Ona tvorevina u Maksimirskoj 128 za mene, emocionalno - NE POSTOJI, pa niti mi simbolike ima. Za mnoge druge ona je ishodišna točka svih naših nakarada i svih nepoštenja. Za druge kažem. Postoji u meni i živi još uvijek, kako si primijetio, onaj NK Dinamo. Pravi i plavi, gradski i narodni. Stvarno hrvatski i neupitno zagrebački. Klub kulture i respekta, klub koji je učio - biti. I ne dam ga, i volim ga. I ako izgubim taj Dinamo, izgubit ću velik dio sebe, a s tim dijelom nestao bi i najljepši dio mog nogometnog života
...
I žao mi je Mamića, kojeg poznajem odmalena, jer odavno je taj čovjek sam sebi tragedija, ali to bi se i dalo prihvatiti da nas ta tragedija toliko ne košta. I nogomet i Hrvatsku u cjelini. I to je naša sramota. Naša državna sramota. Ali on i njegovi prvaci to ne vide tako, zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure. A veliki meštar nogometne lože samo je posljedica njihovih interesa, njihove bestidnosti i njegove nezasitne ambicije da bude netko. A što je jadan postao… Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari hodaju. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije..
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Boban savjetnik novog predsjednika FIFA-e.Biti ili ne biti Zvone.Je li došlo vrijeme za konkretne korake?
Nakon što je u jutarnjim satima objavljen dugo očekivani popis nogometnih reprezentativaca koji će putovati u Francusku na Europsko prvenstvo, ne stišavaju se komentari u oba kafića gdje je ljudima još stalo do nogometne reprezentacije.
Većina navijača složna je kako su odabrani reprezentativci izvrsnim partijama u kolumnama Tomislava Židaka zaslužili poziv za Euro, dok je nekolicina prošireni popis ipak dočekala s dozom skepse.
– Židak, Lesički i Prolivari osjetno su pali u formi posljednjih tjedana i do posljednjeg trenutka činilo mi se da je Euro upitan za mladog Roga i Čorića. Posebno mi je bilo žao zbog Čorića koji je svojim potezima u stanju napuniti 20, ako ne i 30 stupaca Židakovih kolumni, ali laknulo mi je kad sam vidio da je na popisu iako čovjek teško može biti sasvim zadovoljan. Ima u Dinama finih oružara i zaštitara kojima je također mogla skočiti cijena umjesto da pozivnice trošimo na raznorazne Modriće i Rakitiće – kazao je za Sprdex jedan od najvjernijih navijača repke koji je ljubav prema domovini dokazao i djelima te je HNS-u uz plaćenih 8 dana navijanja u Parizu besplatno uključio i 21 dan hvalospjeva o Šukeru i Mamiću na raznim forumima.
Ovoj vijesti dodajmo i kako su određeni portali bili iznenađeni popisom na kojem se nije našlo mjesta za, primjerice, Marija Pašalića, a svoje iznenađenje popisom izrazio je i izvjesni Ante Čačić.
– Kada su mi dali popis moram priznati da sam bio iznenađen s dva ili tri imena. Moram naglasiti da to nikako nije bilo korektno od njih, ja sam ipak čovjek s određenim ugledom, volim znati što prodajem – izjavio je Čačić koji se našem novinaru predstavio kao izbornik reprezentacije.
http://sprdex.net.hr/2016-05/izbornika- ... a-za-euro/
Zbog ustaških povika Hrvatska uz novčanu kaznu dobila još dvije utakmice bez gledatelja!
Nova teška kazna stigla je u HNS, zbog opetovanog problema s ustaštvom!
FIFA je, naime, zbog veličanja ustaškog režima na prijateljskim utakmicama protiv Izraela (Osijek) i Mađarske (Buidimpešta) u ožujku, strašno kaznila HNS! Kazna je novčana (150 tisuća švicarskih franaka), ali ujedno smo dobili i dvije utakmice kvalifikacija za SP bez gledatelja! Utakmice, dakle, protiv Turske 9. rujna te Finske 9. listopada!
"Radi se o dva slučaja diskriminirajućih povika hrvatskih navijača koji su se čuli na prijeteljskim utakmicama Hrvatske protiv Izraela 23. i Mađarske 26. ožujka 2016. godine. Hrvatska je, inače, već bila kažnjavana zbog sličnih nedjela od strane UEFA-e i FIFA-e", stoji u obrazloženju FIFA-e.
Kazna je, doduše, malo nerazumljiva, s obzirom da je Hrvatska zbog 'slučaja svastika' ionako utakmicu protiv Turske trebala igrati iza zatvorenih vrata.
"Hrvatski nogometni savez šokiran je ovakvom odlukom Disciplinske komisije Fife te će nakon dobivenog obrazloženja odluke uložiti žalbu kako bi pokušao zaštiti interese hrvatske reprezentacije i pravih navijača Vatrenih", odgovor je HNS-a.
-
-
-
I opet kazna zbog debilcina na tribinama. Na zalost i danas ce biti takvog vikanja...

Nova teška kazna stigla je u HNS, zbog opetovanog problema s ustaštvom!
FIFA je, naime, zbog veličanja ustaškog režima na prijateljskim utakmicama protiv Izraela (Osijek) i Mađarske (Buidimpešta) u ožujku, strašno kaznila HNS! Kazna je novčana (150 tisuća švicarskih franaka), ali ujedno smo dobili i dvije utakmice kvalifikacija za SP bez gledatelja! Utakmice, dakle, protiv Turske 9. rujna te Finske 9. listopada!
"Radi se o dva slučaja diskriminirajućih povika hrvatskih navijača koji su se čuli na prijeteljskim utakmicama Hrvatske protiv Izraela 23. i Mađarske 26. ožujka 2016. godine. Hrvatska je, inače, već bila kažnjavana zbog sličnih nedjela od strane UEFA-e i FIFA-e", stoji u obrazloženju FIFA-e.
Kazna je, doduše, malo nerazumljiva, s obzirom da je Hrvatska zbog 'slučaja svastika' ionako utakmicu protiv Turske trebala igrati iza zatvorenih vrata.
"Hrvatski nogometni savez šokiran je ovakvom odlukom Disciplinske komisije Fife te će nakon dobivenog obrazloženja odluke uložiti žalbu kako bi pokušao zaštiti interese hrvatske reprezentacije i pravih navijača Vatrenih", odgovor je HNS-a.
-
-
-
I opet kazna zbog debilcina na tribinama. Na zalost i danas ce biti takvog vikanja...
Pa to tvoji viču, kaže Brend "nema nikih problema", nije ništa čuo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ono kad se skroz izgubis u neznanju pa zeleci pošto poto pljunut po suprotnoj strani svoje nazoves debilcinama 
Da ne spominjemo kako ti je pomocni trener u repkici koju podrzavas osoba koja se proslavila tim povicima.
Da ne spominjemo kako ti je pomocni trener u repkici koju podrzavas osoba koja se proslavila tim povicima.
Moldavija hahahah, jesu nasli protivnika u pm
Bolje da su odigrali protiv Lokomotive
Bolje da su odigrali protiv Lokomotive
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
S kim ono jos igramo, Andora i San Marino? Cacke se zeli dokazat, Cacke osvajac.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
[youtube][/youtube]
Nemojte tako.Nije lako dogovarati prijateljske utakmice
Inače,Brend nedavno osuđen u Njemačkoj za krađu novčića.8000 eura kazna.
Nemojte tako.Nije lako dogovarati prijateljske utakmice
Inače,Brend nedavno osuđen u Njemačkoj za krađu novčića.8000 eura kazna.
Rog sigurno ide ,najbolji je bio vcrs
Msm da Hrvatska ima dvi extra formacije sa kojim moze napraviti puno toga..ovo malo sto je skupljeno ,podrazumijeva je da idu po krilnim pozicijama
Suba 4-2-3-1
Srna Corluka Vida Vrsaljko
Modric Brozovic
Raketa
Perisic Pjaca
Mandzukic
Suba 4-4-2
Perisic Modric Raktic Pjaca
Mandzo Kalinic
Msm da Hrvatska ima dvi extra formacije sa kojim moze napraviti puno toga..ovo malo sto je skupljeno ,podrazumijeva je da idu po krilnim pozicijama
Suba 4-2-3-1
Modric Brozovic
Raketa
Perisic Pjaca
Mandzukic
Suba 4-4-2
Perisic Modric Raktic Pjaca
Mandzo Kalinic
Ovo sinoc je bilo toliko tužno u svim segmentima da sam jednostavno oduševljen.Baciš pogled na ono,a onda pogledas Čehe protiv Malte ili bilo koju drugu prijateljsku sinoć i vidiš da je razlika nebo i zemlja u trudu,zalaganju i svemu ostalom.Mislim da nam se sprema zaista lijepo ljeto.
B.Jurišić:
To je negdje ta atmosfera
B.Jurišić:
Koprivnički haiku:
Limena glazba.
Moldavski kombi na proputovanju za Italiju.
Ljuske kikirikija ispod montažne tribine.
Jebote dosade.
To je negdje ta atmosfera
Narodno veselje u Podravini: "I Moldova ipak igra nogomet"
Konačno je i Podravina, na čelu s Koprivnicom, stigla na red da ugosti reprezentaciju Hrvatske. I pedantni su Podravci organizacijski položili ispit, jer je sve išlo "ko' po špagi". Ako upitate reprezentativce, jamačno će većina njih pohvaliti toplu obiteljsku atmosferu na koprivničkom gradskom stadionu, na kojem se skupilo 3974 gledatelja, kako je sredinom drugog dijela obznanio spiker. Koliko je, od gotovo četiri tisuće posjetitelja, stvarno platilo nenormalno nabildane cijene ulaznica za glavnu tribinu (100 i 120 kuna), ostat će vječni misterij zapisan u privatnim almanasima negativnih rekorda mandata Davora Brenda Šukera. Ne trčimo pred rudo, pa tako nećemo prejudicirati s ovako ozbiljnim informacijama, no indikativna je činjenica da su se ulaznice dijelile šakom i kapom, uzduž i poprijeko Koprivničko - križevačke županije.
Utakmici je prethodila nova čestitka iz FIFA-e, adresirana na Vukovarsku 269/A, kojom je "njihova" reprezentacija spriječena dijeljenja ulaznica za prve dvije domaće utakmice u novom kvalifikacijskom ciklusu, protiv Turske i Islanda. Sumnjamo kako je ova informacija pretjerano pogodila vrhušku HNS-a, koja ionako muku muči s punjenjem tribina gdje god da igraju. Čak je i tradicionalno utočište na Gradskom vrtu iz utakmice u utakmicu sve praznije, što dovoljno govori o popularnosti. Da iste ima, ne bismo uoči prvenstva na kojem ova generacija treba doseći vrhunac, pripremne utakmice igrali na dva stadiona koja kombinirano primaju manje od 10 tisuća gledatelja. Više će HNS zagrcnuti zbog drugog dijela kazne, onog novčanog u protuvrijednosti od 150 tisuća švicarskih novaca.
Da se dotaknemo i jučerašnje utakmice u Koprivnici. Bilo je super, posebno ako ste malo dijete lišeno svih priča van zelenog terena. U suprotnom, duboko sumnjamo da ste zadovoljni viđenim, kako na travnjaku, tako i na tribinama. Od organiziranog navijanja jedino što smo vidjeli i čuli, bilo je skandiranje Hrvatska, Hrvatska, sredinom drugog dijela. Osim toga, glavni animatori turobne atmosfere bili su članovi limenog orkestra, pozicioniranog na centralnom dijelu glavne tribine. Zagrijavanje uoči samog početka utakmice završili su izvedbom poznatog tamburaškog hita "U mom selu širok šor", koji je propisno zagrijao glasnice nekolicine muškaraca na zapadnoj tribini. U 13. minuti ostajemo šokirani jer je grupa od 10-ak navijača na sjevernoj, montažnoj tribini, skandirala Dejanu Lovrenu. Skandalozno ponašanje i spominjanje "onog - čije - se - ime - ne - smije - izgovoriti". Zbog ovakvog čina otpora, ovu grupu navijačke opozicije nazvat ćemo - "Odmetnici".
Nakon spomenutog skandala, uslijedilo je 20-ak minuta tišine, što je alarmiralo limeni orkestar na prvi bis. Poluvrijeme su okončali hitovima "Sve konje vrane" i "Večeras je naša fešta". Poslije se ispostavilo da će doista i biti fešta, jer su tradicionalno neugodni Moldovci izgubili samo s 1-0, što je skoro pa realan rezultat, sudeći po prikazanoj igri.
Drugo poluvrijeme otvaraju Odmetnici stihovima "Mramor, kamen i željezo", na što Limeni vade asa iz rukava te poslovično pale atmosferu. Set podravskih hitova, uz jaki završetak s Garavušo garava. Odokativno, 30-ak muškaraca na nogama, a još barem toliko je zapjevalo. Na ovo niti sjajni Odmetnici nisu dali odgovor. Bilo je nekoliko pokušaja, no to je više-manje bilo koprcanje poraženog.
Poslije utakmice, čovjek s klupe, Čačić Ante, rekao je kako je zadovoljan i da je dobio mnoge odgovore.
Dobro je sve.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
I gdje god podjem ja, i moja Hrvatska!
Zivjeli!
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Halilovic, Livakovic, Caleta Car i Antolic otpali sa popisa
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Čisto gledano s nogometnog gledišta mogu provarit Roga i Ćorića, ali Čop umjesto Halilovića

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bolje desno krilo od Halilovica nemamo al eto sranja 
i ja kazem,nemas desnog krila kojeg bi pokrio Halilovic,ko sad to moze igrati ako npr otpadne perisic il slicno 
- branimir85
- Kontakt:
hehehe ,jadno da ne može jadnije
,ovo više ne mogu ni režirati najveći režiseri, HNSmeće ,nadam se da će boysi i torcida imati show
u Francuskoj
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sta ima veze za Halilovica, svakako bi on na klupi sjedio. Sve ovo je spin, zamisli da vecu pozornost ima sada vec da je 22 igrac. Sve je to ciljano. Svi mediji prenose vijesti o mladoj zvijezdi koja ne putuje.Samom cinjenicom da ne putuje, veca je zvijezda.
Vita est militia
-
KayserSose
- Kontakt:
"Ćorić i Rog su dobili prednost u odnosu na Halilovića i Antolića jer sam se vodio time kojima od ovih igrača će više štetiti boravak i neigranje u Francuskoj od onih kojima to neće predstavljati problem. Također, ovime sam htio nagraditi Ćorića i Roga za odličnu sezonu i zalaganje tijekom pripremnog razdoblja", rekao je izbornik Čačić.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Tv serviser
Cop umjesto Halilovica 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.