Pa ne znam otkud potreba reći nekom da šuti, pogotovo nekome ko je stariji i da pri tome nije u tom navedenom postu ništa ružno i provokatroski rečeno, jer ono što sam u tom postu odgovorio je na tvoju konstataciju da su Coltsi dobili i da si ti prognozirao to, a mislim da si prognozirao njihov plasman ili pobjedu u SB, što još nije ni blizu, tako da ta pobjeda nad Raidersima kući ne donosi taj SB, a 2 navedena poraza još manje (koji ma kako mala razlika bila su porazi, što i ja kao fan Patsa, koji su 2 tekme izgubili sa još manjom razlikom i od ako ne kvalitetnijih, onda sigurno protivnika u istom rangu)
Ja nemam potrebu tebe zaHebavati za Coltse, jer nisam nikad shvaćao forum kao mjesto nekih provokacija ili nešto slično kao
kad ti ekipi ne ide, da se natovariš nekome na leđa i cijelo vrijeme provociraš, jer to mogu za Liverpool isto raditi, pa ne radim nikad, niti bi radio, isto kao i za Coltse
Neću nikad prešutjeti vrijeđanje u normalnom razgovoru i konverzaciji jer nema potrebe za tim, da dok nekome ne odgovaraju nečiji argumenti, počinje upotreba vrijeđanja kao
argumenta snage što je na ovom forumu česta pojava
Također ja nisam nigdje prognozirao ni pobjedu, kao ni plaman bilo koje ekipe u SB, pa tako ni Patsa, jer uvijek idem sa
one game at a time(jednu po jednu tekmu)
Možda nekad pred kraj reg sezone i dam svoju predikciju (osim onu za Patse

), kad saznamo parove u PO i kad saznamo sa kakvim će bilansom, što se povreda tiče, ući u PO
Nećemo više spamati pdf, nego ima li šanse da napravimo nekakav trade na
Fantasyu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..