Navodno, sad se pominje i njegov prelazak u New York Red Bullse ima njihovu ponudu, a i T.Henry stari pajdaš ga zove tamo.
Druga ponuda je ona iz Katara o kojoj se vec pisalo, gdje bi trebao zarađivati 8 miliona po sezoni
mislim, ne bi volio da takva jedna istitucija završi karijeru negdje drugo pored Barce - ali jbg njegova odluka koju treba poštovati.
On i Lucho pricaju od prve teravije, neka kaze svoju odluku i to je to.Sa njegovim ostankom ili odlaskom veznom redu ne treba ni jedan igrac.Raketa,Rafa i Masche in.Cesc i vjerovatno Xavi out.Masche ako bude igrao to ce biti DM...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny je napisao/la:Ne treba dovoditi 2 stopera.Treba neku zvjer dovesti ,ne zaliti ni 40-50 miliona i upariti ga sa Bartrom a Pique neka igra Pokera ili prica viceve na klupi..
Desni bek bi trebao doci ali mislim da ce tu misiju obaviti naredne godine, iskreno na trzistu i nema puno dostupnih bekova koji zadovoljavaju Barcine kriterije...
ma ne mozes sa 3 stopera ici u sezonu jer masche ce u vezu,dovest pored tog nekog ekstra stopera jos jednog al skroz jeftinog pa i dzaba da dodje neki dobro je doso
budale imaju musacchia(23 god) pred nosom ,isteko mu ugovor ,0 eura kosta
[youtube][/youtube]
ali ne, dovodi se mathieu starac za 15 miliona
bolje tih 15 miliona iskoristiti i dovesti bas ekstra stopera tipa hummels ,mangala ,benatia
a dovest ovog musacchia dzaba ,a ekstra igrac
ne mogu ih nikako razumiti ,kakvo je to razmisljanje i logika to je cudo nevidjeno
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 10 jul 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Johny je napisao/la:On i Lucho pricaju od prve teravije, neka kaze svoju odluku i to je to.Sa njegovim ostankom ili odlaskom veznom redu ne treba ni jedan igrac.Raketa,Rafa i Masche in.Cesc i vjerovatno Xavi out.Masche ako bude igrao to ce biti DM...
Xavi može i sad biti itekako koristan....ako ništa može igrati kup utakmice ili ulaziti zadnjih pola sata u ligaškim.
Problem je u tome što je Xavi prevelika legenda kluba kojem bi teško palo da grije klupu ovim mladićima tipa Rafinha, Roberto ili novopridošli Rakitić....a s druge strane, Lucho hoce "svježu krv" na terenu, momke gladne uspjeha i trofeja.
Zbog toga se to pitanje mora riješiti što prije. Ako ce Xavi pristati na smanjenu minutažu i klupu - odlicno.
jbg, ne može se prema njemu odnosti kao npr. prema Alexisu ili Cescu, mora mu se ponuditi ostanak u klubu (na bilo koji nacin)....covjek je zaslužio statuu ispred stadiona.
Ja vi volio da ostane Xavi, samo me iritiraju ovi natpisi o njihovom razgovoru vec mjesec dana.Prvenstveno da ostane jer ovi momci mogu dosta toga nauciti od njega
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
sretno alexis u novoj sredini ,bice jedan od boljih igraca engleske premier lige u to ne sumnjam ,njemu ce odgovarati otvorena igra u premiershipu ,imace tu bruku prostora sto mu je u barci falilo
dobre je i pare barca uzela ,taman
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Dosad otišli Cesc, Alexis, Dos Santos i Cuenca...nije loše pocelo najavljeno čišćenje, ali treba potjerati još Songa, Alvesa, Tella i Afellaya.
Valdes i Puyol su vec ranije napustili.
A što se tice Alexisa, u engleskoj ce imati mnogo više slobode na terenu i tamo bi mogao biti među boljim igraciima lige.