FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Goal.com
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
88 milki je previse :OaS_Roma je napisao/la:DONE DEAL: FC Barcelona have agreed an €88 million fee with Liverpool FC for Luis Suarez
Gotovo je
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Transfer koji im moze ussrati citavu sezonu, definitivno se mnogo kockaju s njim...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
suarez je igracina , ako je 88m kao sto goal javlja onda je previse , pogotovo uzevsi u obzir da nece moci odraditi pripreme za ekipom sto je u 99% slucajeva najvazniji dio sezone ..
[youtube][/youtube]
Za ovu mrcinu od igrača ni 188M nije puno.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemaš niti jednog poštenog štopera u ekipi, a dovode špica za 90 miliona 

Nebitno koliko su ga platili pogotovo kad vidiš da su alternative bile Higuain i Aguero.
Sve naši ljudi.
Don't hate what you don't understand.
spremio je barto kofer sa parama za stopere ,doce mathieu ,sta hocesDonnie Darko je napisao/la:Nemaš niti jednog poštenog štopera u ekipi, a dovode špica za 90 miliona

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina, ne znam na šta sam mislio
Doći će Mathieu, a i Adriano može štopera igrati.

Gdje si vidio ovakvu formaciju srece ti?Romariooo je napisao/la: ................bravo.........
....markinjos...mascerano..pike
................sergio.............
cuardado.......iniesta.....alba
.................messi.........
.......suarez.........neymar...
Pa Vrbanjusa bi ih pobjedila kada bi ovako igrali. Nigdje sredine terena. Mesi, Iniesta, Buskec i Maskerano postavljeni JEDAN IZA DRUGOG.

---------------------Bravo-----------------
----------Markinjos---------Pike---------
---Kvardado----------------------Alba----
------------------Makserano---------------
..........Buskec------------Iniesta--------
---------Mesi----....Suarez-----Nejmar-----
Ovako je Barsa igrala u najboljim danima. Dakle, sa trokutom u sredini. To je Barsin stil.
Mislim da Mesija treba vratiti na staru poziciju. U veznom redu nije toliko potreban. Neka tu caruje Iniesta, pa i Rakitic ako bude igrao. Kada je Mesi tu, samo guse jedan drugog.
Mesi moze razvaliti protivnika na krilu. Posto na njega obicno idu dva protivnicka igraca, moze otvarati prostor u sredinu, za Kvardada na krilu, moze i sam ulaziti u sredini ili probiti krilu. Ima puno mogucnosti.
Barsa se u posljednje 2-3 godine previse zgusla u sredini. Protivnici su to prepoznali i uradili isto. Pustali su Barsine bocne igrace znajuci da ovi nista ne mogu napraviti. Alves i Alba su probili milion puta uz vrlo mali ucinak.
Mesi i Nejmar trebaju razvuci protivnika, a Iniesta i Suarez djelovati kroz sredinu.
PS. Jel ono Pike najbolji stoper na svijetu?

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
pa ne znam sta ti nije jasno druze valencija, ova formacija koju si ti naveo ista je ona o kojoj i ja govorim, a ova moja ofanzivnija je kad se ima lopta i igraci krecu u napad kako sam i jasno napisao,isam ni rekao da se uvijek ovako igra
to je izum pepa guardiole, 4-3-3 prelazi u toku utakmice u 3-5-2 i to je davalo odlicne rezultate, samo moraju se imati igraci za to, tu je bekovima najteze jer non stop se moraju transformisati iz beka u krilo i obratno, a zadnji vezni se tu povlaci i postaje treci stoper
tako po meni treba i sad igrati jer imamat cemo trkacke masine albu i vjerovatno cuardada koji su idealni za toga, a messi ce igrati vjerovatno malo povuceniji u sredini i na lijevoj strani, to je taj njegov siri radijus kretanja
a sto se tice pikea, ne znam otkud ti ideja da sam ja govorio nekad da je najbolji stoper svijeta, to je bio puyol, a pike je jeno vrijeme bio zaista briljantan, njegov pad je poceo otkad puyol ne igra, kako je sam priznao, puydo mu je bio kao tata i nikad mu se nije dao opustit, i pitanje je kako ce pike izgledati u narednim godinama, ima sve predispozicije, samo mora se srediti i uozbiljiti
to je izum pepa guardiole, 4-3-3 prelazi u toku utakmice u 3-5-2 i to je davalo odlicne rezultate, samo moraju se imati igraci za to, tu je bekovima najteze jer non stop se moraju transformisati iz beka u krilo i obratno, a zadnji vezni se tu povlaci i postaje treci stoper
tako po meni treba i sad igrati jer imamat cemo trkacke masine albu i vjerovatno cuardada koji su idealni za toga, a messi ce igrati vjerovatno malo povuceniji u sredini i na lijevoj strani, to je taj njegov siri radijus kretanja
a sto se tice pikea, ne znam otkud ti ideja da sam ja govorio nekad da je najbolji stoper svijeta, to je bio puyol, a pike je jeno vrijeme bio zaista briljantan, njegov pad je poceo otkad puyol ne igra, kako je sam priznao, puydo mu je bio kao tata i nikad mu se nije dao opustit, i pitanje je kako ce pike izgledati u narednim godinama, ima sve predispozicije, samo mora se srediti i uozbiljiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kurchimo se jer možemo. 
Jedva čekam sarmin i pajin ulet na temu.

Jedva čekam sarmin i pajin ulet na temu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Realno, kompletan igrač kakav se rijetko viđa. Čovjek kao fudbaler nema nijedne mane, em može dat gol sa 40 metara em može proć pola ekipa pa zabit golmandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Appeals of Luis Suarez & Uruguay FA rejected by FIFA Appeal Committee.
Cuenca, raskid ugovora. 

Messi,Sule,Neymar na jednoj...C.R.,Bale,i Karim na drugoj....EL Classico će još jednom prešišati sve rekorde gledanosti xd
A.F.C. Bournemouth!
Već odavno pravite greške kao Real Madrid nakon 2002.S obzirom da nemate Peru koji se pobrine da to ne udari klub finansijski mislim da ste u **** 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Midžet, divljak i novopečeni beskičmenjak protiv Svetog trojstva, šta tu ima da se gleda ?rambo16 je napisao/la:Messi,Sule,Neymar na jednoj...C.R.,Bale,i Karim na drugoj....EL Classico će još jednom prešišati sve rekorde gledanosti xd

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dokazala se moc na trzistu, doveo se 3 najbolji igrac Svijeta.
Sad rijesiti odbranu, a siguran sam da ce Enrique upakovati to sjajno na terenu.Pravite formacije bez Luisove najvece zelje ,Raketa ce biti startet 200%.
Sad rijesiti odbranu, a siguran sam da ce Enrique upakovati to sjajno na terenu.Pravite formacije bez Luisove najvece zelje ,Raketa ce biti startet 200%.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.