FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

domorocki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la domorocki » 10 jun 2011, 16:52

http://banjalukaforum.com/viewtopic.php ... tart=19540

:lol: :lol: :lol:
Einigkeit und Recht und Freiheit

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 10 jun 2011, 16:59

domorocki je napisao/la:Joined: 14. 06. 2003. 17:18

http://banjalukaforum.com/viewtopic.php ... tart=19540

:lol: :lol: :lol:
ma j*** im mater poganu ;)

---------------------------------

sad im lafo fali 16mil eura

pa hajmo mi napraviti stadion od 12.000 za tih 16mil eura :D

jest da je mal, al je zato tehnicar :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 10 jun 2011, 17:32

slika

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 10 jun 2011, 17:44

kako da stavim sliku

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 10 jun 2011, 17:48

trebevic je napisao/la:slika
odakle ti to ?
treba nam jos igraca iz BiH

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 10 jun 2011, 18:45

Realno sa 16 mil moze se napravitit stadion od 23 000 ali da ispunjava uslove Pl da bi imao evropski stadion potrebno ti je mnogo vise para, eh tu usakcu slovenci.U zamjenu za lokaciju oni ce dodati ostali novac koji je potreban za stadion i tako ce ZELJO dobiti najmoderniji stadion oni odlicnu lokaciju za trzni centar koji ce se sa svakom tekmom puniti i raja ce tu trositi pare.
stadion Korona Kielce,kapacitet 15 500,ispunjava sve uslove,kostao 12 miliona eura,u BIH bi kostao i manje

slika
[youtube][/youtube]

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 jun 2011, 18:54

Izgleda Haris Beslija iz Gorazda prelazi u Rudar iz Kaknja od iduce sezone.. Mozda opet zaigra u Premier ligi..

Volio bih da Lazar ode u Borac.. :D Ali kakvi smo mi baksuzi, tamo bi dao 30 golova iduce sezone..

Nadam se da ce Šeha otici za dobre pare..

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 10 jun 2011, 19:00

Pregovara se sa 3 igraca,samo cu reci da je jedan JESE , igrao u olimpicu prosle sezone, pouzdan stoper.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jun 2011, 19:03

ScooTeR je napisao/la:Pregovara se sa 3 igraca,samo cu reci da je jedan JESE , igrao u olimpicu prosle sezone, pouzdan stoper.
Ješe je pouzdan, dobro bi bilo njega dovesti, bez obzira na to hoće li Nyema ići ili produžiti ugovor. Nego, gdje sada igra Vedran ?

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 10 jun 2011, 19:05

ScooTeR je napisao/la:Pregovara se sa 3 igraca,samo cu reci da je jedan JESE , igrao u olimpicu prosle sezone, pouzdan stoper.
Jel to naslov iz San-a?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2011, 19:08

domorocki je napisao/la:
Jel to naslov iz San-a?
Yes

Pazite podnaslova i shvatite samu ozbiljnost svega

Amar Osim ''pi­ki­rao'' Je­šea, Sma­ji­ća i Dža­fi­ća

Osim ni­je za­do­vo­ljan Va­si­li­ćem i Me­ši­ćem, ne ko­ti­ra baš naj­bo­lje ni Bo­gi­če­vić, pa je nu­žno ja­ča­nje za­dnje li­ni­je. S Je­še­om se raz­go­va­ra.

Zar ovaj nije produzio ugovor? a nije zadovoljan sa njim,vrlo su logicni ko i obicno :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 10 jun 2011, 19:11

Buu je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
nidi je napisao/la:mi da imamo 16 miliona eura mi bih napravili stadion bez tržnog centra,zato mi ovi slovenci nisu jasni.
Pa šta ti nije jasno? Da imamo tolike pare pravili bismo stadion bez tržnog, ali pošto nemamo onda će nam oni napraviti stadion sa tržnim na kojem će da vraćaju pare i zarađuju...
pa mi sa tih 16 mil cemo i finansirati stadion oni ce ga samo pravit, a onaj dio sto njima pripada(trzni centar...)oni ce ga finansirat. Prodali bi gai i fino se oparili, a mi ostali bez zemljista i pomocnog terena( ili ce se on pravit negdje u Rajlovac?).
Ma gdje su nam te pare molim te, ako izlobiramo 5 miliona od opštine, grada i kantona možemo se udarat u gu.zicu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jun 2011, 19:18

miky_hz je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
Jel to naslov iz San-a?
Yes

Osim ni­je za­do­vo­ljan Va­si­li­ćem i Me­ši­ćem, ne ko­ti­ra baš naj­bo­lje ni Bo­gi­če­vić, pa je nu­žno ja­ča­nje za­dnje li­ni­je. S Je­še­om se raz­go­va­ra.

Zar ovaj nije produzio ugovor? a nije zadovoljan sa njim,vrlo su logicni ko i obicno :mrgreen:
A Mešić otišao iz Želje, a oni njega spominju :lol:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 jun 2011, 19:19

slika

Pocivaj u miru legendo nasa.
010 ISN'T JUST A CODE

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 10 jun 2011, 19:21

al ima istine bar 30% koliko sam ja upucen ;)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 10 jun 2011, 19:52

Nusmir Fajić u Željezničaru mijenja Lazara Popovića?

Nakon što je miljenik navijača Željezničara, Lazar Popović odbio produžiti ugovor sa plavima, već se špekulira o njegovim mogućim nasljednicima, odnosno pojačanjima za Evropu.

Kako saznajemo, Željezničaru bi se na pripremama za narednu sezonu mogao priključiti, najbolji strijelac Travnika iz prošle sezone i drugi strijelac Premijer lige BiH, sa 13 postignutih golova, Nusmir Fajić.

Međutim, Fajićev dolazak na Grbavicu zavisi od inostranog transfera. Ovaj igrač pregovara sa klubovima iz Poljske, i ukoliko ne ode u inostranstvo, potpisao bi ugovor sa Željezničarom.

Ipak, postavlja se pitanje da li će struka Željezničara imati strpljenja čekati Fajića, jer tim sa Grbavice očekuju evropske utakmice, tako da će biti potrebno što prije oformiti igrački kadar za narednu sezonu.
FEDERER= KLOC

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 10 jun 2011, 19:58

santos je napisao/la:
Realno sa 16 mil moze se napravitit stadion od 23 000 ali da ispunjava uslove Pl da bi imao evropski stadion potrebno ti je mnogo vise para, eh tu usakcu slovenci.U zamjenu za lokaciju oni ce dodati ostali novac koji je potreban za stadion i tako ce ZELJO dobiti najmoderniji stadion oni odlicnu lokaciju za trzni centar koji ce se sa svakom tekmom puniti i raja ce tu trositi pare.
stadion Korona Kielce,kapacitet 15 500,ispunjava sve uslove,kostao 12 miliona eura,u BIH bi kostao i manje

slika
[youtube][/youtube]
ma ne mora znaciti da bi kostao manje jer se i ovdje moraju ispuniti isti uslovi, a i kad dodas jos tih 7 ili 8 hiljada i sam teren na kojojem se nalazi nas stadion, sve to ulazi u cijenu gradnje doce do te njihove cifre , naravno ovo je i dalje idejno rjesenje koje se moze korigovat i prilagodit nasim uslovima.Po meni cijena koju su ponudili slovenci nije nerealna.

ma sve dok se prica i sastaje, nesto muti treba biti optimista

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jun 2011, 20:08

Iker C je napisao/la:Nusmir Fajić u Željezničaru mijenja Lazara Popovića?

Nakon što je miljenik navijača Željezničara, Lazar Popović odbio produžiti ugovor sa plavima, već se špekulira o njegovim mogućim nasljednicima, odnosno pojačanjima za Evropu.

Kako saznajemo, Željezničaru bi se na pripremama za narednu sezonu mogao priključiti, najbolji strijelac Travnika iz prošle sezone i drugi strijelac Premijer lige BiH, sa 13 postignutih golova, Nusmir Fajić.

Međutim, Fajićev dolazak na Grbavicu zavisi od inostranog transfera. Ovaj igrač pregovara sa klubovima iz Poljske, i ukoliko ne ode u inostranstvo, potpisao bi ugovor sa Željezničarom.

Ipak, postavlja se pitanje da li će struka Željezničara imati strpljenja čekati Fajića, jer tim sa Grbavice očekuju evropske utakmice, tako da će biti potrebno što prije oformiti igrački kadar za narednu sezonu.
Nemoj samo Fajića, on je sigurno nešto ala Dudić :lol:

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 10 jun 2011, 20:12

miky_hz je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
Jel to naslov iz San-a?
Yes

na kojeg se džafića misli, da nije onaj mirza iz rudara ili onaj adin iz čelika???

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2011, 20:14

Omar500 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Nusmir Fajić u Željezničaru mijenja Lazara Popovića?

Nemoj samo Fajića, on je sigurno nešto ala Dudić :lol:

Prije da je preslikana zamjena Lazara Popovica,visina u centimetar ista,Lazar malo deblji :P ...a i ovaj je razbijac,samo je ovu sezonu ko davao neke golove,ja sam ga nesto i gledao,letva ko igrac,kako je zabio golove valjda ni on nezna,al ono sto vi kazete trener vam voli ove gorostase a ovaj po tim kriterijama odgovara

Ono realno netreba vam ova investicija :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.