Jbga, Parma, Palermo i Chievo su opasne kontranapad ekipe. Kad im se otvori, mogu da nalupaju bilo koga u Italiji. To se danas desilo. Steta za onaj Krasicev sut - bio bi to extra zgoditak, da je usla.sarajlija89 je napisao/la:Ma avatar je u cast L'Avvocatu...namjerno sam ga stavio,jer sam se nadao uspjesnoj godini i eventualnoj tituli u njegovu cast....kao s neba da nas gleda ...nekad imam takav osjecaj stvarno al da ne nastavljam dalje![]()
![]()
Istina,Juventusu fali par igraca da bi bio ekipa za najvise domete i to se ne moze preko noci napraviti..al u situaciji gdje nemamo bolje i koristimo postojece kapacitete...nama se desavju ovakve stvari....patetika ili sta vec...al Juve nema srece stvarno....mi ne mozemo ni postojeci igracki kadar iskoristiti zbog svih povreda i gluposti kao danasnja melova sto je.. a da ne pricamo o nekim kvalitenijim igracima..u tome je sva tragedija Juventusa![]()
![]()
tesko mi ovo pada stvarno...na ovakav nacin kad gubimo
I meni je trulo da gledam ovakav Juve. Ipak ste vi veliko ime svetskog fudbala i steta je sto nemate jaci tim.
A sa Dzekom je maximalan promasaj napravljen. To je Agnelli morao da pogura, da bi se realizovalo. Njegov deda bi sigurno potpisao Dzeku. Jbga, ni Agnellijevi nisu sto su nekad bili.