bez vredzanja decko ,smiri svoje europske maniresretan123 je napisao/la:Nije mi jasno šta se javljaju zenički glodavci kad smo i njima prodali utakmicu???
Volio bi da Čelik ostane u ligi, zbog Bilina Polja , travnjaka i atmosfere, užitak je gledati utakmice Čelik-Široki( izuzev ove zadnje koju smo vam prodali). U srijedu samo treba rasukat pitu i to je sve što Široki ove godine treba uraditi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- MocMahale444
Igrac Sirokog odgurnuo sudiju nakon penala ama ni zuti karton nije dobio
Jeste nam liga jadna bem ti lipu a savez/mafioze sute ko zaliveni.
Jeste nam liga jadna bem ti lipu a savez/mafioze sute ko zaliveni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
narodniheroj
- Kontakt:
Da smo normalna država i da je savez normalan, ujutro bi iz lige bili izbačeni i Široki i Vitez 
Samo su Dinamovi mečevi ofirniji od ovog.
za koga navijas momcino :kafa:muha milanez je napisao/la:Lakrdija od lige, nema napretka dok je ovako, pa makar jos 100 godina prošlo.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
U Srbiji nista bolje, naprotiv. Cijeli region ima isti problem u fudbalu, uzas.SemirSema je napisao/la:Samo su Dinamovi mečevi ofirniji od ovog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Meni je najsmješnije ono guranje sudije s leđa, pa ono je za suspenziju od 15 utakmica, sudija ni žuti da mu da 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
prva nije sigurno, daleko najofirnija jeste.whiteknight je napisao/la:Ja mislim da je ovo 1.put u Premier ligi da je jedna utakmica sumnjiva/naštimana?Sjeca li se neko mozda jos neke???![]()
![]()
Samo sam vas usporedio s glodavcima, kako svi izvirete na površinu i grizete Široki da je prodo utakmicu, a isti scenarij na Bilinu Polju bio.tareizo je napisao/la:bez vredzanja decko ,smiri svoje europske maniresretan123 je napisao/la:Nije mi jasno šta se javljaju zenički glodavci kad smo i njima prodali utakmicu???
Volio bi da Čelik ostane u ligi, zbog Bilina Polja , travnjaka i atmosfere, užitak je gledati utakmice Čelik-Široki( izuzev ove zadnje koju smo vam prodali). U srijedu samo treba rasukat pitu i to je sve što Široki ove godine treba uraditi.
Objektivni ste za poluditi.
i onda se (bar mi na forumu) pitamo zasto su utakmice premiyer lige ovako posjecene
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
ja sam ovo ocekivo da ce Vitez pobijedit al me zanima hocel Jajcu pustit jer time oni Vitez izbacuju oz lige ...Sta je Sirokom bitno ovdje il vitez il Jajce il im svejedno uzet pare os jednih i drugih ,,,nije lahko ni Sirokom mora igrat sa ovim sastavom to bi svako uradio al ovaj stvarno Vitez je prelos ..Imaju oni dvije tekme Mladost kod kuce koji nece pustit i idu Olimpiku a i Jajce ide zadnje kolo Mladosti a svi znamo stta je bilo u Banjaluci pa i tu nema govora o pustanju i tako da je nama mozda dovoljno 3 il 4 boda
- Marsal
- Kontakt:
Ma nije vala ni slično, na Bilinom ste grizli haos. Da ste ponovili igru iz Zenice nema šanse da bi danas izgubili. Ma bruka ba... pomiri se sa tim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vitez ostaje,..Jajce takodje.
To mi da se vi ne opustite previse(zezam se:D )Convicts1988 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Na stadion nije dosao niko, znaju svi da je prodano. A u srijedu ce doci svi da slave kup i ponose se time
E ovo je najjadnije i najžalosnije![]()
Klub i uprava im fuksa žešća, prodaju obraz kluba kako hoće, a ovi klenovi "navijači" to brane još i opravdavaju
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
uporedi ti nekog drugog, a ne nas ja nisam reko da je siroki kriv, kriv je nsbihsretan123 je napisao/la:Samo sam vas usporedio s glodavcima, kako svi izvirete na površinu i grizete Široki da je prodo utakmicu, a isti scenarij na Bilinu Polju bio.tareizo je napisao/la:bez vredzanja decko ,smiri svoje europske maniresretan123 je napisao/la:Nije mi jasno šta se javljaju zenički glodavci kad smo i njima prodali utakmicu???
Objektivni ste za poluditi.
valjda kontas
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Koji je ovo odron od lige ha ha ha, a u savezu sve majmuni sjede. 
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Koji smijeh. Protiv Metalleghea sam mogao i pogledati, igrali su nesto, primili eurogol i jbg. I branio sam ih tad, i sad mislim da je ta utakmica bila uredna, ali ovo danas sam napustio nakon 20 minuta. Lijevi bocni Sirokog se u tih 20 minuta 2-3 puta sklonio. U napadu je cini mi se upravo on pustio cistu loptu obrani Viteza, neki napad po lijevoj strani. Marina je udarao od prve minute, gledao sam koji k* je ovo, zar namjerno zeli crveni, na kraju ga i dobi.
Ako nista, barem ih je svih pet u nizu naguzilo. Nije da se nisu stedili i da nisu mogli dobiti svih pet, samo su se danas malo vise stedili. Vitezu je bolje da sad ispadne na posten nacin, naredne sezone ce proci jos gore, obrukat ce se bezveze i gurnuti klub u trosak. Zao mi Celika koji bi mogao naje*ati zbog Viteza, ali mislim da su za Vitez ovo posljednji bodovi. Cisto sumnjam da ce Mladost i Olimpic biti ovoliko milostivi, pogotovo Olimpic koji ce im vjerojatno utrpati 4-5 komada samo da dokazu koliko su kvalitetniji od njih. I taj Olimpic sam cijelu sezonu smatrao najlosijom ekipom, pored zdravih ociju nisam vidio ovaj Vitez kojem je i u prvoj utakmici Siroki izveo djecu pa uzese samo bod. Danas se ljudi potrudili da pobjede sami sebe, jer drugacije ne bi islo.
Ako nista, barem ih je svih pet u nizu naguzilo. Nije da se nisu stedili i da nisu mogli dobiti svih pet, samo su se danas malo vise stedili. Vitezu je bolje da sad ispadne na posten nacin, naredne sezone ce proci jos gore, obrukat ce se bezveze i gurnuti klub u trosak. Zao mi Celika koji bi mogao naje*ati zbog Viteza, ali mislim da su za Vitez ovo posljednji bodovi. Cisto sumnjam da ce Mladost i Olimpic biti ovoliko milostivi, pogotovo Olimpic koji ce im vjerojatno utrpati 4-5 komada samo da dokazu koliko su kvalitetniji od njih. I taj Olimpic sam cijelu sezonu smatrao najlosijom ekipom, pored zdravih ociju nisam vidio ovaj Vitez kojem je i u prvoj utakmici Siroki izveo djecu pa uzese samo bod. Danas se ljudi potrudili da pobjede sami sebe, jer drugacije ne bi islo.
Jel ono Čabrakadabra fulio prazan gol Viteza? 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Komplet liga smjehurija , pa ovo je smjesno sta je sviro kao penal , zato nam liga i jeste kakva jest
Meni su ovi iz Širokog kraljevi. Neka rade šta hoće kad im se može. Niko ih zaustaviti u tome ne može. Sve se zna a opet pod tepih, ljudi samo koriste ono što im se pruži.
Uzet će kup, zaradit pare od Evrope, izaći u istu, a usput i zaraditi još koju paru od ovih davljenika.
Biti prvi na listi Lige za Opstanak i nije tako loše, mislim da će mnogi klubovi odsad to ganjati.
Uzet će kup, zaradit pare od Evrope, izaći u istu, a usput i zaraditi još koju paru od ovih davljenika.
Biti prvi na listi Lige za Opstanak i nije tako loše, mislim da će mnogi klubovi odsad to ganjati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.