U cemu je problem,vidis koliko ga volim ne zelim da vise sjedi na klupi i protivim se dovodjenju navasaGameFKS je napisao/la:Idiot ? Svaka ti čast , **** ti to svoje "navijanje" za Real.suhi je napisao/la:Koji ce nam klinac navas,da onaj idiot opet pravi pobune u svlacionici,daj kakvog jesusa iz castille da sjedi na klupi i gotovo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- OfficialAgent
- Kontakt:
takva je vecinaGameFKS je napisao/la:Idiot ? Svaka ti čast , **** ti to svoje "navijanje" za Real.suhi je napisao/la:Koji ce nam klinac navas,da onaj idiot opet pravi pobune u svlacionici,daj kakvog jesusa iz castille da sjedi na klupi i gotovo
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Naravno da nije. Takvi se najviše ističu, u tom je razlika.OfficialAgent je napisao/la:takva je vecinaGameFKS je napisao/la:Idiot ? Svaka ti čast , **** ti to svoje "navijanje" za Real.suhi je napisao/la:Koji ce nam klinac navas,da onaj idiot opet pravi pobune u svlacionici,daj kakvog jesusa iz castille da sjedi na klupi i gotovo
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Posao 99% završen, cijena 30 mil.EmirSioux89 je napisao/la:Jel Kross zavrsena prica?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OfficialAgent
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Posao 99% završen, cijena 30 mil.EmirSioux89 je napisao/la:Jel Kross zavrsena prica?
100%
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Gdje pise to za Navasa
nemojte mi samo Zara i Maki portale.
15 mill.Saurman je napisao/la:Posao 99% završen, cijena 30 mil.EmirSioux89 je napisao/la:Jel Kross zavrsena prica?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Priznaj da je tvojih barem 40ksuhi je napisao/la:http://www.marca.com/debate/2014/07/151 ... 51335.html
E moj ikere ,na niske grane si pao
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Glasao za Ikera, naravno. Ne sumnjam da smo svi to uradili. 
http://www.marca.com/2014/07/16/futbol/ ... 87415.html" onclick="window.open(this.href);return false;MB7 je napisao/la:Gdje pise to za Navasanemojte mi samo Zara i Maki portale.
Kawhi je napisao/la:Priznaj da je tvojih barem 40ksuhi je napisao/la:http://www.marca.com/debate/2014/07/151 ... 51335.html
E moj ikere ,na niske grane si pao
Ja sam za kapitena naravno
Također dao glas Ikeru, ako već Diego odlazi. Dva najbolja golmana Primere.
I ja sam za Ikera , kad vec svi lazemo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mogao bi nam se i raul vratiti ,ima sad ovih slobodnih mjesta za direktore .
Lobi Kostarike.Cap17an je napisao/la:http://www.marca.com/2014/07/16/futbol/ ... 87415.html" onclick="window.open(this.href);return false;MB7 je napisao/la:Gdje pise to za Navasanemojte mi samo Zara i Maki portale.
Hem ovi zive rade u Spaniji.
Predstavljanje krosa sutra u 17:00
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Iker navodno želi napustiti Real, a Diego ostati. Klub s treće strane želi suprotno njihovim željama.
- tyler durden
- Kontakt:
Kroos danas potpisuje i prezentaciaj je valjda u 17 sati.
A AS pise da je James kaparisan
A AS pise da je James kaparisan
DOBRODOSAO,WELCOME,WILLKOMMEN,BIENVENIDOS

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.