BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

NebeskaSila96
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la NebeskaSila96 » 16 jul 2026, 22:17

Bravo za hrvate i Ljiljane tacno se vidi kako se mi i hrvati poštujemo i onda vidiš poslije toga kakve gadosti govore ovo iz Hercegovine.Da nisu pustili Halida nebi Damir ni dobio :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jul 2026, 22:31

Bravo Damire samo nek si ustukao i ove sto na ovu temu dodju upisati samo kad te ide i kad gubis. Nakon evo tvoje pobjede nisu dosli da napisu bravo i kako si ih demanotovao. Samim tim se vidi onda ko je tu mentalni patuljak.

Nego za nekoga ko nikad tenis nije igrao nikad nece znati koliko Damir mora sebe vise davati radi svoje visine, da kojim slucajem ima 10cm vise kao sto ih ima Arnaldi on bi sigurno bio top20 igrac svijeta dosta vremena u svojoj karijieri. Sve ovo sto je napravio je cudo i na tome mu se treba odati priznanje.

Dugo ce vremena proci da mi imamo ovakvog igraca i da na atp touru se u zavrsnicama viori nasa zastav ili kao veceras zapjeva Halid.

Svaka cast za Umag i organizatore.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 jul 2026, 22:38

ronaldo99 je napisao/la:
16 jul 2026, 22:31
Bravo Damire samo nek si ustukao i ove sto na ovu temu dodju upisati samo kad te ide i kad gubis. Nakon evo tvoje pobjede nisu dosli da napisu bravo i kako si ih demanotovao. Samim tim se vidi onda ko je tu mentalni patuljak.

Nego za nekoga ko nikad tenis nije igrao nikad nece znati koliko Damir mora sebe vise davati radi svoje visine, da kojim slucajem ima 10cm vise kao sto ih ima Arnaldi on bi sigurno bio top20 igrac svijeta dosta vremena u svojoj karijieri. Sve ovo sto je napravio je cudo i na tome mu se treba odati priznanje.

Dugo ce vremena proci da mi imamo ovakvog igraca i da na atp touru se u zavrsnicama viori nasa zastav ili kao veceras zapjeva Halid.

:thumbup:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2026, 22:45

Hvala Umagu na podršci za Damira i ljiljane koji su mu digli moral i pogurali ga do pobjede. Umag mu lezi i bio je onaj stari Damir koji se krpio sa Alcarazom lani.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 16 jul 2026, 22:47

Samo neznalice i budale mogu nipodaštavat Damirovu karijeru.

Naš Top5 sportista u historiji. Možda i Top3.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 16 jul 2026, 22:54

LenyYoro15 je napisao/la:
16 jul 2026, 22:47
Samo neznalice i budale mogu nipodaštavat Damirovu karijeru.

Naš Top5 sportista u historiji. Možda i Top3.
Pa covjek je najbolji BH teniser ikada i po titulama/rezultatima i po rankingu - nema tu sta da se doda :)

Kizo886
Kontakt:

Post Postao/la Kizo886 » 16 jul 2026, 22:57

ronaldo99 je napisao/la:

Boga mi ja sam se upisivao i kad ga je išlo i hvalio ga, ali na kraju je većinu tih mečeva izgubio. Ne može me demantovati u jednom meču, ali svakako mi je drago i čestitke na pobjedi. Top meč. Po meni je on teniser koji je po tome kakav skill ima definitivno trebao biti u jednom momentu top 20, tako da i dalje sam mišljenja da mu je glava najveći problem kroz cijelu karijeru. Ali što se tiče svih njegovih rezultata i uspjeha, obzirom i na uslove, kapa dole, dosta dugo i traje.
Nadam se da ide do kraja :bih:

PS: Navijamo sada za Molcana 😁, meč protiv Fokine na RG mi oduzeo 5 godina života

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 16 jul 2026, 22:58

Cestitke Dačo. Uvek sam verovao u tebe. :salut: :yawn:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jul 2026, 23:01

Kizo886 je napisao/la:
16 jul 2026, 22:57
ronaldo99 je napisao/la:

Boga mi ja sam se upisivao i kad ga je išlo i hvalio ga, ali na kraju je većinu tih mečeva izgubio. Ne može me demantovati u jednom meču, ali svakako mi je drago i čestitke na pobjedi. Top meč. Po meni je on teniser koji je po tome kakav skill ima definitivno trebao biti u jednom momentu top 20, tako da i dalje sam mišljenja da mu je glava najveći problem kroz cijelu karijeru. Ali što se tiče svih njegovih rezultata i uspjeha, obzirom i na uslove, kapa dole, dosta dugo i traje.
Nadam se da ide do kraja :bih:

PS: Navijamo sada za Molcana 😁, meč protiv Fokine na RG mi oduzeo 5 godina života
Ma vise bi volio Fokinu ,taman revans za RG.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2026, 23:15

Zadnje 2 godine u SF jačih turnira dodje ispuhan totalno, kao uostalom i prošle godine u Umagu, daBogda da bi i nekog forumaša dobio sutra nakon ovih 4h igre danas. Šteta što nije završio meč u 2 seta.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jul 2026, 23:24

Izgleda da ce ovo Molcan rutinirati. Ne bi bilo lose da mec malo se oduzi pa da i jedan od njih dva bude u istim uslovima oporavka kao Damir. Ok igrace oni sutra drugi mec 1/2 ali opet kratak period za oporavak nakon 4 sata igre i to bas dobre igre i dobrog tenisa.

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 16 jul 2026, 23:41

ronaldo99 je napisao/la:
16 jul 2026, 23:24
Izgleda da ce ovo Molcan rutinirati. Ne bi bilo lose da mec malo se oduzi pa da i jedan od njih dva bude u istim uslovima oporavka kao Damir. Ok igrace oni sutra drugi mec 1/2 ali opet kratak period za oporavak nakon 4 sata igre i to bas dobre igre i dobrog tenisa.
I to Molčan prošle godine ispao iz top 600.Imao kilu na želucu.I evo za godinu dana vratio se u top 100.

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: shminka i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []