FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Danas u 16 sati snimak utakmice na TV Lukavac (kablovski sistem BHB i Moja TV BH Telecom)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
super.hvala za obavještenje.možemo pogledat snimak i sagledat kolko su tačna vidjenja sa tribina.i koliko ko ispravno komentariše.Zoom088 je napisao/la:Danas u 16 sati snimak utakmice na TV Lukavac (kablovski sistem BHB i Moja TV BH Telecom)
Inače BIH je poznata zemlja sa najviše trenera i selektora pa da i ja kažem par riječi jer sam gledao utakmicu.Da Džindas nije postavio onu taktiku sa zadnja dva vezna Rudar bih lagano dao još dva gola.Terzić ima figuru i jak je ali prespor za štopera. Sućeska i Čehajić nisu pojačanja jer mislim da vi imate svoje djece koja mogu odigrati požrtvovanije i bolje.Protiv Podgrmeča ako odigrate taktički isto u najmanju ruku donosite 1 bod a što da ne i sva tri.X protiv Rudara nije tragedija.POZZprimadona je napisao/la:ne napisa da raja džindi zamjera defanzivnu taktiku .4 odbrambena i 2 defanzivna vezna na 25 metara od svog gola.krilo desno krilo lijevo , napadač i samo kuduz na sredini od šesnesterca do šesnesterca . i momak je istrčao dobro.prva prilika je njegov centaršut sa desnog kornera mujić dobro šuta glavom.zatim je kuduz uspio zatvorit na lijevom boku mujagića . uklizao je . gdje su trebali biti sućeska i terzić da zatvore mujagića.
zamjera mu se i izmjene .umjesto da ubaci junuzovića ili nekog drugog napadača i ide da pobijedi on ubacuje još dva defanzivca beka i gogića kao zadnjeg veznog.
vide ljudi sa tribina a valjda se i razumiju u loptanje.
džindi predvidjaju nogu u 4 kolu.
ma ja sam samo napisao ono što raja priča.BLUTUD je napisao/la:Inače BIH je poznata zemlja sa najviše trenera i selektora pa da i ja kažem par riječi jer sam gledao utakmicu.Da Džindas nije postavio onu taktiku sa zadnja dva vezna Rudar bih lagano dao još dva gola.Terzić ima figuru i jak je ali prespor za štopera. Sućeska i Čehajić nisu pojačanja jer mislim da vi imate svoje djece koja mogu odigrati požrtvovanije i bolje.Protiv Podgrmeča ako odigrate taktički isto u najmanju ruku donosite 1 bod a što da ne i sva tri.X protiv Rudara nije tragedija.POZZprimadona je napisao/la:ne napisa da raja džindi zamjera defanzivnu taktiku .4 odbrambena i 2 defanzivna vezna na 25 metara od svog gola.krilo desno krilo lijevo , napadač i samo kuduz na sredini od šesnesterca do šesnesterca . i momak je istrčao dobro.prva prilika je njegov centaršut sa desnog kornera mujić dobro šuta glavom.zatim je kuduz uspio zatvorit na lijevom boku mujagića . uklizao je . gdje su trebali biti sućeska i terzić da zatvore mujagića.
zamjera mu se i izmjene .umjesto da ubaci junuzovića ili nekog drugog napadača i ide da pobijedi on ubacuje još dva defanzivca beka i gogića kao zadnjeg veznog.
vide ljudi sa tribina a valjda se i razumiju u loptanje.
džindi predvidjaju nogu u 4 kolu.
drago mi je kad neko neutralan napiše mišljenje sa kojim se slažem i ja i većina onih koji su gledali.
sućeska i čehajić kako kažeš nisu pojačanja. a terzić je baš takav kako si napisao , bio u 2 poluvremenu.
utakmica loša. bezidejna , rastrgana .puno grešaka u dodavanju. lopta u zraku , skok igra , nabijanje naprijed napamet.niko za izdvojit iz sivila.
sad smo ja i 2 jarana gledali snimak.
oni glavni igrači. jusufović skino glavom što je trebao.jahić nekoliko faulova , nekoliko dobrih kratkih dodavanja i nekoliko loših dugi lopti. džanić dva izblokirana suta kad je ušao. nije se vidio u 2 poluvremenu.nekoliko pogrešnih dodavanja.
čehajić puno lopti na lijevom krilu i samo 2 dobra centaršuta u prvom poluvremenu.faul u napadu za žuti karton. mujagić dosta lopti , izveo puno auta , kornera , izvodio prekide ,korneri na prvu lako izbijani , sve dobro je korner za gol mujiću. sućeska jedan prolaz kroz 2-3 igrača i ostalo greške.todorović nabacio u 2 poluvremenu za mujića koji loše prima na prsa . napraviuo faul za žuti karton.
kuduzović slobodan udarac jako i preko gola kao i giga nekada.uz onaj prvi centaršut mujiću. širanović donekle dobar prvo poluvrijeme , u drugom se nije vidio.mujić pokušavao , imao 3-4 dobre lopte glavom , dao gol.
jaganjac loš cijelo vrijeme , nekoliko pokušaja centaršuta , slabo, par faulova na njemu.
s l a b o .
valjda se poprave .
koliko je SIOUXA bilo sad na ovoj tekmi protiv Rudara ??? Dali ste i dalje medju TOP 5 na balkanu ili ...
RUDARSKA2 je napisao/la:koliko je SIOUXA bilo sad na ovoj tekmi protiv Rudara ??? Dali ste i dalje medju TOP 5 na balkanu ili ...

-
- Kontakt:
na polusezoni prošlog prvenstva sam pisao o lošoj ekipi i igri radničkog .o teškom rasporedu.neki su me napadali.
na kraju smo sretno ostali u ligi.
evo da opet iznesem neke stvari.a nisam dugo pisao.
promašaj je postavljanje džinde za trenera.prva opcija je trebao biti povratnik maršalek . ali preko noći su džindu promovisali. ko je on dosta je pročitati šta se sve komentarisalo o njemu
dobra stvar gol igrač mujić.
loša stvar opet nema nikakve igre.ne mogu igrači da sastave 3 dodavanja.većina naših veznih igrača su destruktivci , mogu trčat , mogu presijecat igru.ali organizovat ne mogu .to nezna ni jahić, ni sućeska , ni gogić, ni džanić. a to su nam glavni igrači.mogu biti vodonoše nekom pametnom.
greška uprave je što nije dovela nekog igrača koji ima potez , koji zna napraviti viška driblingom , i koji može pogoditi svog igrača dodavanjem dužim od 5 metara. trenutno niko to ne može da izvede.
imamo centarfora koji rastura u skoku .a imao je 4 upotrebljive lopte. jaganjac , čehajić , mujagić su centaršutevima gadjali uglavnom po zemlji , i tako da pogode protivničkog igrača u glavu . a ne svog.
pročitao sam komentar i za vojvodića .mogući povratak.
čisto sumnjam.jer zna on da opet nema ekipe za neki dobar rezultat.
vidim opet da se naši talenti bacaju u drugi plan.
halilagića nije bilo. kuduz zamijenjen rano. u ovoj ekipi oni moraju igrati.talentovaniji su od pojačanja.
al ništa me ne čudi.jer ovde je praksa shvatanje da su stranci obavezno bolji.
i na kraju pitanje.dok su trenirali 2 puta dnevno.da li je istina da su strance vodili na ručak a lokalne igrače nisu.
to sam čuo pa me zanima jel istina .ako jeste koliko su na takvim ručkovima uštedjeli.
na kraju smo sretno ostali u ligi.
evo da opet iznesem neke stvari.a nisam dugo pisao.
promašaj je postavljanje džinde za trenera.prva opcija je trebao biti povratnik maršalek . ali preko noći su džindu promovisali. ko je on dosta je pročitati šta se sve komentarisalo o njemu
dobra stvar gol igrač mujić.
loša stvar opet nema nikakve igre.ne mogu igrači da sastave 3 dodavanja.većina naših veznih igrača su destruktivci , mogu trčat , mogu presijecat igru.ali organizovat ne mogu .to nezna ni jahić, ni sućeska , ni gogić, ni džanić. a to su nam glavni igrači.mogu biti vodonoše nekom pametnom.
greška uprave je što nije dovela nekog igrača koji ima potez , koji zna napraviti viška driblingom , i koji može pogoditi svog igrača dodavanjem dužim od 5 metara. trenutno niko to ne može da izvede.
imamo centarfora koji rastura u skoku .a imao je 4 upotrebljive lopte. jaganjac , čehajić , mujagić su centaršutevima gadjali uglavnom po zemlji , i tako da pogode protivničkog igrača u glavu . a ne svog.
pročitao sam komentar i za vojvodića .mogući povratak.
čisto sumnjam.jer zna on da opet nema ekipe za neki dobar rezultat.
vidim opet da se naši talenti bacaju u drugi plan.
halilagića nije bilo. kuduz zamijenjen rano. u ovoj ekipi oni moraju igrati.talentovaniji su od pojačanja.
al ništa me ne čudi.jer ovde je praksa shvatanje da su stranci obavezno bolji.
i na kraju pitanje.dok su trenirali 2 puta dnevno.da li je istina da su strance vodili na ručak a lokalne igrače nisu.
to sam čuo pa me zanima jel istina .ako jeste koliko su na takvim ručkovima uštedjeli.
Sovo,
De ziv bio jednom procitaj nesto ili se raspitaj.
Ne bih da komentarisem veci dio tvog komentara, samo ovaj zadnji dio za Halilagića i Kuduzovića.
Napisao sam ranije zbog čega jednog nije bilo u timu, a zbog čega je drugi igrao 30ak minuta. Ni ja nisam u klubu, ali se raspitam prije nego što raspalim po nekome ili nečemu.
I kad već pitaš, prava adresa za ručak "strancima" je na stadionu Jošik a ne ovdje. Hajd raspitaj se pa nam se javi...jednom s provjerenim i tačnim informacijama, za razliku.
De ziv bio jednom procitaj nesto ili se raspitaj.
Ne bih da komentarisem veci dio tvog komentara, samo ovaj zadnji dio za Halilagića i Kuduzovića.
Napisao sam ranije zbog čega jednog nije bilo u timu, a zbog čega je drugi igrao 30ak minuta. Ni ja nisam u klubu, ali se raspitam prije nego što raspalim po nekome ili nečemu.
I kad već pitaš, prava adresa za ručak "strancima" je na stadionu Jošik a ne ovdje. Hajd raspitaj se pa nam se javi...jednom s provjerenim i tačnim informacijama, za razliku.
bogami je sova dobro predvidio proslo proljece.
a ni sada nije daleko od istine-
i ja sam cuo za te polovicne ruckove i to od igraca naseg.
i kolko god volio radnicki lose smo igrali skroz.
i da me nebi napali kao sovu necu se vise ni javljat.
a ni sada nije daleko od istine-
i ja sam cuo za te polovicne ruckove i to od igraca naseg.
i kolko god volio radnicki lose smo igrali skroz.
i da me nebi napali kao sovu necu se vise ni javljat.
Ma druze, ti za razliku od Sove ili @turski lukavac napises da si cuo ili se licno uvjerio. Fino i kulturno, bez predrasuda napises sta je i kako je, postavis smisleno pitanje...
Sova vec mjesecima pise nesto sto nema veze s vezom (uglavnom), a evo i nakon odgovora zasto nisu igrala "nasa djeca" on opet gluposti pokrece.
Nema potrebe da se vise ne javljas. Evo ja se prestajem javljati na OVOJ TEMI jer mi je dosadilo da glumim advokata Sidi i kompaniji sa Josika.
Pozz.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sova vec mjesecima pise nesto sto nema veze s vezom (uglavnom), a evo i nakon odgovora zasto nisu igrala "nasa djeca" on opet gluposti pokrece.
Nema potrebe da se vise ne javljas. Evo ja se prestajem javljati na OVOJ TEMI jer mi je dosadilo da glumim advokata Sidi i kompaniji sa Josika.
Pozz.
-
- Kontakt:
Ne bi se trebalo bojkotovat pisanje bez obzira kakvo ko misljene ima i ko je u pravu. To ONI upravo i hoce da prestane zanimanje za klub i da niko i ne dolazi na stadion. Publiku su rastjerali ostali su im sijuksi i njih ce jos malo. Ja ne kazem da sam sto posto u svemu upravu ali dosta stvari upucuje da nazalost jesam u mnogo cemu. Ako samo pogledamo sastav uprave i koliko je ljudi otjeranih u zadnjih par godina sve je jasno. Zato pisite sve sto znate cujete pretpostavljate pa ce se vidjet ko je bio u pravuZoom088 je napisao/la:Ma druze, ti za razliku od Sove ili @turski lukavac napises da si cuo ili se licno uvjerio. Fino i kulturno, bez predrasuda napises sta je i kako je, postavis smisleno pitanje...
Pozz.

za zuma kojem smetam .ISTINA I SAMO ISTINA NAJVIŠE ZABOLI. začudio bi se kakve ja sve informacije imam i od koga ih čujem ali zato što nisu lijepe neću PRLJAV veš da iznosim.ovo što ja napišem je sitnica.ja volim RADNIČKI bez obzira ko ga vodi.bio je nekad BAJRO BAČIĆ pa ga nema .nek mi oprosti što ga spominjem.
Lukavac je mali da bi se nešto moglo sakriti . i nisam ja kriv što poslije sastanka uprave do ujutro njihova priča postane javna tajna.bruje naše ljetne bašte o tome ko je šta , ko je za koga , ko je protiv koga .eto da ne spominjem ko je protiv tebe . zašto si ti otišao.sve se zna .kao i protiv koga si ti ovdje pisao.
ja samo iznesem ono što hoću a što misli većina a ćute jer se boje za svoje mjesto u klubu , upravi , savezu , itd.
ja vjerovao ti ili ne u blagoj formi napišem ono što drugi u povjerenju šapuću. i savršeno me zaboli šta ti misliš o tome . i koliko ti to paše.
evo jutros na kafi bivši član kluba je iznio jedno poredjenje.jaganjac igrao sve utakmice i dao 4 gola . Elo Junuzović igrao na kašičicu i kaže dao 3 gola.kad uporediš minutažu ko je efikasniji.a ko igra i dalje.
i reci ti da ja opet izmišljam. a ja sam tom čovjeku postavio logično pitanje pa zašto to nije spominjao dok je bio član. na šta je samo odmahnuo glavom .za tebe je rekao da hvališ one igrače koji ti se iz nekog razloga svide a da ima momaka koji su u medijskoj -tvojoj blokadi.
izvinjavam se cijelom portalu što sam ovako dug .prozivan sam , ćutao sam ,napisao sam i opet ću ćutati.
Lukavac je mali da bi se nešto moglo sakriti . i nisam ja kriv što poslije sastanka uprave do ujutro njihova priča postane javna tajna.bruje naše ljetne bašte o tome ko je šta , ko je za koga , ko je protiv koga .eto da ne spominjem ko je protiv tebe . zašto si ti otišao.sve se zna .kao i protiv koga si ti ovdje pisao.
ja samo iznesem ono što hoću a što misli većina a ćute jer se boje za svoje mjesto u klubu , upravi , savezu , itd.
ja vjerovao ti ili ne u blagoj formi napišem ono što drugi u povjerenju šapuću. i savršeno me zaboli šta ti misliš o tome . i koliko ti to paše.
evo jutros na kafi bivši član kluba je iznio jedno poredjenje.jaganjac igrao sve utakmice i dao 4 gola . Elo Junuzović igrao na kašičicu i kaže dao 3 gola.kad uporediš minutažu ko je efikasniji.a ko igra i dalje.
i reci ti da ja opet izmišljam. a ja sam tom čovjeku postavio logično pitanje pa zašto to nije spominjao dok je bio član. na šta je samo odmahnuo glavom .za tebe je rekao da hvališ one igrače koji ti se iz nekog razloga svide a da ima momaka koji su u medijskoj -tvojoj blokadi.
izvinjavam se cijelom portalu što sam ovako dug .prozivan sam , ćutao sam ,napisao sam i opet ću ćutati.
Dobro je pa ne pričate po tim kafama kako mi igrači plaćaju da ih hvalim
.
Samo nastavite. Nastavi i ti pisati te informacije s kafa koje imaš. To su inače uvijek najtačnije informacije.
Ostavljam vas sad da trujete narod glupostima, paušalnim i neprovjerenim informacijama.
I naravno, da volite klub pisanjem po forumu

Samo nastavite. Nastavi i ti pisati te informacije s kafa koje imaš. To su inače uvijek najtačnije informacije.
Ostavljam vas sad da trujete narod glupostima, paušalnim i neprovjerenim informacijama.

Zoom088 je napisao/la:Dobro je pa ne pričate po tim kafama kako mi igrači plaćaju da ih hvalim.
a ja tebe ostavljam da i dalje zaljubljen sam u sebe misliš da samo ti imaš pravo na komentar. da samo ti imas pravu informaciju.i da je sve što ti kažeš bogom dano.i mi obični smrtnici imamo oči , uši , da vidimo i čujemo. ti kao bivši član kluba imaš informaciju a podcjenjuješ istog takvog bivšeg člana koji nešto kaže.nešto u toj relaciji ne štima.
ja za razliku od tebe ne podcjenjujem nikoga .
čitajući ove zadnje komentare došao sam na ideju da popričam sa jaranom koji je blizak pojedinim članovima uprave.i moram priznat da mi je u povjerenju nabacio neke stvari koje ću da preformulišem u pitanja , pa ako neko može i hoće da se uključi u priču-bujrum.
-koliko često se održava skupština kluba i kada je održana zadnja u radničkom .da li su obavijestili širu javnost i koliko je bilo prisutnih.
-ko i na koji period bira članove upravnog odbora i kome oni podnose izvještaj o svom radu , uspjehu ili neuspjehu , i utrošenim sredstvima.
-kolike su mjesečne tranše iz opštinskog vijeća uplaćivane u klub.
-koliko su pojedinačno finansijski doprinijeli članovi upravnog odbora.
-na koliko dugo se bira sekretar kluba i da li je on profesionalno zaposlen sa uredno plaćenim socijalnim itd. da li je on doživotno na toj funkciji.
-postoji li odredjena stručna osoba koja je zadužena za dovodjenje igrača. većina ekipa ima nekakve sportske direktore.ko u lukavcu procjenjuje kvalitet igrača.i sklapa ugovore.
-koliko trenutno na spisku igrača ima prvi tim.
-koliko ima članova naš omladinski pogon. koliko novca udje od članarine.i kakvi su rezultati juniora kadeta pionira.zašto na pojedine utakmice uopšte nisu išli.
tip mi je rekao da je sve obavijeno velom tajne . da se većina članova uprave busa u prsa , a samo troše sredstva iz budžeta.
izgleda da mi obični simpatizeri i navijači ipak neznamo mnogo toga .
ja pogotovo.
ne bi da me neko pogrešno shvati ali u svemu postoje pravilnici i zakonska procedura. pa bi volio čuti nešto o ovome. ako ko šta zna nek mi objasni.
-koliko često se održava skupština kluba i kada je održana zadnja u radničkom .da li su obavijestili širu javnost i koliko je bilo prisutnih.
-ko i na koji period bira članove upravnog odbora i kome oni podnose izvještaj o svom radu , uspjehu ili neuspjehu , i utrošenim sredstvima.
-kolike su mjesečne tranše iz opštinskog vijeća uplaćivane u klub.
-koliko su pojedinačno finansijski doprinijeli članovi upravnog odbora.
-na koliko dugo se bira sekretar kluba i da li je on profesionalno zaposlen sa uredno plaćenim socijalnim itd. da li je on doživotno na toj funkciji.
-postoji li odredjena stručna osoba koja je zadužena za dovodjenje igrača. većina ekipa ima nekakve sportske direktore.ko u lukavcu procjenjuje kvalitet igrača.i sklapa ugovore.
-koliko trenutno na spisku igrača ima prvi tim.
-koliko ima članova naš omladinski pogon. koliko novca udje od članarine.i kakvi su rezultati juniora kadeta pionira.zašto na pojedine utakmice uopšte nisu išli.
tip mi je rekao da je sve obavijeno velom tajne . da se većina članova uprave busa u prsa , a samo troše sredstva iz budžeta.
izgleda da mi obični simpatizeri i navijači ipak neznamo mnogo toga .
ja pogotovo.
ne bi da me neko pogrešno shvati ali u svemu postoje pravilnici i zakonska procedura. pa bi volio čuti nešto o ovome. ako ko šta zna nek mi objasni.
-
- Kontakt:
primadona, teško je dobiti odgovor na bilo koje pitanje od tih a kamo li na većinu, to se sve gura pod tepih i krije od javnosti.
izgleda da je ono što mi vidimo na utakmici zadnja stvar , a mi se ubismo komentarišući ko je dobro odigrao a ko loše . da li je čehajić pojačanje ili nije .
kad sve ovo sagledam onda mi dodje da ne idem ni na utakmice .i nije ni čudo što je sve manje ljudi na tribinama .
a za koga onda postoji klub.
mislim da ću kao i ovi prije mene što su napisali . ni na ovaj portal se neću javljati.
pozz.
kad sve ovo sagledam onda mi dodje da ne idem ni na utakmice .i nije ni čudo što je sve manje ljudi na tribinama .
a za koga onda postoji klub.
mislim da ću kao i ovi prije mene što su napisali . ni na ovaj portal se neću javljati.
pozz.
pa čemu onda vaše navijanje .SiouxLukavac je napisao/la:primadona, teško je dobiti odgovor na bilo koje pitanje od tih a kamo li na većinu, to se sve gura pod tepih i krije od javnosti.
ako ni vi ne možete imat odgovore.
a uvijek ste tu u zavidnom broju.
mada ima nas koji klub volimo kao i sijuksi ali ne navijamo tako kao vi.
-
- Kontakt:
Nisam već duže vrijeme na jugu, a i sam možeš vidjeti da je sve manje i manje jug popunjen.primadona je napisao/la:pa čemu onda vaše navijanje .SiouxLukavac je napisao/la:primadona, teško je dobiti odgovor na bilo koje pitanje od tih a kamo li na većinu, to se sve gura pod tepih i krije od javnosti.
ako ni vi ne možete imat odgovore.
a uvijek ste tu u zavidnom broju.
mada ima nas koji klub volimo kao i sijuksi ali ne navijamo tako kao vi.
Ja nisam propustio utakmicu na Jošiku ne pamtim, ali ovu zadnju utakmicu sam napustio nakon prvog poluvremenu, što zbog loše igre tako i zbog jakog sunca (istok).
Nadam se da će se situacija popravit u i oko kluba ali teško, šanse su minimalne, dosta je realnije i bliže tome da klub ponovno spadne na grane kao prije nekoliko godina gdje se gostovalo po mahalama i potocima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.