Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sta imam voajerove amatere vise da gledam? Ovo je sasvim ocekivan rezultat. Pa oni nisu seljadiju iz Bavarske mogli da izbace. Mislim, cemu se nadati vise.
Voajer napolje!
Voajer napolje!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Iz tvojih usta u Bozije usi!frankqqqqq je napisao/la:Na ovakvim porazima bi trebao da uči i to bi mu trebala biti lekcija da se više ne smije zajebavati sa dovođenjem igrača i dovoditi polovnjake, svi sponzorski ugovori su skočili ove sezone, imamo para nek se odriješi kesa i nek se dovedu igrači koji su nam potrebni.
a najgore se bi tek moglo desiti ako osvojimo FA cup,lik će biti uvjeren zbog tog trofeja da mu ne trebaju pojačanja za iduću sezonu
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vezni red Cazorla, Arteta, Rosicky=
Pa Stokeov vezni red bi pruzio 3 puta veci otpor.
KAd skontate samo da je Chelsijev napad njihov najslabiji dio ekipe a onda uporedite sa nasim napadom pa Torres, matori Eto su 2 klase iznad Girouda.
KAd skontate samo da je Chelsijev napad njihov najslabiji dio ekipe a onda uporedite sa nasim napadom pa Torres, matori Eto su 2 klase iznad Girouda.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma mi smo takticki mrtva ekipa..Igramo formaciju sa tromim i sporim krilima koji su sve samo ne prodorni,forsiramo nepokretnog napadaca sa losom realizacijom a dva zadnja igraca u veznom redu nam igraju po prirodi ofanzivni veznjaci koji skupa nemaju 56 kila..
Cazorla ; Obicni strumpf, WBA kalibar
Podoslki ; Njega poslat lagano u Köln on je vise za 2. bundeslige
Giroud; Neka poslusa suprugu definitivno za Lilla i francuske lige
Arteta; Covjek se nespominje bez placa
Sagna; Njemu se isto trebas zahvaliti
rijesiti se gore navedenog pojacati ekipu!!!
Podoslki ; Njega poslat lagano u Köln on je vise za 2. bundeslige
Giroud; Neka poslusa suprugu definitivno za Lilla i francuske lige
Arteta; Covjek se nespominje bez placa
Sagna; Njemu se isto trebas zahvaliti
rijesiti se gore navedenog pojacati ekipu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kad na taktiku i selekciju igraca dodas to da nema 4-5 glavnih igraca sve osim debakla je iznenadjenje jer budimo realni nema ovde izgovora za povrede poraz od 6-0 se ne smije desiti taman falilo 11 igraca ali to se desava jer Wengera svi takticki uniste. Odlicno si to opisao krila beskorisna spora, o trkacima da ne pricamo
(na tim pozicijama mi imao spore i trome igrace) mi u ekipi imamo samo midfieldere, midfielderi na krilima, midfielderi kao DM, jos samo da i stopere igraju midfielderi i to bi bio vrh.
daxo, sve se slazem ovog skarta se moramo rijesiti i u startu cemo biti jaci, klaun Giroud je potrosio svaki kredit ovo je samo protiv Chelsea treci ili cetvrti put da on ima na 0-0 dobru sansu i svaki put je istu promasio i upropastio, jeste li vi vidjeli samo taj sut danas, pa sutnuo je loptu tako sto je nogom zaoro zemlju gdje je lopta stajala e tako je lopta isla prema golu, promasio je lik napola
daxo, sve se slazem ovog skarta se moramo rijesiti i u startu cemo biti jaci, klaun Giroud je potrosio svaki kredit ovo je samo protiv Chelsea treci ili cetvrti put da on ima na 0-0 dobru sansu i svaki put je istu promasio i upropastio, jeste li vi vidjeli samo taj sut danas, pa sutnuo je loptu tako sto je nogom zaoro zemlju gdje je lopta stajala e tako je lopta isla prema golu, promasio je lik napola
- QUARTERBACK
- Kontakt:
daxo je napisao/la: Arteta; Covjek se nespominje bez placa
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta ti znaci napadacka svjetska klasa dovoljno je da pogledas Liverpool prime 3 gola od mrtvog Cardifa ali djaba sve kad ce klasa od napadaca zabiti 3 i asistirati pa ce na kraju njegov tim zabiti 5-6 golova i tako cijelu sezonu.mozete zamisliti da mi primimo od Cardifa tricu kad bi nas napadac to nadoknadio 
Sta se imas vise nadat,vi ste 4 u najjacoj ligi svijeta,to je kao da ste sampioni u svim drugimGreivis je napisao/la:Sta imam voajerove amatere vise da gledam? Ovo je sasvim ocekivan rezultat. Pa oni nisu seljadiju iz Bavarske mogli da izbace. Mislim, cemu se nadati vise.
Voajer napolje!
Nego sljedece godine u Evropa ligu,jer kazu ljudi pokrivaj se onoliko,koliki ti je jorgan
Današnji mec je bio katastrofa i u top 5 je najgorih Arsenala od kako Arsen vodi ekipu. Da se danas pobjedilo moglo bi se razgovarati o tituli ali, Arsenal je danas ostao na minimalnim šansama za osvajanje. Predhodnih 4-5 godina to se redovno dešavalu u decembru ili januaru. Glavni krivac za ovo je medicinski tim Arsenala i oni su godinama najslabija karika Arsenala(slabija su karika čak i od Santosa). Slab roster zbog povreda je Arsenal koštao nekoliko kljucnih bodova, sjetite se one prve utakmice protiv Jedinstva kada igraci jednostavno nisu mogli ostvariti pobjedu. Arsenalu prioritet treba biti novi medicinski tim, prvo to pa tek onda pojacanja.
Arsenal je triput u historiji EPL-a primio 4. gola u 1. poluvremenu. Od ta 3 ove sezone je bilo 2 put.
Prosto nevjerovatno
Prosto nevjerovatno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Najgore je to sto je on danas mogao staviti gnabrya na lijevo ox-a na desno krilo ali ne on forsira ove ublehe tipa podolski koji nemoze meda, rozicki je trebao igrati poziciju cazorle a strumfa na klupu.
Bezobrazni stari trvdoglavi magarac forsira svoje neke nebuloze.
Bezobrazni stari trvdoglavi magarac forsira svoje neke nebuloze.
Da je izveo onaj U19 tim od neki dan koji je karao barselonu, danas bi poderali ove ublehaše koji stokeu ne mogu dati 1 gol, koje timovi za ispadanje poput vile ljuštre redovno, e moj Arsene.
Niti jedan od ovih ne zaslužuje da igra za Arsenal. Sraman je ovo odnos spram kluba. Jbt, ja da primam u derbijima po 5,6,7,8 komada, propao bih u zemlju i grizao sebi mud*, a ovi kao da se ništa nije desilo.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Podolski 12 mil
Arteta 12 mil
Giroud 12 mil,.....36 mil na kloceve za koje Wenger misli da mogu uzeti neki trofej.
Bori se lafo za titulu a prima 17 golova u tri utakmice od konkurenata.Nema trenera na planeti koji ne bi dobio otkaz za ove blamaže ali Wenger je zaštićen ko polarni medvjed.
Wenger misli doveo Ozila i evo titula a treba remont pola ekipe.Još blesani iz uprave imaju obraza davati mu novi ugovor.
Ja fkt ne kontam ove navijače koji ovo trpe evo 9 godina.
Arteta 12 mil
Giroud 12 mil,.....36 mil na kloceve za koje Wenger misli da mogu uzeti neki trofej.
Bori se lafo za titulu a prima 17 golova u tri utakmice od konkurenata.Nema trenera na planeti koji ne bi dobio otkaz za ove blamaže ali Wenger je zaštićen ko polarni medvjed.
Wenger misli doveo Ozila i evo titula a treba remont pola ekipe.Još blesani iz uprave imaju obraza davati mu novi ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Što je najjače 8 kola prije kraja on će imati 4 boda zaostatka za prvim na tabeli sa ovakvim letvama u ekipi.Saurman je napisao/la:Podolski 12 mil
Arteta 12 mil
http://metro.co.uk/2014/03/22/bromley-s ... y-4672954/" onclick="window.open(this.href);return false;
Idealno rešenje za Arsenal je John Obi Mikel. Nije skup a 2 Mikela su bolji od jednog. Uparite njih dvojicu i posle Ozila dobijete još jednog igrača svetske klase. Desnog beka ste već našli, ostaje vam još samo napadač. Naravno, svetska klasa.
I think I'm a pussy one.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.