PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Mene zanima koje su cijene za navijačke tribine u Zenici, Tuzli, Mostaru? Pitam čisto informativno..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Tuzli trenutno 4, mada su frku pravili i kada je bilo 2
znaci vecina momaka koja je tu je socijala.. Bogatune, visu srednju klasu utakmice ne zanimaju. Ali ozbiljno..
Raja koja je po carsiji vecinski nije na utakmicama
Raja koja je po carsiji vecinski nije na utakmicama
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 avg 2015, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
druze mozda slabo ovdje al otidji na baza bez poraza ( boda ) stranicubrile je napisao/la:Imate materijala da nas podjebavate ali slabo mi to nesto koristite yebem ga ja
@ajzea , kod nas je jedan €
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vjeruj mi da placem od smijeha kada god udjem na tu stranicu, a ulazim cestoBadrHari je napisao/la:druze mozda slabo ovdje al otidji na baza bez poraza ( boda ) stranicubrile je napisao/la:Imate materijala da nas podjebavate ali slabo mi to nesto koristite yebem ga ja![]()
@ajzea , kod nas je jedan €
Ali kontam to je jedan lik koji ima neke strasne trenutke inspiracije i on je iznimka. Pa jbt, kao grupa smo u kur.cu zescem, borimo se za opstanak i opet nista
Bit ce Zeljo kur.ac sampion
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Bola odmah provala pala. Koji retardinjobrile je napisao/la:Kako je ofiran solinas sa svoja 4 naloga, kada je tu, sva 4 su aktivna, a sada nema nijednog![]()
![]()
Jeli slucajnost ili nije ne bih da ulazim u to
![]()
Ocajni pokusaji provokacija od strane pitara, mozete vi to i bolje![]()
Imate materijala da nas podjebavate ali slabo mi to nesto koristite yebem ga ja

Zadnja izmjena: Tifoz, dana/u 10 avg 2015, 00:52, ukupno mijenjano 2 puta.
DŽELO ODLAZI
Znaci 16. kolo u sezoni je utakmica za titulu? aha,nisam znao.invincible1921 je napisao/la:Igrali utakmicu za titulu (prvu nakon od hidzre), a mi u trecem kolu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto su ovi iz Mostara toliko ogorceni na nas Tuzlake pa nismo mi prodali utakmicu zadnjeg kola kod kuce ratnim zlocincima 

Ne, vi ste kupili od njih i opet ispalituzlak1987 je napisao/la:Sto su ovi iz Mostara toliko ogorceni na nas Tuzlake pa nismo mi prodali utakmicu zadnjeg kola kod kuce ratnim zlocincima
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sto su ovi iz Mostara toliko ogorceni na nas Tuzlake pa nismo mi prodali utakmicu zadnjeg kola kod kuce ratnim zlocincima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Svake godine ste u onom broju u Gradaccu ?Denvald je napisao/la:Znaci 16. kolo u sezoni je utakmica za titulu? aha,nisam znao.invincible1921 je napisao/la:Igrali utakmicu za titulu (prvu nakon od hidzre), a mi u trecem kolu
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- invincible1921
- Kontakt:
Denvald je napisao/la:Znaci 16. kolo u sezoni je utakmica za titulu? aha,nisam znao.invincible1921 je napisao/la:Igrali utakmicu za titulu (prvu nakon od hidzre), a mi u trecem kolu

=\_1921_/=
Pa pogledaj koliko nas je bilo protiv Travnika i Drine sad u prva dva kola ili se mozda i u prva dva kola odlucuje titula. Inace vise nas bude u Gradaccu nego vas na dalekoj otoci protiv Olimpica.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Ono je slika iz Gradačca a ne Viteza znalac.
Brile,ne.
Brile,ne.
[youtube][/youtube]
Nego ste odigrali ovako.. Tj. niste odigrali.. Centra ljudima prešli niste a koliko znam i koliko me sjećanje služi čak vam je i X odgovarao
Nego ste odigrali ovako.. Tj. niste odigrali.. Centra ljudima prešli niste a koliko znam i koliko me sjećanje služi čak vam je i X odgovarao
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- invincible1921
- Kontakt:
http://pokit.org/get/img/4ec24242b8d5b3 ... 63917c.jpgDenvald je napisao/la:Ono je slika iz Gradačca a ne Viteza znalac.
Brile,ne.
Mislio sam na ovo...
=\_1921_/=
Svi lijepe slike svojih masovnih gostovanja samo fukare markicu na zdravstvenu od jarca

DŽELO ODLAZI
Pogledaj koliko je nas danas bilo pa pogledaj kakvo nam je stanje u grupi pa pogledaj vas kojima cvjetaju ruzeKopLfc je napisao/la:Pa pogledaj koliko nas je bilo protiv Travnika i Drine sad u prva dva kola ili se mozda i u prva dva kola odlucuje titula. Inace vise nas bude u Gradaccu nego vas na dalekoj otoci protiv Olimpica.
Kita ste jedna velika realno
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- tuzlak1987
- Kontakt:

Naprijed Niksic i narodna revolucija uz pomoc SDA
Imam info, naredni trener Veleza Selim Beslagic
Svi na domacu samo mostarci na magare i furaju okoloTifoz je napisao/la:Svi lijepe slike svojih masovnih gostovanja samo fukare markicu na zdravstvenu od jarca![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
realno...pite su za vas zvjezdane staze sa sve obi van kenobijem i ostalom ekipom...a to sto imate problema u grupi je neki alibi..koga boli tuki za tim....prejadna su vam izdanja i broj plus sto vam krimosi teski vode tribinu a to nikad na dobro ne izadjebrile je napisao/la:Pogledaj koliko je nas danas bilo pa pogledaj kakvo nam je stanje u grupi pa pogledaj vas kojima cvjetaju ruzeKopLfc je napisao/la:Pa pogledaj koliko nas je bilo protiv Travnika i Drine sad u prva dva kola ili se mozda i u prva dva kola odlucuje titula. Inace vise nas bude u Gradaccu nego vas na dalekoj otoci protiv Olimpica.
Kita ste jedna velika realno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.