Prošli katastrofalni BvB te na guzove preko Monaca i nepostojećeg penala dok za Real skidam kapu zasluženo ste prošli.Protiv Barce šansu su minimalne jedino da Messi propusti finale pa da nešto napravite.L'Avvocato je napisao/la:Pa gdje si Sarma brate. Tako su nas trebali riješiti svi do sada. Reus, Carasco, Bale i Ronaldo .... uvijek ti je ista priča. Svi nas rješavaju veoma lagano, svi lome kičme Chielliniu i društvu. Pa opet Juve dođe u finale.Saurman je napisao/la:Messi će sam riješiti Juventus kao što je riješio i sve bitne utakmice ove sezone.Mogu misliti šta će raditi Chielliniju i društvu.
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne volim ih ni ja, vjerovatno čak i više nego ti. Al đubretari nisu odigrali lošu utakmicu u sezoni i ne bi me iznenadilo da uzmu Barsu. Imaju svoje adute za finale i glad.
embrace the chaos
Ne znam sve je moguće al' napadački trojac Katalonaca će teško držati na distanci 90 min.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nisi tako govorio za Dortmund i Monaco prije tih dvomeča.Saurman je napisao/la:Prošli katastrofalni BvB te na guzove preko Monaca i nepostojećeg penala dok za Real skidam kapu zasluženo ste prošli.Protiv Barce šansu su minimalne jedino da Messi propusti finale pa da nešto napravite.L'Avvocato je napisao/la:Pa gdje si Sarma brate. Tako su nas trebali riješiti svi do sada. Reus, Carasco, Bale i Ronaldo .... uvijek ti je ista priča. Svi nas rješavaju veoma lagano, svi lome kičme Chielliniu i društvu. Pa opet Juve dođe u finale.Saurman je napisao/la:Messi će sam riješiti Juventus kao što je riješio i sve bitne utakmice ove sezone.Mogu misliti šta će raditi Chielliniju i društvu.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Stoji da je Dortmund slabiji tim od nas i da smo imali sreće s Monacom, ali si ti pisao da će Juve ispasti i od takvih ekipa. Ma svega sam se načitao. Od toga da nam se tim raspada i da krademo do toga da nam igraju polovnjaci i da će nas Dortmund, Monaco i Real polupati ko zvečke.Saurman je napisao/la:
Prošli katastrofalni BvB te na guzove preko Monaca i nepostojećeg penala dok za Real skidam kapu zasluženo ste prošli.Protiv Barce šansu su minimalne jedino da Messi propusti finale pa da nešto napravite.
Mi smo zasluženo tu gdje jesmo. Pobijedimo li - odlično, ne pobijedimo li - Barca će biti zasluženo prvak Evrope. As simple as that.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pa Dortmund je igrao sasvim dobro u grupnoj fazi tek od 1/8 su pali a Monaco je nesretno ispao.IlCapitano je napisao/la: Nisi tako govorio za Dortmund i Monaco prije tih dvomeča.
Sjedim na fuka danas sa rođom koji je žestoki Cule, taj će ti ono finale protiv Sampe prvi tim s pika odmah izdiktirati, kao i klupu, i kaže da su šanse 60-40 za Barcu.
Ali je još i dodao da koja god ekipa pobijedi ovakvu Barcu da bi zaslužila da bude prvak.
Biže mnogo teško Juventusu ali oni su navikli patiti... Blaugrana još ove sezone nije igrala protiv takve ekipe, isto tako onakav atomski napad sa malim monstrumom na čelu je svaki mogući izazov koji će odbrana imati, kao i cijeli sistem igre.
Finale je i nek' ''moji'' ostave muda na terenu.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Ali je još i dodao da koja god ekipa pobijedi ovakvu Barcu da bi zaslužila da bude prvak.
Biže mnogo teško Juventusu ali oni su navikli patiti... Blaugrana još ove sezone nije igrala protiv takve ekipe, isto tako onakav atomski napad sa malim monstrumom na čelu je svaki mogući izazov koji će odbrana imati, kao i cijeli sistem igre.
Finale je i nek' ''moji'' ostave muda na terenu.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa, igrali su 4 puta sa Atleticom i svaki put su ih pobjedili. Disciplinovaniju i taktički savršeniju ekipu teško da ćeš pronaći na svijetu. I Juve je to osjetio na svojoj koži.
Po meni su šanse u teoriji 65-35 za Barcu, ali u praksi će to biti 50-50.
Po meni su šanse u teoriji 65-35 za Barcu, ali u praksi će to biti 50-50.
Chopor je zanimljiv, po vecini njih prekucali su Barcu na svakoj poziciji
Ali dobro, volim kad je vatreno i kad se prepucavamo ..

Ali dobro, volim kad je vatreno i kad se prepucavamo ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- bianconeros
- Kontakt:
Ma slabo to sve .. gdje onaj Pep.. to je legenda

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Re: RE: Re: Champions League 2014/15
On jos ne vjeruje da je juve prosao real u polufinalubianconeros je napisao/la:Ma slabo to sve .. gdje onaj Pep.. to je legenda![]()
kad vidim pricu i procentalne prognoze,hoce nesto da mi bude,kaze barca apsolutni favori sa sansom 60 posto
neka ne zamjere navijaci juventusa koje cijenim i postujem, ako cemo u brojkama,sanse su 90-10 u korist barce,i ovo 10 je mozda veliko jer pobjeda juveta bi zaista bila senzacija,ne samo uspjeh, ali i to se dogadja
treba biti objektivan i priznati da je juve odlicna kompaktna ekipa,ali da je razlika u kvalitetu ogromna s tim da je i barca kompaktna,gladna,nabrijana i u najboljoj formi,dok juve to nije
neka ne zamjere navijaci juventusa koje cijenim i postujem, ako cemo u brojkama,sanse su 90-10 u korist barce,i ovo 10 je mozda veliko jer pobjeda juveta bi zaista bila senzacija,ne samo uspjeh, ali i to se dogadja
treba biti objektivan i priznati da je juve odlicna kompaktna ekipa,ali da je razlika u kvalitetu ogromna s tim da je i barca kompaktna,gladna,nabrijana i u najboljoj formi,dok juve to nije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ajde romario bježi ba tamo. Eto te ko Sarma. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romario izuva iz cipela

ja se ne bi usudio staviti 90/10 omjer da igramo protiv Cordobe neku kup utakmicu...a kamoli protiv Juventusa u finalu LP.
mozda grijesimal ja sam takvog dojma,jedva cekam finale da uzivam u majstorijama najveceg ikada i prelijepoj igri cijele ekipe,rezultatski nema straha ni tih 10 posto,sanse cordobe bi bili recimo 0.2 posto sto je manje puno, cijenim juve i mislim da imaju dobrih aduta,al sve kad se sabere mislim da su sanse njihove male,te da je pitanje samo koliko ce utakmica biti lijepa,koliko ce se juve drzati,da li ce presuditi messi ili mozda neymar,kako ce ko odigrati i sl, pobjedui trofej ne dovodim u pitanjelet3 je napisao/la:![]()
![]()
Romario izuva iz cipela![]()
ja se ne bi usudio staviti 90/10 omjer da igramo protiv Cordobe neku kup utakmicu...a kamoli protiv Juventusa u finalu LP.
sjecam,se svojevremeno kad sam unitedu u finalu protiv nas davao 20 posto sansi,mnogibsu to ismijavali, no kad pocne utakmica vidis na terenu da su te razlike ogromne iako je finale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
vrijeme u berlinu bi trebalo biti suho, cca 25 stepeni
sve je potaman za veliku tekmu .... samo da ne bude 2:0 za barcu nakon 15 min
sve je potaman za veliku tekmu .... samo da ne bude 2:0 za barcu nakon 15 min
@Romario dominira sa svojim prognozama. 

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sudbina je da Juventus ove sezone osvoji, vjerovatno na penale, a tu ne pomažu nikakve prognoze Romariju. Samo će se razočarati 
Juventus će biti šampion Evrope...

Juventus će biti šampion Evrope...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.