trenutno imam Nexus 4, ali je malen displej, a i poceo me malo zezati oko nekih stvari pa sam kontao mijenjati, a ova dva su svakako jeftinija od Nexusa..
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
buraz jucer sebi uzeo Alcatel Pop S9 (http://m.gsmarena.com/alcatel_pop_s9-6153.php" onclick="window.open(this.href);return false;), dobar telefon pravo, ogroman (5.9"
), i meni se nesto svidio, a prije toga je govorio da hoce Note 1 da uzme (http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_no ... 0-4135.php" onclick="window.open(this.href);return false;), i ovaj mi se cini dobar, pa koji je bolji po vama ? Alcatel je malo skuplji kako vidim na piku..
trenutno imam Nexus 4, ali je malen displej, a i poceo me malo zezati oko nekih stvari pa sam kontao mijenjati, a ova dva su svakako jeftinija od Nexusa..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako može mala pomoć na ljeto kupujem novi mobitel u pitanju je nokia lumia. Koji bi mobitel bio najbolji za nekih 350-400KM samo nokia dolazi u obzir. Hvala unaprijed 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lumio 830 bi trebala do tad nekako upasti u taj budžet, mada do ljeta se svasta moze promjeniti
definitivno Lumia 830
odlican mobitel

QUARESMA 18<<< je napisao/la:lumio 830 bi trebala do tad nekako upasti u taj budžet, mada do ljeta se svasta moze promjeniti
Hvala
semir01 je napisao/la:definitivno Lumia 830odlican mobitel
Hvala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
?????????Papastathopoulos je napisao/la:buraz jucer sebi uzeo Alcatel Pop S9 (http://m.gsmarena.com/alcatel_pop_s9-6153.php" onclick="window.open(this.href);return false;), dobar telefon pravo, ogroman (5.9"), i meni se nesto svidio, a prije toga je govorio da hoce Note 1 da uzme (http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_no ... 0-4135.php" onclick="window.open(this.href);return false;), i ovaj mi se cini dobar, pa koji je bolji po vama ? Alcatel je malo skuplji kako vidim na piku..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pomaziteee...
Evo vec 2 dana mi mobitel "nije registrovan na mrezi", a ima "signal"...Ukucao pin normalno, i otkljucana kartica, kad je ubacim kod prijatelja u isti mobitel(S3), radi, moze pozivati i sve, a kod mene nece ni da prima pozive nit ista, a kad me neko zove zvoni mu kao da sam dostupan, ali meni jok, isto kao da me niko nije ni zvao...Odem da manuelno izaberem mrezu, pise "Registriran na mrezu", probam da nazovem nekog napise "Nije registrovan na mrezu" il kako vec, a nekad mi izbaci kad biram mrezu onaj uzvicnik i pise Nema Usluge(BHMobile)..
Evo vec 2 dana mi mobitel "nije registrovan na mrezi", a ima "signal"...Ukucao pin normalno, i otkljucana kartica, kad je ubacim kod prijatelja u isti mobitel(S3), radi, moze pozivati i sve, a kod mene nece ni da prima pozive nit ista, a kad me neko zove zvoni mu kao da sam dostupan, ali meni jok, isto kao da me niko nije ni zvao...Odem da manuelno izaberem mrezu, pise "Registriran na mrezu", probam da nazovem nekog napise "Nije registrovan na mrezu" il kako vec, a nekad mi izbaci kad biram mrezu onaj uzvicnik i pise Nema Usluge(BHMobile)..
Meni ovaj Note nije nešto, nikad ga ne bih sebi uzeo, tražio bih drugo rješenje (ukusi se razlikuju), a sa druge strane bi mi nekako bilo glupo da imam isti telefon k'o burazPapastathopoulos je napisao/la:?????????Papastathopoulos je napisao/la:buraz jucer sebi uzeo Alcatel Pop S9 (http://m.gsmarena.com/alcatel_pop_s9-6153.php" onclick="window.open(this.href);return false;), dobar telefon pravo, ogroman (5.9"), i meni se nesto svidio, a prije toga je govorio da hoce Note 1 da uzme (http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_no ... 0-4135.php" onclick="window.open(this.href);return false;), i ovaj mi se cini dobar, pa koji je bolji po vama ? Alcatel je malo skuplji kako vidim na piku..
btw. imam jedno pitanje...
prije nekoliko dana sam mobitel nosio na servis, imao sam problema sa mrežom, nisam nikoga mogao da zovem, niko nije mogao mene da zove, sad je sve u redu. Ali, otkako sam ga vratio, bluetooth mi neće nešto. Pokušam da prebacim pjesmu s compa na mob, ali piše kao neka greška (tako nešto)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pomagajte. U zadnji dan dva stalno mi na telefonu iskače nekakav JRD MMI test. Malo je reći da nemam blage šta je to. Pojavljuje se stalno i kada se kod pojavi ostavi ukljucen bluetooth... Ne znam ni šta mi se to ustvari pojavljuje, sve što vidim je da ima crnu pozadinu, piše jrd mmi test i ispod imam da biram auto ili manual.. ja uvijek uredno zatvorim ali se ono pojavljuje stalno hebem ga
Hajde neko ko se malo razumije oko ovih androida upomoć
Hajde neko ko se malo razumije oko ovih androida upomoć
1946
Android? Ako je android onda si Garant neki malware pokupio
naprijed rejal
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jeste Andorid je... e hebem ga, znači ništa mi ne preostaje nego opet formatirati, a taman sam na Dream League Socceru prešao u drugu diviziju
Elem čekam još da vidim hoće li mi još neko nešto odgovoriti u vezi ovog na temi, ako ne bude niko ništa govorio formatiram... hebiga
I inače kako sam uspio dobiti taj malver
?
Elem čekam još da vidim hoće li mi još neko nešto odgovoriti u vezi ovog na temi, ako ne bude niko ništa govorio formatiram... hebiga
I inače kako sam uspio dobiti taj malver
1946
Skini malwarebytes sa storea i pokreni scan, ne moras formatirati. Vjerovatno si instalirao neku aplikaciju van storea, ili mozda instalirao nesto sa popup ada 
naprijed rejal
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
evo skidam buraz ovaj prvi što mi je izašo, piše malvarebytes anti-malwareSveti je napisao/la:Skini malwarebytes sa storea i pokreni scan, ne moras formatirati. Vjerovatno si instalirao neku aplikaciju van storea, ili mozda instalirao nesto sa popup ada
u svakom slučaju hvala ti jer ja sam laik totalni što se androida tiče, vjeruj da sam ja sve do sad kont'o da su one anti virus i anti malware aplikacije na storeu samo 'nako i da bezveze zauzimaju prostor
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 22 mar 2015, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
http://android.stackexchange.com/questi ... st-go-away" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nađoh sad ovo na guglu, probao sam ovo ali kad odem u settings pa u apps i nađem taj mmi test ne mogu nikako ga disable... mogu samo ono prisilno zatvoriti i to je to, disable mi neda da kliknem
ja nađoh sad ovo na guglu, probao sam ovo ali kad odem u settings pa u apps i nađem taj mmi test ne mogu nikako ga disable... mogu samo ono prisilno zatvoriti i to je to, disable mi neda da kliknem
1946
Formatiraj ti telefon, najlakse ti je, prebaci prvo slike, videe, pjesme i kontakte na kompjuter, odradi hard reset i opet sve vrati na mobitel, nece ti oduzeti puno vremena, a najlakse i najsigurnije ti je... Sljedeci put dobro pazi sta otvaras i klikas, nije nemoguce da si pokupio taj malware surfajuci (ustvari, drugacije nisi ni mogao
)
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gledo teletabise, ofo ono
jesi Li odradio sken sa malverbajtsom?BitiSrcemVezan je napisao/la:http://android.stackexchange.com/questi ... st-go-away
naprijed rejal
Hvala na odgovorumadridist je napisao/la:Moze ali kad ih stavis u dva mobitela samo jedna je aktivna.berardi25 je napisao/la:Da li je moguce imat dvije kartice na isti broj,mislim dal se moze odadit u posti da na ovaj broj koji koristim da naprave jos jednu karticu
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.