Pirlo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Upravo tako.Pogba je napisao/la:S Pirlom necemo daleko.
Dokaz Rome i Tottia vcrs kako u ekipi ne smijes imati igrace koji ne trce, ne smijes imati igraca manje.
Ali nema izvlacenja, ako ne uzmemo Oly, nebitno sto su nezgodni kuci, sto su isamarali Atletico, neka kolektivno idu u neku stvar. Svi.
Nikakav bod nije dovoljan pa da nam opet tako neki zadnji mec sve odlucije.
Morata i Marchisio bi bili pun pogodatak jer onda imas trkacku, takticki i tehnicki jaku ekipu na terenu, ne dajes protivniku referentnu tacku kao sto cemo mi uraditi sa Nandom ili Pirlom.
Ali u Nanda vjerujem dok s Pirlom ne bih poceo. Evra da ne govorim. Ne bih palio stream od huje.
Nadam se da ovo nije tacno. Nekad se zapitam jel ja mislim da vidim nesto dok trener vidi nesto drugo ili i on misli da vidi nesto,tj ko je ovde glup. Vise nego ocito je da su Marchisio i Morata bolji izbor od Nanda i Pirla sa sutrasnji mec gdje cemo morati dobro braniti kontre i igrati u globalu brze i vise trkacki,tako se u LP igra i pobjedjuje.IlCapitano je napisao/la:
Pirlo.
“Morata je kvalitetan igrač, u dobroj je formi i još nisam odlučio hoće li on ili Llorente započeti sutrašnju utakmicu. Za sutrašnju utakmicu znam sedam igrača koji će igrati. Buffon, četiri braniča, Vidal i Tevez.”
Prva asocijacija na ovu sliku mi je bila - ConteIlCapitano je napisao/la:
Pirlo.

Kakav naslov.GdS: "Roma mortificata dal Bayern come la Juve due anni fa: cambia solo il risultato".....
Da. Ma na njega se moze komotno i zaboraviti. Vjerujem da ce klub u januaru traziti zamjenu.gojzerica je napisao/la:jel Barzagli povrijeđen?
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Andrej, Beduin, donCorleone1892, GIBRA, Jarodwest, meepo, muamer_15, NebeskaSila96 i 68 gostiju.