BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ma i ovaj Fokina ne moze hodat
Yebiga, Fokina igrao na onaj gem bez razmisljanja i udarao kako ne bi da nije pred porazom
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jest problem i glave al isto tako Dzumhur da ima servis bio bi stalno top 40 ,jednostavno ovo se zavrsi dobrim servisom a on ga nema . Fokina i svako ko malo bolje reternira odmah moze napasiti pa cak i prvi servis, to je ogroman minus u igri . Ja ne znam u prvih 100 da ima da neko losije servira.
MTO Fokina, vidjelo se da jedva hoda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa to ne znači kad Damir sve zakomplikuje. Meč koji je morao dobiti on će izgubiti samo zbog sebe.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fokina je mrtav
E, ako ovo sada izgubi, onda stvarno...Unofficialpage je napisao/la: ↑24 maj 2026, 14:52Ništa to ne znači kad Damir sve zakomplikuje. Meč koji je morao dobiti on će izgubiti samo zbog sebe.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj se ne krece samo mlati pa sta bude. Mora Dzumhur pronaci igru da ga malo šeta lijevo desno neki slajs nesto izmisliti.
Izgleda se Damir povrijediohm59 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:03E, ako ovo sada izgubi, onda stvarno...Unofficialpage je napisao/la: ↑24 maj 2026, 14:52Ništa to ne znači kad Damir sve zakomplikuje. Meč koji je morao dobiti on će izgubiti samo zbog sebe.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgubit će jer ne zna. Užasan je. Udarci su mu takvi da Fokina stoji na jednom mjestu i mlati samo.hm59 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 15:03E, ako ovo sada izgubi, onda stvarno...Unofficialpage je napisao/la: ↑24 maj 2026, 14:52Ništa to ne znači kad Damir sve zakomplikuje. Meč koji je morao dobiti on će izgubiti samo zbog sebe.![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E i ovo da vidim, covjek stoji u mjestu i pogadja sve zivo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dugo nece imati bolju priliku za 3. kolo, vjerovatno i nikad
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore, valja i ovo znati. Luzer veliki. Cijelu karijeru radi isto, ima dobijen meč i onda se ugasi i lagano izgubi. Danas je izgubio od lika koji hodat ne može, Fokina mlatio i to je to, baš sramotan poraz. Sramotno je prvo što je u peti otišlo a ovo je baš baš ogromna sramota.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sam je izgubio ovaj meč, imao si priliku sve završiti sa svojom servom u četvrom setu i ti dopustiš brejk i na kraju izgubiš.
Ma ne znam sta bi reko, stoji u mjestu a stize dropove lagano. Vidio si zadnji gem kako poče trčat i stizat. Ušo mu je u glavu, čirav set ko ne moze da se kreće i Damir je mislio evo ga. Dugo će ga ovaj poraz proganjat, siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.