Centre back alternatives for Marquinhos and Mathieu: Hummels (Dortmund), Schar (Basel), Vertonghen (Tottenham), and Fazio (Sevilla). [md]
Ne mozes da vjerujes da su alternative bolje nego glavne mete , nek dovedu Schara i Hummelsa ili Hummelsa i Fazia , kakav Mathieu i 20mil ili Marquinhos i 40mil , radije daj te pare za Hummelsa i 10-15mil za Schara il Fazia i mirni smo nazad. Alba i Adriano ce pokrivati lijevu stranu , ako zaskripi uvijek mozemo Grimalda pozvati da igra .
Na stoperima Hummels i Bartra , na klupi Pique i Schar/Fazio , desno Alves ( izgleda mi da nece taj nigdje

) i Montoya / Cuadrado moze i tu poziciju igrati .
U sredini Busquets/Mascherano , Rakitic/Iniesta/Rafinha/Sergi Roberto i Xavi ako ostane , napad Messi , Neymar,Cuadrado,Suarez,Pedro i Deulofeu.
Kad vidim ovaj napad sve mi izgleda da ce il Pedro letit il ce Cuadrado striktno desnog bocnog igrati .
-------------------Ter Stegen---------------------
Cuadrado---Bartra------Hummels----------Alba-
------------------Mascherano-----------------
-----------Rakitic-------------Iniesta--------------
---------------------Messi-------------------------
---------Suarez-------------Neymar------------
Ne znam za vas , al je meni ovo strava dobro , pogotovo uzevsi u obzir koliko tu razlicitih formacija i taktika Enrique moze igrati sa svim ovim igracima . Moze igrati na posjed , na kontre , cak ce i skok igre biti .
Mascherano na ovom SP pokazuje koliko je korisniji nego Busquets , istina nema onih hladnih driblinga i lijepih poteza , al je defanzivno 5x bolji a u dodavackom smislu ne zaostaje previse za Busquetsom , da ne spomenem da je 10x veci autoritet i borac na terenu nego Busi , meni bez dvojbe bi Masche igrao u prvoj i cak bi mu i kapetansku traku dao .
Samo znam da ne mogu docekati da predsezona podje , da vidimo Rafinhu , Deulofeua ,Adamu i ostale na djelu.
Zamo treba

da se Hummels dovede , drugi stoper i nije toliko bitan kad imas ovu igracinu tu .