sporta u Sarajevu!

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Olimpic Sarajevo
A zašto je glupost intelektualće?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
po cemu ti zakljucujes da nece biti profesionalnog sporta,po gracicu ili????
Aj ha OlimpicovacaMancini je napisao/la:Ljudi u Sarajevu treba da shvate da za dvije godine skoro da neće biti profesionalnog sporta u Sarajevu!

S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
Sport se seli u Tuzlu.zeljo1 je napisao/la:po cemu ti zakljucujes da nece biti profesionalnog sporta,po gracicu ili????

Mi u Sarajevu necemo moc zivjeti bez velicine po imenu Nijad i FK Olimpic.Ocekujte masovne proteste pred kantonalnom vladom,trazice se smjena ministra za sport i kulturu zbog izmjestanja najveceg sportskog kolektiva u kantonu i sire.
Nijaze ostani !!!
1946
Olimpic Sarajevo
Pa da si malo pratio situaciju u sportu u Kantonu Sarajevu zadnjih 5-10 godina skontao bi šta se desilo sa klubovima kao što RK Bosna,KK Bosna,RK Željo,ŽKK Željo,ŽOK Željo,ŽRK Željo,ŽOK Imzit,OK Bosna,da ne nabrajam više a ima sigurno još takvih,ali ti sve gledaš kroz FK Željezničar a ostalo ne postoji za tebe.Svi ovi gore klubovi su se ili ugasili ili jedva preživljaju od danas do sutra.ali ovo je široka tematika a i otišao sam off-topic pa da prekinem malo.
Mancini je napisao/la:Pa da si malo pratio situaciju u sportu u Kantonu Sarajevu zadnjih 5-10 godina skontao bi šta se desilo sa klubovima kao što RK Bosna,KK Bosna,RK Željo,ŽKK Željo,ŽOK Željo,ŽRK Željo,ŽOK Imzit,OK Bosna,da ne nabrajam više a ima sigurno još takvih,ali ti sve gledaš kroz FK Željezničar a ostalo ne postoji za tebe.Svi ovi gore klubovi su se ili ugasili ili jedva preživljaju od danas do sutra.ali ovo je široka tematika a i otišao sam off-topic pa da prekinem malo.

yebo te zelji i gore nabrojani klubovi.Mene zanima samo FK Sarajevo.
1946
Željo je najbitni, "jr sve dok igra Željo ja znam da ima Boga";)Mancini je napisao/la:Pa da si malo pratio situaciju u sportu u Kantonu Sarajevu zadnjih 5-10 godina skontao bi šta se desilo sa klubovima kao što RK Bosna,KK Bosna,RK Željo,ŽKK Željo,ŽOK Željo,ŽRK Željo,ŽOK Imzit,OK Bosna,da ne nabrajam više a ima sigurno još takvih,ali ti sve gledaš kroz FK Željezničar a ostalo ne postoji za tebe.Svi ovi gore klubovi su se ili ugasili ili jedva preživljaju od danas do sutra.ali ovo je široka tematika a i otišao sam off-topic pa da prekinem malo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- gradacac10
- Kontakt:
covjek je u pravu... Kosarka spala na niske grane, rukomet isto, olimpic odlazi, odbojke nema nigdje, samo jos ovo malo fudbala, koji ionako nije kvalitetan.. Propada sport u Sarajevu, isto se desilo i Tuzli..
Olimpic Sarajevo
Meni je jasno koliko je dušmana ovog kluba u ovom gradu i nigdje van grada ali vam poručujem da se idete liječiti što prije nije vam ovo selendra ovo je grad Sarajevo.
Olimpic Sarajevo
Head tebi nije napisano nego onom Zeljo01.
zasto bi mi vama bili dusmani kada svake godine od vas imamo 6 bodovaMancini je napisao/la:Meni je jasno koliko je dušmana ovog kluba u ovom gradu i nigdje van grada ali vam poručujem da se idete liječiti što prije nije vam ovo selendra ovo je grad Sarajevo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.