Hvala i sretno Alexis!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Sad kad je otišao možemo pisati svašta, ali Soha je bio dingospo covjek i veliki profesionalacDesimaL je napisao/la:Ode Alexis![]()
Hvala mu za sve sto je uradio za ovaj klub.Mislim da je trebao ostati najmanje jos 1 sezonu,gdje bi jos vise pokazao svoj talenat.
Kako je nesto meni tesko gledati ga u drugom dresu![]()
[youtube][/youtube]
Vec drugu godinu zaredom Wenger finansira ekipe koje odvode najbolje igrace ljutih rivalaJohny je napisao/la:Svi sretni.Dobili ste Alexisa i odlazi najbolji igrac Lige.Barca dobija tog najboljeg igraca lige.nedim93 je napisao/la:boli vas, dobili keš na ruke, nikakve rate qurci palci. Dobar posao
Liverpool glaba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bio bi upamćen i kao čovjek koji je titulu donio Barceloni, da ostatak ekipe nije nesposoban.Johny je napisao/la:Sretno Alexisu, veliki je igrac,strasnu radnu etiku ima.Bez mrlje odlazi iz kluba,davao je maximun u svakoj minuti koju je proveo na terenu.Suarez je ipak dimenzija vise od njega i bilo bi mi tuzno gledati ga na klupi.Zaboravit mu necu ono remek djelo Realu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
xaviesta je napisao/la:Hvala momčini. Zalaganja i profesionalizma mu nikad nije falilo, a ne treba zaboraviti ni ono odyebavanje par klubova kako bi došao u Barcu za daleko manje novca.
Siguran sam da ce tvoje simpatije biti naklonjene Barci jer je Suki tvoj miljenik.BigBigBang je napisao/la:Vec drugu godinu zaredom Wenger finansira ekipe koje odvode najbolje igrace ljutih rivalaJohny je napisao/la:Svi sretni.Dobili ste Alexisa i odlazi najbolji igrac Lige.Barca dobija tog najboljeg igraca lige.nedim93 je napisao/la:boli vas, dobili keš na ruke, nikakve rate qurci palci. Dobar posao
Liverpool glaba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Mada do kraja zivota necu prezaliti sto mi omiljeni igrac nije zaigrao u Arsenalu kuknjava kuknjava a tako je blizu bilo...u Spaniji Sule ce da dominira vidjecete kakvi Messiji kakvi Ronaldi...
Jel to znači da si gledao utakmice Liverpoola protekle sezone?BigBigBang je napisao/la:Necu navijati za Barcelonu u Spaniji ali definitivno da cu sada gledati vise njihovih utakmica, masina ce da ponvoo pusti 5-6 tekmi fore ostatku lige a onda slijedi trpanje...
Stani, stani jesi l' to stavio u isti koš Busija sa Alvesom i Piqueom? Čuj Pique i Alves da uvežu 3 dobre tekme.MrHc je napisao/la: meni su fakat smijesni ljudi koji napadaju Piquea, Biskvita, Alvesa i sl.... a ti isti da uvezu 3 dobre tekme kleli bi se u njih.
Pique s vremena na vrijeme odigra dobro i vise nego dobro , a Alves je rupa bez dna , al et , mislili smo ga prodati al niko ga nece ..xaviesta je napisao/la:Stani, stani jesi l' to stavio u isti koš Busija sa Alvesom i Piqueom? Čuj Pique i Alves da uvežu 3 dobre tekme.MrHc je napisao/la: meni su fakat smijesni ljudi koji napadaju Piquea, Biskvita, Alvesa i sl.... a ti isti da uvezu 3 dobre tekme kleli bi se u njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.