Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Mirza legenda. J**+ mi se za Amerima i Srbima i sta oni imaju reci
Navijači New Jerseyja su patetičniji od navijača scuma, posebno od kako su se preselili u Brooklyn, dao Bog da se vrate u New Jersey gdje i pripadaju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
svejedno77
- Kontakt:
http://cdn.lastangryfan.com/wp-content/ ... jpg?adb689" onclick="window.open(this.href);return false;
ma iskljucili grijanje ovi u Detroitu krajem 3 znali da ce Mirza uc zato je stalno puho u ruke (sake) da se ugrije evo slike na linku kao dokaz
ma iskljucili grijanje ovi u Detroitu krajem 3 znali da ce Mirza uc zato je stalno puho u ruke (sake) da se ugrije evo slike na linku kao dokaz
Sad sam pročitao postove i ugledao ove kretene što su se smješkali, a nikad košarke u životu nisu igrali. Šta očekivati kada sjediš cijelu tekmu i onda uđeš totalno nezagrijan, znam kakav je osjećaj jer igram košarku dugo vremena, a imao sam takvih trenutaka. Mirza je pod velikom lupom otkako je došao, a posebno će biti u narednih par tekmi ako ga bude u rosteru jer je moguće da će kloc Carlesimo izbaciti Mirzu iz rostera, a to ga može pogoditi samo još jače. Sad mu treba podrška, ali to je naš kralj i vjerujem da će se održati mentalno. Baš sad treba da se dokaže i da svima hebe mater, posebno ovima što su poletili da kritikuju kada je fulao, a gdje su bili kada je rešetao ? Nisu nigdje, to ih nije zanimalo, puu.
Uglavnom, ni sekunde ne sumnjam da će naš ponos vratiti još jači, samo nek trenira jako i nek se ne predaje, a rezultati će doći na svoje kada dobije punu podršku igrača i trenera.
Uglavnom, ni sekunde ne sumnjam da će naš ponos vratiti još jači, samo nek trenira jako i nek se ne predaje, a rezultati će doći na svoje kada dobije punu podršku igrača i trenera.
Benop je napisao/la:Sad sam pročitao postove i ugledao ove kretene što su se smješkali, a nikad košarke u životu nisu igrali. Šta očekivati kada sjediš cijelu tekmu i onda uđeš totalno nezagrijan, znam kakav je osjećaj jer igram košarku dugo vremena, a imao sam takvih trenutaka. Mirza je pod velikom lupom otkako je došao, a posebno će biti u narednih par tekmi ako ga bude u rosteru jer je moguće da će kloc Carlesimo izbaciti Mirzu iz rostera, a to ga može pogoditi samo još jače. Sad mu treba podrška, ali to je naš kralj i vjerujem da će se održati mentalno. Baš sad treba da se dokaže i da svima hebe mater, posebno ovima što su poletili da kritikuju kada je fulao, a gdje su bili kada je rešetao ? Nisu nigdje, to ih nije zanimalo, puu.
Boldirano ne bih trebao biti razlog za jednog iskunog igraca
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 08 feb 2013, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
KorisnickoIme
- Kontakt:
neki portali poletjeli da objave, komentari nisu nesto posebo, vecina je moze se svakome desiti, rijetki podjebavaju, osim naravno srba i nas samih
-
svejedno77
- Kontakt:
reko deron williams novinaru da bi Mirza mogao bez problema mogao pobjedit takmicenje u sutanju trica
-
jasko_juve
- Kontakt:
Prosto prošireno nemoguća rečenica.svejedno77 je napisao/la:reko deron williams novinaru da bi Mirza mogao bez problema mogao pobjedit takmicenje u sutanju trica
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A sta si ti htio reci sa svojom recenicom? I, zasto ne bi mogao pobijediti u tricama?jasko_juve je napisao/la:Prosto prošireno nemoguća rečenica.
- samir_tm87
- Kontakt:
samson je napisao/la:A sta si ti htio reci sa svojom recenicom? I, zasto ne bi mogao pobijediti u tricama?jasko_juve je napisao/la:Prosto prošireno nemoguća rečenica.
vjerovatno da prvo procitas sta napises pa onda postas..
-
svejedno77
- Kontakt:
na poslu sam usputno pisem a ko ima vremena da analizira stilske i gramaticke greske bujrum to je izjava Derona i bilo je jos igraca koji su rekli da nekad ne fuli Sut na citavom treningu
- skyisthelimit
Kad je to rekao, jel nakon ovih airballova ili nekad davno ranije. Ako je sada onda svaka mu cast
15.10 - 15.06 ...
Nema škole sutra, može se gledat Mirza večeras, napokon. 
Samo da dobije večeras priliku, imam osjećaj da će izdominirat.
Samo da dobije večeras priliku, imam osjećaj da će izdominirat.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- storm_raider
- Kontakt:
Ih kakva je zakucavanja Jordan fulao, neka i Mirza baci pokoji airball. Bacao je i u reprezentaciji i u Caji, pa znamo kakav je opet igrac. Opusteno, on samo moze biti bolji, svima se desi ovakav dan.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mene strah da veceras ne bude INACTIVE ... budala je onaj P.J .. sta mislite ?
nema šanse .. al' postoji šansa da ne dobije ili da dobije malu minutažu .. kako god, ja se nadam da će igati večeras 10-ak minuta ..mirzatele je napisao/la:Mene strah da veceras ne bude INACTIVE ... budala je onaj P.J .. sta mislite ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Večeras će se vidjeti da li je P.J. ikakav stručnjak ?!
Poslije onih promašaja, treba mu pružiti priliku da vrati samopouzdanje, a ne da ga zakuje za klupu.
Očekujem, iako je sa P.J. sve moguće da mu da 5-10 minuta.
Poslije onih promašaja, treba mu pružiti priliku da vrati samopouzdanje, a ne da ga zakuje za klupu.
Očekujem, iako je sa P.J. sve moguće da mu da 5-10 minuta.
bit ce veceras opet M.T - THREE
ako Bog da
ako Bog da
Koliko ima utakmica do play-offa?
Bademluk je napisao/la:Koliko ima utakmica do play-offa?
puno
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, newton_heath_lyr, OnoNa i 15 gostiju.