Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ma jok,pricamo u kulinarskim vjestinama i specijalitetima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Stol za 4harishp je napisao/la:Ma jok,pricamo u kulinarskim vjestinama i specijalitetima.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
heehehMegamon je napisao/la:Stol za 4harishp je napisao/la:Ma jok,pricamo u kulinarskim vjestinama i specijalitetima.
1947!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Subjektivnost ti je taman u tom rangu.
Kad' nam jedna Albanija očita bukvicu, Francuska nikad lošija nam na Koševu da 2 gola, Slovačka da 2 gola sa 60% svoje snage. BIH u ovaj meč ušla kao da je od krucijalnog značaja ( doduše tako je Pape i pristupio ovom meču ). E moj Pape, bodovi i igra se pokazuje u kvalifikacijonim utakmicama kada sve ekipe zapinju a ne u prijateljskim utakmicama gdje jedan Hamšik koji je nosilac igre Slovačke uđe na poluvremenu.
Kad' nam jedna Albanija očita bukvicu, Francuska nikad lošija nam na Koševu da 2 gola, Slovačka da 2 gola sa 60% svoje snage. BIH u ovaj meč ušla kao da je od krucijalnog značaja ( doduše tako je Pape i pristupio ovom meču ). E moj Pape, bodovi i igra se pokazuje u kvalifikacijonim utakmicama kada sve ekipe zapinju a ne u prijateljskim utakmicama gdje jedan Hamšik koji je nosilac igre Slovačke uđe na poluvremenu.
Istog sam misljenja sto se tice Susica = Nezna!!! Ja sam 100% siguran da on bas uopste nije isplanirao ni 10% ovo sto se desilo..To je slucaj, i veliko zalaganje igraca...
A ko se neslaze, neka komentarise sta hoce...
BLUE NATION.
- Principatus
- Kontakt:
Neznam nije bilo kod Bwina, bar nisam zapazio. Koliko si novca na hattrick Hamsika postavio?Cartman je napisao/la:
Kolika je kvota na hattrick Hamsika?
Ja nesto sice na nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A sad spektakl......ako ga bude.Principatus je napisao/la:Neznam nije bilo kod Bwina, bar nisam zapazio. Koliko si novca na hattrick Hamsika postavio?Cartman je napisao/la:
Kolika je kvota na hattrick Hamsika?
Ja nesto sice na nas.
Kvota da će biti 4.5, da neće 1.3.
Vom Jäger zum Gejagten
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Gdje je Cartman 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Principatus
- Kontakt:
Ja sad cekam samo na Elf i Spaniju.
U Svedskoj se upravo igra hokej na ledu.
U Svedskoj se upravo igra hokej na ledu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Megamon
- Kontakt:
Otis'o da se vratiLos_Blanos2 je napisao/la:Gdje je Cartman
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nevjerovatno je kako su neki majstori sve popljuvatOTNYS_YNWA je napisao/la:Subjektivnost ti je taman u tom rangu.
pusite se sad, pape rulez
Pape dozivotni selektor
pljuvaci mozete ga famflat
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma najjači smo sad ! Dajte Španiju da se igramo. 
Jaydoo82 je napisao/la:Istog sam misljenja sto se tice Susica = Nezna!!! Ja sam 100% siguran da on bas uopste nije isplanirao ni 10% ovo sto se desilo..To je slucaj, i veliko zalaganje igraca...
znaci kad gubimo pape kriv kad pobjedjujemo on nema veze sa tim?djecko malo si konfuzan probaj napisat to na papir pa iscitavat jedno dva sata
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
svaka cast, potpisnick je napisao/la:Jaydoo82 je napisao/la:Istog sam misljenja sto se tice Susica = Nezna!!! Ja sam 100% siguran da on bas uopste nije isplanirao ni 10% ovo sto se desilo..To je slucaj, i veliko zalaganje igraca...
znaci kad gubimo pape kriv kad pobjedjujemo on nema veze sa tim?djecko malo si konfuzan probaj napisat to na papir pa iscitavat jedno dva sata
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
englezi - francuzi 0:1 za sada
koja sramota za engleze.
cuj francuzi vode, cuj Benzema im dao go....
koja sramota za engleze.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 17 nov 2010, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
e jesam li vam rekao kolko mi je drago sto smo ove razvalili 
Još ovo prijateljska utakmica, znači da su Francuzi davali još više od sebe u kvalifikacionoj utakmici protiv nas.calcio je napisao/la:englezi - francuzi 0:1 za sada
koja sramota za engleze.cuj francuzi vode, cuj Benzema im dao go....
A neki bi našem selektoru već poslije Francuza dali otkaz.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne samo što vode, nego igraju k'o 1998.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ako jos nisu opucali po golu, onda naravno da je sramota.calcio je napisao/la:englezi - francuzi 0:1 za sada
koja sramota za engleze.cuj francuzi vode, cuj Benzema im dao go....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.